Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Gaming-soundbar til Final Fantasy fra Panasonic

Nu kommer der en særlig Final Fantasy-udgave af Panasonics kompakte gaming-soundbar SC-HTB01. Også kendt som SoundSlayer.

Skrevet af / 31/03/2021 - 15:30
Gaming-soundbar til Final Fantasy fra Panasonic

Den specielle gaming-soundbar SoundSlayer – der også går under det mere kliniske navn SC-HTB01 – lover at give en bedre spiloplevelse med fuld 3D-lyd, der omfavner lytteren, takket være lydformaterne Dolby Atmos, DTS:X og DTS Virtual:X.

Det sker med digital lydprocessering, for soundbaren er i sig selv et 2.1-kanals trevejs højttalersystem. Med andre ord får hver lydkanal ikke sin egen højttaler-enhed; i stedet bruges såkaldt digital psykoakustik.

Panasonic SoundSlayer er en 2.1-soundbar med to højttaler-enheder til hver kanal foran og separate bas-enheder på toppen til subwoofer-kanalen. (Foto: Panasonic)

Final Fantasy-version med flere lydindstillinger

Nu kommer der så en Final Fantasy-version af SoundSlayer med særlige lydeffekter udviklet af to af spilproducenten Square Enix’ komponister og lyddesignere. Soundbaren er specielt tilpasset Final Fantasy-spilverdenen.

Der er tre lydindstillinger til spil, alle udviklet sammen med Final Fantasy-lydfolkene:

Role-Playing Game mode (RPG) er ideel til rollespil og optimeret til Final Fantasy XIV Online. Giver en følelse af realisme og intensitet, og skal give spillerne oplevelsen af at være inde i spillet.

First-Person Shooter mode (FPS) giver nøjagtig placering af lydeffekter, så man kan høre subtile lyde som fodtrin og få en fordel i forhold til fjenderne i første- og tredjepersons skydespil.

Voice mode lader dig tydeligt høre spilkarakterers stemmer. Anbefales til adventure-spil, hvor klare dialoger kan give vigtige ledetråde.

At skifte mellem de tre lydindstillinger ud fra spillets krav skulle give en oplevelse “fyldt med intensitet, spænding og virkelighedsfølelse, uanset spillerens foretrukne spillestil”.

SC-HTB01FF, som specialversionen hedder, har fået et tilpasset udseende på både soundbar og emballage for at passe til Final Fantasy XIV.

Panasonic præsenterede for nylig Final Fantasy-udgaven af gaming-soundbaren SoundSlayer ved en digital produktlancering. (Foto: Skærmskud)

Pris og tilgængelighed

Som udgangspunkt bliver SC-HTB01FF tilgængelig i et begrænset oplag og kun gennem Amazon i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien. Hvorvidt den let vil kunne bestilles til vores breddegrader fra nogen af de udenlandske online-butikker, er vi usikre på.

Derimod er det god mulighed for, at standardversionen SC-HTB01 kommer til Norden.

Prisen på den oprindelige SoundSlayer er 300 dollars (ca. 2.400 kroner). Specialversionen forventes at blive noget dyrere.

Læs mere på panasonic.com

Panasonic SoundSlayer i en gaming-opsætning. (Foto: Panasonic)

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens computere og gaming-udstyr

Flere OLED-gamingskærme fra Samsung

De bedst sælgende Steam-spil i 2023

5 gaveidéer til gameren

Nyt high-end gaming-headset

GTA 6: Se den første officielle trailer!

Spil på Youtube

0
Scroll to Top