Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Netflix’ Midsommernat kommer allerede til april

Midsommernat er titlen på den norske instruktør Per-Olav Sørensens kommende Netflix-serie. Premieredatoen er nu tilgængelig.

Skrevet af / 07/03/2024 - 10:33
Netflix’ Midsommernat kommer allerede til april

Den norske instruktør Per-Olav Sørensen har nærmest fået et klippekort af Netflix.

Han har tidligere leveret solide og troværdige serier til streaminggiganten, såsom Kampen om det tunge vand, Quicksand – Størst af alt, to sæsoner af Hjem til jul, The Playlist og Julestorm.

Alle hjertevarme serier, hvor menneskelige relationer er i centrum for dramaet – Royalteen – Arvingen, derimod, lader vi passere forbi i stilhed.

Læs også Et sidste snif! Vi har set utallige serier og film om stoffernes kriminelle forbandelse og fornedrelse, men ingen helt som denne.

Det var i juli sidste år, at Netflix annoncerede endnu en serie signeret Sørensen, med et stjernespækket norsk-svensk rollebesætning: Midsommernat.

Midtsommernatt_a (8) Midtsommernatt_a (7) Midtsommernatt_a (6) Midtsommernatt_a (5) Midtsommernatt_a (4) Midtsommernatt_a (3) Midtsommernatt_a (2) Midtsommernatt_a (1) Midtsommernatt_a (9)
<
>
Midsommernat. (Foto: Netflix)

Streamingtjenesten har nu frigivet en række nye billeder fra serien samt premieredatoen.

Dramaserien får premiere den 11. april i år.

Serien udspiller sig ved en midsommerfest og udforsker forhold, ægteskab, kærlighed, forræderi, håb, drømme, jalousi, tilgivelse og hemmelige parallelle liv.

Midtsommar Midtsommar
<
>
Midsommernat. (Foto: Netflix)

 

Netflix lover en tæt, varm, rørende og sjov historie om temaer, som alle kan genkende eller relatere til.

Det er midsommer. Det er den længste dag på året. Der er romantik i luften. Der er fest. Det er dagen, hvor Carina (Pernilla August) og Johannes (Dennis Storhøi) efter 30 års ægteskab beslutter sig for at fortælle deres familie og venner en stor hemmelighed, som får uforudsete konsekvenser.

I pressemeddelelsen uddyber en begejstret Sørensen:

Det er fantastisk at kunne fordybe sig i alle de relationer, en storfamilie kan give, og ikke mindst i alle de hemmeligheder, vi kan bære på, og alle de parallelle liv, vi er i stand til at leve i forhold til mennesker, som står os meget nær. Ved denne midsommerfest er der plads til de store følelser, de store afsløringer og de store samtaler, når ingenting går som planlagt.

Midsommernat. (Foto: Netflix)

Den imponerende rollebesætning omfatter store navne som Pernilla August, Dennis Storhøi, Linn Skåber, Kim Falck, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Peiman Azizpour, Maria Agwumaro, Eirik Hallert, Liv Osa og Kadir Talabani.

Per-Olav Sørensen er seriens skaber og instruktør, og han har også skrevet manuskriptet sammen med Sofie Forsman (Barracuda Queens).

Læs også Smukke, rige forbrydere Netflix giver os den kvindelige party-svensker.

Optagelserne til Midsommernat fandt sted i Oslo sidste sommer – nu kan vi snart se frem til resultatet af talentfulde mennesker både foran og bag kameraet.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top