Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

AOCs gaming hedder nu Agon

Computerskærm-giganten AOC har nu officielt skabt et undermærke til firmaets gamingskærme.

Skrevet af / 28/07/2021 - 09:50
AOCs gaming hedder nu Agon

Taiwanske AOC, der er blandt de største producenter af skærme til computere og fjernsyn, har nu valgt at give gaming ekstra opmærksomhed. Det sker ved at annoncere et nyt undermærke kaldet Agon by AOC. Det nye mærke vil samle AOCs eksisterende gaming-skærme og tilbehørsserier samt udvide porteføljen med nye modeller til gamere i alle klasser – fra hyggespillere til esports-atleter.

Spilindustrien og især eksportsektoren tilhører de hurtigst voksende teknologimarkeder – og er også de mest spændende,” siger Stefan Sommer, Head of Global Marketing hos AOC. Han fortsætter:

Agon by AOC vil uden tvivl hæve barren, når det kommer til gaming-økosystemer.

Selv om den formelle opdeling er ny, er navnet Agon dog velkendt. AOC har siden 2016 samlet de bedste af sine gamingskærme i produktserien Agon. Men fremover vil Agon altså blive en paraply for alle gamingprodukter fra AOC.

Nye modeller

De første nye produkter under Agon er netop annonceret. Det handler om AOC CU34G3S (artikelbilledet), der er en krum 165 Hz-skærm på 34″ i 21:9-billedformat og med WQHD-opløsning (3440 x 1440).

Skærmene AOC CQ32G3SU på 31,5″ og AOC CQ27G3SU på 27″ er begge udstyret med QHD-opløsning (2560 x 1440) og 16:9-format.

AOC CU34G3S og CQ32G3SU er allerede tilgængelige til priser på henholdsvis 5049 og 3339 kr. CQ27G3SU, C27G3U kan købes fra september til en vejledende pris på 2959 kr.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Spil PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens computere og gaming-udstyr

Flere OLED-gamingskærme fra Samsung

0
Lyd & Billede
Scroll to Top