Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

AOCs gaming hedder nu Agon

Computerskærm-giganten AOC har nu officielt skabt et undermærke til firmaets gamingskærme.

Taiwanske AOC, der er blandt de største producenter af skærme til computere og fjernsyn, har nu valgt at give gaming ekstra opmærksomhed. Det sker ved at annoncere et nyt undermærke kaldet Agon by AOC. Det nye mærke vil samle AOCs eksisterende gaming-skærme og tilbehørsserier samt udvide porteføljen med nye modeller til gamere i alle klasser – fra hyggespillere til esports-atleter.

Spilindustrien og især eksportsektoren tilhører de hurtigst voksende teknologimarkeder – og er også de mest spændende,” siger Stefan Sommer, Head of Global Marketing hos AOC. Han fortsætter:

Agon by AOC vil uden tvivl hæve barren, når det kommer til gaming-økosystemer.

Selv om den formelle opdeling er ny, er navnet Agon dog velkendt. AOC har siden 2016 samlet de bedste af sine gamingskærme i produktserien Agon. Men fremover vil Agon altså blive en paraply for alle gamingprodukter fra AOC.

Nye modeller

De første nye produkter under Agon er netop annonceret. Det handler om AOC CU34G3S (artikelbilledet), der er en krum 165 Hz-skærm på 34″ i 21:9-billedformat og med WQHD-opløsning (3440 x 1440).

Annonce

Skærmene AOC CQ32G3SU på 31,5″ og AOC CQ27G3SU på 27″ er begge udstyret med QHD-opløsning (2560 x 1440) og 16:9-format.

AOC CU34G3S og CQ32G3SU er allerede tilgængelige til priser på henholdsvis 5049 og 3339 kr. CQ27G3SU, C27G3U kan købes fra september til en vejledende pris på 2959 kr.

forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.