Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Netflix præsenterer massiv lancering af nordiske serier

Netflix annoncerer 26 kommende nordiske titler.

Skrevet af / 19/03/2024 - 13:31
Netflix præsenterer massiv lancering af nordiske serier

Efter at Viaplay har knækket nakken og enten har solgt sine nordiske serier eller indstillet produktionen, og nytilkomne SkyShowtime for nylig annoncerede en stor nordisk seriesatsning, slår den største af dem alle nu tilbage.

I denne uge annoncerer Netflix hele 26 nye og / eller tilbagevendende nordiske titler.

Læs også Ny nordisk serie på SkyShowtime SkyShowtime kommer med en imponerende vinter- og forårslancering, herunder en ny nordisk serie med Tobias Santelman og Alexandra Rapaport i hovedrollerne.

Det var under “Next on Netflix 2024” i Stockholm i går, at Netflix spillede med sine nordiske serie- og filmmuskler.

En entusiastisk nordisk indholdschef hos Netflix, Jenny Stjernströmer, havde fornøjelsen af at sprede det glade seriebudskab:

Den kreative industri i Norden er enestående og tæller nogle af de mest talentfulde mennesker i verden. Vi er både begejstrede og stolte over de fantastiske titler, vi annoncerede til Next on Netflix i dag. Vores medlemmer kan forvente en vidunderlig blanding af film, serier, non-fiktion og andre gode historier fra Norden. Vi glæder os til at fortsætte denne succesfulde rejse sammen med vores partnere – forenet af vores mål om at skabe enestående underholdning, der både rører og bevæger.”

The Rain, sæson 1 (Foto: Netflix)

Siden 2018, med den apokalyptiske danske serie The Rain, har Netflix bragt nordiske historier til sit globale publikum.

Mens mange streamingtjenester skærer ned på deres lokale indholdsproduktion, giver Netflix den gas, og i Stockholm annoncerede de en bred vifte af genrer, fra action og krimi til romantisk komedie, historisk drama og reality. Et omfattende lineup af nye nordiske titler, som vil blive udgivet i løbet af de kommende år.

Blandt højdepunkterne er en ny norsk krimiserie om Harry Hole, skrevet af Jo Nesbø, en filmatisering af Amanda Romares roman Det halve Malmø består af fyre, der har dumpet mig, med Carla Sehn i hovedrollen, og en filmatisering af Alex Ahndorils serie Jeg skal finde nøglen (The Key Series).

Læs også Tag dig i agt for Kastanjemanden! Danskerne viser nok en gang, hvorfor de er førende inden for krimigenren i Norden.

Abonnenterne vil også få et gensyn med kendte serier, såsom en selvstændig efterfølger til den fremragende krimiserie Kastanjemanden og sæson 2 af partypigerne i Barracuda Queens.

Netflix løftede også på sløret for forårets premieredatoer for Deliver Me og A Part of You.

 

Netflix bød på følgende lineup af nye og fornyede nordiske serier og film:

HARRY HOLE (arbejdstitel)

Norsk krimiserie, baseret på Jo Nesbøs Marekors.

En hedebølge rammer det feriestille Oslo. I en lejlighed ved kirkegården begynder små sorte klumper at dryppe ned gennem gulvet. Samtidig ligger politibetjenten Harry Hole på gulvet i sin lille lejlighed, beruset, fyret og forladt af sin kæreste. I jagten på sin korrupte kollega Tom Waaler har Harry mistet sin tætteste kollega, og kun han ved, at Tom Waaler står bag mordet. Samtidig bliver en anden kvinde fundet myrdet med en afskåret pegefinger. Harry Hole får sin sidste mission. Sammen med den eneste anden førsteofficer, der ikke er på ferie: Tom Waaler.

 • Land: Norge
 • Kategori: Serie
 • Premiere: 2026
Jo Nesbø, “Marekors” (Foto: Netflix)

DET HALVE MALMØ BESTÅR AF FYRE, SOM SOM HAR DUMPET MIG (arbeJdstittel)

Svensk dramaserie, baseret på Amanda Romares roman; med Carla Sehn (Folk med angst) i hovedrollen.

Det halve Malmø består af fyre, der har dumpet mig (Diary of a Ditched Girl)  følger den 31-årige Amanda i løbet af en sommer med intens dating. Hun længes desperat efter at blive elsket og beslutter sig for at prøve det hele. Hun dater fyre over sin liga, i sin liga, under sin liga, swiper på Tinder og samler fyre op på barer. Hun er underdanig og dominerende, men forbliver forladt. Hun har endda svært ved at komme til second base: anden date. Det samme gælder for Amandas venner. Sammen forsøger de at finde nye dates til hinanden, mens de diskuterer de store spørgsmål: Hvorfor er det så svært at finde kærligheden? Hvor meget kan verden egentlig kræve af en person? Og hvor mange gange kan man gå ud i verden med sit hjerte i hånden for blot at få det trådt på igen?

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiere: 2025
Læs også Drama-komedie-krimi-thriller! Endnu en svensk seriesucces fra streaming-giganten.

THE NEW FORCE

Bliver Netflix’ første nordiske periodedrama.

Året er 1958, og Sveriges første kvindelige politibetjente dimitterer; en lille gruppe pionerer, der tager et stort skridt for ligestilling mellem kønnene, men som selv kæmper med at tage selv det mindste skridt, da de nederdele, de er tvunget til at bære, gnaver som sandpapir mod deres lår. De bliver latterliggjort af offentligheden, nedgjort af medierne og foragtet af deres kolleger. De nye rekrutter bliver placeret i landets mest kriminelle distrikt, Klara politidistrikt i Stockholm, og da de begynder at patruljere i gaderne, indser de snart, at deres største problem ikke er de kriminelle. Modstanden kommer fra kolleger og deres egne familier.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiere: 2026

BARRACUDA QUEENS, sæson 2

De kriminelle partypiger vender tilbage!

Året er 2000. Lollo er tilbage i Stockholm efter sine studier i Paris. Resten af pigerne har kedet sig og tilpasset sig en normal livsstil. De bor alle stadig hjemme, men Lollos tilbagevenden får dem hurtigt til at overveje at flytte ud. Men hvordan vil de finde pengene til at gøre det? De har også lovet Lollos mor Margareta ikke at begå flere røverier. Men måske er der andre metoder? Pigerne er trods alt professionelle, og de har virkelig savnet spændingen. De ved, at der er mange penge i kunstverdenen, og for Barracuda Queens virker intet umuligt.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiere: 2025

KASTANJEMANDEN, sæson 2 (arbejdstitel)

En selvstændig efterfølger til den mørke krimiserien Kastanjemanden.

En 41-årig kvinde bliver fundet myrdet. Da politiet i deres jagt på gerningsmanden undersøger kvindens digitale spor, står det klart, at hun i månedsvis har været udsat for en voldsom form for stalking. Den endnu ukendte gerningsmand har leget en ufrivillig gemmeleg ved at overvåge hende i private situationer og sende hende billeder og videoer i en lind strøm sammen med noget, der ligner et børnerim. Det bliver hurtigt klart, at mordet kan kædes sammen med en anden uopklaret sag, hvor en 17-årig gymnasieelev nogle år tidligere også blev udsat for voldsom stalking, inden hun blev fundet død. Mark Hess er tilbage i København og påtager sig at lede efterforskningen sammen med sin tidligere partner Naia Thulin. Men forholdet mellem de to efterforskere er kompliceret. Efter sagen om Kastanjemanden forsøgte Hess og Thulin at date, men forholdet endte brat og var fyldt med uforløste følelser.

 • Land: Danmark
 • Kategori: Serie
 • Premiere: 2026
Kastanjemanden, sæson 2 (Foto: Netflix)

LOVE IS BLIND: SVERIGE, sæson 2

Anden sæson af populær realityserie.

I Love is Blind vælger singler, der ønsker at blive elsket for den, de er indeni, at gifte sig med en person uden at se vedkommende. I løbet af de næste fire uger flytter de sammen, planlægger deres bryllup og forsøger at tilføje en fysisk tilknytning til deres følelsesmæssige bånd. Når bryllupsdagen oprinder, vil de så gifte sig med den person, de forelskede sig blindt i? Eller har de fysiske realiteter og ydre faktorer saboteret deres forhold?

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiere: 2025

THE KEY SERIES (arbejdstitel)

Svensk krimi, baseret på Alex Ahndorils roman.

Privatdetektiven Julia Stark bliver hyret af en velhavende familie til at opklare et mord, der er blevet begået på deres gods i det nordvestlige Sverige. Hun beder sin eksmand Sidney Mendelson om at tage fri fra byens politi og tage med hende ud på landet. Julia og Sidney bliver budt velkommen som gæster på det overdådige gods. De begynder at lede efter sandheden, mens de tilbringer tid og spiser middag med alle familiemedlemmerne – i et forsøg på at finde ud af, hvem der gjorde det, før det er for sent.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiere: Uafklaret

LITTLE SIBERIA

Finsk film, instrueret af Dome Karukoski.

Hverdagen i den lille landsby Hurmevaara bliver rystet, da en meteorit en nat falder ned gennem taget på en bil. Ifølge byens borgmester har meteoritten meget stor betydning for den langsomt døende landsbys fremtid. Joel, landsbyens præst og en erfaren fredsvagt, ender med at vogte over meteoritten i et gammelt museum, før den sendes til London til en mere detaljeret evaluering. Men en værdifuld meteorit får meget opmærksomhed … Mens Joel beskytter meteoritten mod både amatører og professionelle forbrydere, forsøger han at opklare et endnu større mysterium om sit eget liv. Joels kone har for nylig afsløret, at hun endelig er gravid. En god nyhed, men desværre kan Joel ikke få børn på grund af sin krigsskade. Det har han bare ikke fortalt sin kone …

 • Land: Finland
 • Kategori: Film
 • Premiere: 2025

BYTTE BYTTE BARN 2

Efterfølger til den danske film Bytte bytte baby.

I Bytte bytte barn møder vi de to par igen: Cecilie og Andreas og deres søn Leo samt Liv og Malte og deres datter Sille. Begge børn er nu 2 år gamle, og familierne holder stadig kontakten, men lever meget forskellige liv. Under en lægeundersøgelse bliver det afsløret, at de to babyer aldrig blev byttet. Da chokket har lagt sig, beslutter de to familier sig for at flytte sammen i et kollektiv hos Andreas og Cecilie, så begge sæt forældre kan være sammen med begge børn hver dag. Men bliver parrenes meget forskellige syn på livsstil, indretning, spisevaner og opdragelsesmetoder står hurtigt klart, og de to familier kæmper med at leve under samme tag. Cecilie føler sig meget mere knyttet til sin biologiske datter Sille end til Leo, og hun beslutter sig for at gå efter forældremyndigheden over Sille bag ryggen på de tre andre forældre. Cecilie indser, at hun har handlet forkert, men det er for sent, og hendes egoistiske projekt bliver afsløret. Kollektivet falder fra hinanden, Liv og Malte flytter væk med Sille, og Cecilie må nu kæmpe for at blive tilgivet og finde en løsning, som alle kan leve med.

 • Land: Danmark
 • Kategori: Film
 • Premiere: 2024
Bytte bytte barn (Foto: Netflix)

THE SWEDISH CONNECTION

Svensk film om 2. verdenskrig og en (virkelig) ukendt helt; med Henrik Dorsin i hovedrollen.

The Swedish Connection er en film baseret på den sande historie om Gösta Engzell, en nedprioriteret bureaukrat i det svenske udenrigsministerium under 2. Verdenskrig. Da Gösta og hans team bliver klar over, at noget forfærdeligt er ved at ske med jøderne, udtænker de en genial plan for at narre nazisterne. Dette er en svensk historie om en ukendt helt, der reddede tusindvis af liv – og gjorde det såkaldt neutrale Sverige til en moralsk supermagt undervejs.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiere: 2025

THE RIGHT TRACK

Norsk drama med Ada Eide og Trond Fausa Aurvåg (Oppenheimer) i hovedrollen.

Den uorganiserede og fallitramte 30-årige Emilie føler, at verden er imod hende. Hendes eksmand er kommet videre med sit liv og vil have, at deres datter skal bo hos ham på fuld tid. Da en ulykke i hendes lejlighed tvinger hende til at flytte ind hos sin sporty, velhavende bror, giver han Emilie et ultimatum: Hvis hun vil blive, skal hun løbe Birken sammen med ham – et 54 km langt skiløb! Emilie har aldrig stået på ski før, men det, der starter som et mareridt, giver hende efterhånden en følelse af succes og håb for fremtiden. Kan Emilie gennemføre Birken og bevise over for sig selv og verden, at hun er andet og mere end en taber?

 • Land: Norge
 • Kategori: Film
 • Premiere: 2025

JE M’APPELLE AGNETA

Svensk drama baseret på Emma Hambergs roman Agneta.

Agneta er en farverig og sjov person, men det er ikke til at se på overfladen. Hun er lige fyldt 49, hendes børn er fløjet fra reden, hendes job på trafikkontoret er stillestående, og Agneta føler sig usynlig. Hendes mand, derimod, har fundet mening med livet ved at tage iskolde bade og cykle hurtigt i dyrt udstyr. I et desperat forsøg på at undslippe hverdagens kedelige lænker forlader Agneta det trygge svenske liv for at arbejde som au pair for en svensk dreng i Frankrig. Men da drengen, Einar, viser sig at være en ældre excentrisk og dement herre, bliver misforståelsen tydelig. Det bliver starten på et rodet, livsbekræftende venskab, der vender op og ned på alt, hvad Agneta troede, hun vidste om livet og sig selv. For hvordan lever man egentlig sit ene dyrebare liv?

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiere: 2026

GLASKUPLEN

Svensk krimi med Léonie Vincent og Johan Hedenberg i hovedrollerne.

Adfærdsforskeren og kriminologen Lejla vender tilbage til et lille affolket samfund et sted i Sverige. Hun har blandede følelser for stedet hvor hun som ung pige blev holdt som gidsel af en ukendt gerningsmand. Men det er også det sted, hvor hun endelig fandt et hjem – hos den nu pensionerede politibetjent Valter. Da Lejla nu vender tilbage, går der ikke lang tid, før en pige forsvinder. Mens Valter og Lejla graver i forsvindingen, bliver hun også tvunget til at grave i sit eget mørke – et sted, hun længe har forsøgt at holde sig fra. Efterhånden viser det sig, at hele landsbyen gemmer på hemmeligheder. Er historien mon ved at gentage sig?

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiere: 2025

SNESØSTEREN

Norsk film baseret på Maja Lundes succesfulde roman; med Mudit Gupta, Celina Meyer Hovland, Ole Steinkjer Øyen og Jan Sælid i hovedrollerne.

Juleaften nærmer sig. Det er også den dag, Julian fylder elleve år. Det plejer hans absolutte favoritdag, fyldt med den fantastiske duft af pebernødder og mandariner, lyden af knitrende ild, det pyntede juletræ og de flakkende stearinlys. Alle de ting, der gør julen til jul. Men i år er intet, som det plejer. Julian og hans familie har en tristhed over sig, og Christian føler, at julen simpelthen er blevet aflyst. Så en dag møder Julian den glade og juleelskende Hedvig og begynder at tro på, at der alligevel bliver jul. Hun bliver hurtigt venner med Julian og inviterer ham hjem til varm kakao og peberkager. For en dreng, der savner julens traditioner, er Hedwigs enorme hus et magisk sted. Men der er noget mærkeligt ved huset, og hvem er den underlige gamle mand, der lurer i skyggerne?

 • Land: Norge
 • Kategori: Film
 • Premiere: 2024
Snesøsteren (Foto: Netflix)

EN DEL Af DIG

Svensk drama med Felicia Maxime, Edvin Ryding og Zara Larsson i hovedrollerne.

Agnes’ storesøster Julia har alt, hvad Agnes drømmer om: Hun er den sejeste i skolen, midtpunktet for alle festerne, og hun er kæreste med Noel (Edvin Ryding). Hvis bare Agnes kunne være mere som hende. Da det værst tænkelige sker, bliver Agnes’ verden vendt på hovedet, og hun bliver tvunget til at genopfinde sig selv. Pludselig er hun på nippet til at få alt, hvad hun nogensinde har ønsket sig, men til hvilken pris?

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiere: 31. maj 2024
En del af dig (Foto: Netflix)

ET ÆRLIGT LIV

Svensk thriller med Simon Lööf, Nora Rios og Peter Andersson i hovedrollerne.

Simon ankommer til Lund fuld af forventning og klar til, at hans liv for alvor skal begynde, men bliver hurtigt skuffet over jurastudiet. Under en voldelig protestmarch møder han den anarkistiske unge kvinde Max og bliver forelsket. Hun blænder ham med en verden af udskejelser, løgne og store risici – og da han indser den skade, der er sket, er det allerede for sent at flygte. Et ærligt liv er en thriller om forræderi, klasse og det dragende ved at leve uden for loven.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiere: Efteråret 2024

SKRUK, sæson 2

Efterfølger til den populære danske komedieserie Skruk, med Josephine Park, Olivia Joof, Simon Sears, Emil Prenter, Michael Birkkjær, Charlotte Munch og Tammi Øst i hovedrollerne.

I anden sæson af Skruk møder vi Nana, som nu er mor til en to måneder gammel baby. Men selv om hun elsker sit barn, hader Nana at være på barselsorlov, så hun beder sin gamle chef, Helle, om at give hende jobbet tilbage. Helle indvilliger tøvende – men ingen fejl og ingen løgne denne gang! Nana lover at rette op på sine fejl og gøre sig umage; hvad end der skal til for at blive verdens bedste fertilitetslæge igen. Der er bare det, at hun ikke har tænkt på, hvem der skal tage sig af hendes baby, mens hun er på arbejde. Modvilligt ender hun med at bede sin mor om at flytte ind som en slags permanent babysitter/roomie fra helvede. Men Nana har ikke noget valg, for hun er mere end nogensinde nødt til at udmærke sig på sit arbejde, nu hvor den perfekte nye stjernelæge, Hampus, har overtaget hendes job under barselsorloven. Hver dag er et nyt bjerg at bestige, og oven i hatten lurer Mathias stadig i kulissen. Hendes livs store kærlighed, som slap væk – men også den kærlighed, som ikke ved, at han er far til Nanas barn. Nu har Nana mere end nogensinde brug for at lyve, og samtidig har hun mere end nogensinde brug for at fortælle sandheden …

 • Land: Danmark
 • Kategori: Serie
 • Premiere: Efteråret 2024
Skruk, sæson 2 (Foto: Netflix)

LAKSEØEN

Ny norsk komedieserie fra folkene bag Lilyhammer; med bl.a. Kåre Conradi, Bjarne Brøndbo og Bjørn Sundquist i hovedrollerne.

I Lakseøen møder vi to familier i et lille kystsamfund i Norge, som er svorne fjender i den globale lakseindustri. Serien, der tager udgangspunkt i den moderne tidsånd, leverer et både morsomt og dramatisk portræt af fiskeopdrætsbranchen.

 • Land: Norge
 • Kategori: Serie
 • Premiere: Efteråret 2024

I DINE HÆNDER

Ny krimiserie fra “Quicksand“-skaberne, med Yasir Hassan, Olle Strand og Ardalan Esmaili i hovedrollene.

I denne barske krimiserie bliver to teenagevenner revet fra hinanden, da den ene forsøger at flygte fra en lokal bande. En detektiv er desperat efter at beskytte sit lokalsamfund mod bandevold og går efter en narkohandler, som han holder ansvarlig for mordet på et vidne. Når børn begår forfærdelige forbrydelser, hvem har så skylden? Ingen går uberørte fra dette stærke drama af holdet bag den prisbelønnede Quicksand – Størst af alt om dem, vi ikke formår at beskytte.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiere: 24. april 2024

MAKING IT IN MARBELLA

Svensk realityserie fra Solkysten.

I det mest luksuriøse område på den spanske solkyst tjener svenske ejendomsmæglere millioner på at sælge fantastiske hjem til de rige og berømte. Serien centrerer sig om Homerun Brokers og firmaets unge agenter, mens de navigerer i deres personlige og professionelle liv. I Marbella er der kort vej til toppen, men nedturen kan komme hurtigere end ventet.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiere: Efteråret 2024

MIDTSOMMERNAT

Norsk dramaserie, med bl.a. Pernilla August, Dennis Storhøi og Linn Skåber i ledende roller.

Det er midsommer. Det er årets længste dag. Det er en fest. Der er romantik i luften. Men det er også den dag, hvor Carina og Johannes efter 30 års ægteskab vælger at fortælle deres familie og venner en stor hemmelighed, som får uforudsete konsekvenser.

 • Land: Norge
 • Kategori: Serie
 • Premiere: 11. april 2024
Midtsommernat (Foto: Netflix)

PØRNI, sæson 4

Henriette Steenstrups underholdende dramakomedie har fundet sig et nyt streaminghjem.

Der er gået to år, og foråret nærmer sig. Pørni har fået en ny kæreste og nyder et nogenlunde stabilt liv – efter hendes standarder. Men da Bjørnar flytter tilbage til Oslo og overtager Yngvars gamle chefstilling, tager livet en uventet drejning. Kan de vende tilbage til at være venner og kolleger med den fortid, de deler?

 • Land: Norge
 • Kategori: Serie
 • Premiere: Sommeren 2024
Læs også Klar på Netflix! Mere tragikomik fra Henriette Steenstrups uforlignelige Pørni, men nu får hitserien et nyt streaminghjem.

RONJA RØVERDATTER

Astrid Lindgren-klassiker i ny indpakning!

I Ronja Røverdatter følger vi en livlig, rebelsk ung pige, der er født ind i en røverbande på en skandinavisk middelalderborg, og hendes eventyr. Da Ronja vokser op, opdager hun den magiske, men farlige skov, der vrimler med mærkelige og mystiske væsener. Alligevel føler hun sig mere hjemme i skoven end bag murene på den enorme borg. Men da Ronja møder den unge dreng Birk fra en rivaliserende bande, bliver det begyndelsen på en mørk familiestrid, og et forbudt venskab opstår – alt imens en berygtet foged dukker op for at rydde skoven for røvere én gang for alle.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiere: 28. marts 2024

 

BYTTE

Svensk dramathriller med Elin Kristina Oskal, Martin Wallström og Lars-Ánte Wasara i hovedrollerne.

Bytte er baseret på den anmelderroste roman af samme navn, skrevet af den prisbelønnede forfatter Ann-Helén Laestadius. Filmatiseringen skildrer en ung kvindes kamp for at forsvare sit oprindelige ophavs arv i en verden, hvor fremmedhadet er stigende, klimaforandringerne truer rensdyravlen, og unge mennesker vælger selvmord i lyset af kollektiv desperation. Men historien afslører også de spændinger, der opstår, når moderne ideer støder sammen med en traditionel kultur med dybt rodfæstede patriarkalske strukturer.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiere: 12. april 2024

HELIKOPTERKUPPET

Svensk krimiserie baseret på den (utrolige) sande historie.

En tidlig septembermorgen i 2009 rettes verdens øjne mod en uanselig forstad til Stockholm. En helikopter er landet på taget af landets sikreste kontantdepot, og politiet kan kun se til, mens røverne forsvinder med adskillige millioner. Ikke et eneste skud bliver affyret. Helikopterkuppet er en febrilsk og absurd historie om forræderi og oprejsning, om frygt og faderskab. Men måske mest af alt: en storslået og tempofyldt Ikaros-fortælling om at vinde – eller tabe – det hele.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Serie
 • Premiere: Efteråret 2024

TROUBLE

Svensk actionkomedie med bl.a. Filip Berg og Eva Melander (Kodenavn: Annika) i hovedrollerne.

Han er fraskilt og arbejder som sælger i en stor elektronikkæde og ser frem til hver anden uge, hvor han kan være sammen med sin datter, Julia. Pludselig bliver der vendt op og ned på livet. Conny er på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, bliver uskyldigt dømt for mord og ender i fængsel. Her møder han forbryderne Norinder og Musse, som forveksler Conny med en pilot – hvilket er hans kones nye succesrige kæreste Tomas’ profession. Conny bliver en del af forbrydernes flugtplan – han skal flyve “flugtflyet” – … men han skal også finde en hest at give sin datter i fødselsdagsgave.

 • Land: Sverige
 • Kategori: Film
 • Premiere: Efteråret 2024
Filip Berg, “Trouble” (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top