Gaming-soundbar til Final Fantasy fra Panasonic

Nu kommer der en særlig Final Fantasy-udgave af Panasonics kompakte gaming-soundbar SC-HTB01. Også kendt som SoundSlayer.
Annonce
Annonce
forfatter

Den specielle gaming-soundbar SoundSlayer – der også går under det mere kliniske navn SC-HTB01 – lover at give en bedre spiloplevelse med fuld 3D-lyd, der omfavner lytteren, takket være lydformaterne Dolby Atmos, DTS:X og DTS Virtual:X.

Det sker med digital lydprocessering, for soundbaren er i sig selv et 2.1-kanals trevejs højttalersystem. Med andre ord får hver lydkanal ikke sin egen højttaler-enhed; i stedet bruges såkaldt digital psykoakustik.

Panasonic SoundSlayer er en 2.1-soundbar med to højttaler-enheder til hver kanal foran og separate bas-enheder på toppen til subwoofer-kanalen. (Foto: Panasonic)

Final Fantasy-version med flere lydindstillinger

Nu kommer der så en Final Fantasy-version af SoundSlayer med særlige lydeffekter udviklet af to af spilproducenten Square Enix’ komponister og lyddesignere. Soundbaren er specielt tilpasset Final Fantasy-spilverdenen.

Der er tre lydindstillinger til spil, alle udviklet sammen med Final Fantasy-lydfolkene:

Role-Playing Game mode (RPG) er ideel til rollespil og optimeret til Final Fantasy XIV Online. Giver en følelse af realisme og intensitet, og skal give spillerne oplevelsen af at være inde i spillet.

Annonce

First-Person Shooter mode (FPS) giver nøjagtig placering af lydeffekter, så man kan høre subtile lyde som fodtrin og få en fordel i forhold til fjenderne i første- og tredjepersons skydespil.

Voice mode lader dig tydeligt høre spilkarakterers stemmer. Anbefales til adventure-spil, hvor klare dialoger kan give vigtige ledetråde.

At skifte mellem de tre lydindstillinger ud fra spillets krav skulle give en oplevelse “fyldt med intensitet, spænding og virkelighedsfølelse, uanset spillerens foretrukne spillestil”.

SC-HTB01FF, som specialversionen hedder, har fået et tilpasset udseende på både soundbar og emballage for at passe til Final Fantasy XIV.

Panasonic præsenterede for nylig Final Fantasy-udgaven af gaming-soundbaren SoundSlayer ved en digital produktlancering. (Foto: Skærmskud)

Pris og tilgængelighed

Som udgangspunkt bliver SC-HTB01FF tilgængelig i et begrænset oplag og kun gennem Amazon i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien. Hvorvidt den let vil kunne bestilles til vores breddegrader fra nogen af de udenlandske online-butikker, er vi usikre på.

Annonce

Derimod er det god mulighed for, at standardversionen SC-HTB01 kommer til Norden.

Prisen på den oprindelige SoundSlayer er 300 dollars (ca. 2.400 kroner). Specialversionen forventes at blive noget dyrere.

Læs mere på panasonic.com

Panasonic SoundSlayer i en gaming-opsætning. (Foto: Panasonic)

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også

Med trådløse baghøjttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlægget heftige lydoplevelser.
Det bliver muligt at afspille lyd fra LG’s TV’er og soundbars samtidig.
Du finder ikke bedre lyd andre steder.
Det er syv årtier siden, de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og sælges stadig.
770 km rækkevidde, Burmester-lydanlæg og MBUX infotainment-system. Garanteret en luksusbil af format.
Sony opdaterer deres flagskibskameraer.
Creative SXFI Air Gamer lover at være noget for alle og tilbyder både trådløs og kablet lyd.
Helelektrisk udgave af X1.
AMD Ryzen vipper Intel af pinden for første gang i 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gør comeback som TV-serie.
Nu kan du også lede efter ting, der ikke er lavet af Apple.
Lanceres sammen med ny film i kontaktkopi-design.
Den nye Nokia X-serie af smartphones er udviklet til at opfordre brugerne til at beholde deres smartphone i længere tid med tre års garanti, sikkerhedsopdateringer og Android-versioner.
I dag løfter Lenovo sløret for den nye version af gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byder blandt andet på en Snapdragon 888-processor, 5G og otte virtuelle taster.
De koster næsten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her går retro-udseende og moderne indmad hånd i hånd.
Med trådløse baghøjttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlægget heftige lydoplevelser.