TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

AOCs gaming hedder nu Agon

Computerskærm-giganten AOC har nu officielt skabt et undermærke til firmaets gamingskærme.

forfatter
Publiceret 28/07/2021 - 09:50

Taiwanske AOC, der er blandt de største producenter af skærme til computere og fjernsyn, har nu valgt at give gaming ekstra opmærksomhed. Det sker ved at annoncere et nyt undermærke kaldet Agon by AOC. Det nye mærke vil samle AOCs eksisterende gaming-skærme og tilbehørsserier samt udvide porteføljen med nye modeller til gamere i alle klasser – fra hyggespillere til esports-atleter.

Spilindustrien og især eksportsektoren tilhører de hurtigst voksende teknologimarkeder – og er også de mest spændende,” siger Stefan Sommer, Head of Global Marketing hos AOC. Han fortsætter:

Agon by AOC vil uden tvivl hæve barren, når det kommer til gaming-økosystemer.

Selv om den formelle opdeling er ny, er navnet Agon dog velkendt. AOC har siden 2016 samlet de bedste af sine gamingskærme i produktserien Agon. Men fremover vil Agon altså blive en paraply for alle gamingprodukter fra AOC.

Nye modeller

De første nye produkter under Agon er netop annonceret. Det handler om AOC CU34G3S (artikelbilledet), der er en krum 165 Hz-skærm på 34″ i 21:9-billedformat og med WQHD-opløsning (3440 x 1440).

Skærmene AOC CQ32G3SU på 31,5″ og AOC CQ27G3SU på 27″ er begge udstyret med QHD-opløsning (2560 x 1440) og 16:9-format.

AOC CU34G3S og CQ32G3SU er allerede tilgængelige til priser på henholdsvis 5049 og 3339 kr. CQ27G3SU, C27G3U kan købes fra september til en vejledende pris på 2959 kr.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har begået et sæt helt trådløse hørepropper, specielt egnede til spil over Bluetooth.
Heftig racing i Forza Motorsport Rygtet siger, at det bliver den teknisk mest avancerede racing-simulator nogensinde.
Billige mekaniske spiltaster i slank indpakning Til gaming er der ikke noget, der slår mekaniske tastaturer. Logitch G413 SE kommer i to udgaver, der både er kompakte og til at betale.
Rekordhurtig skærm fra Asus Asus ROG Swift 500Hz er den vildeste gaming-skærm, du kan købe i 2022.
Kulsort OLED-skærm til gaming Alienware AW3423DW er den første gaming-skærm med QD-OLED. Hvad kan være bedre end perfekt sortniveau? En hel del, viser det sig.
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend