Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Massiv lancering fra Netflix – se Jennifer Lopez i Atlas

Den amerikanske streaminggigant viser muskler og annoncerer en massiv 2024-lancering. Beverly Hills Cop gør comeback!

Skrevet af / 06/02/2024 - 15:45
Massiv lancering fra Netflix – se Jennifer Lopez i Atlas

Det har været en tumultarisk tid for de internationale streaminggiganter, efter at vi endelig kunne lægge den forhadte pandemi bag os.

Corona bragte sygdom og død med sig, men også social distancering, lockdown og massive mængder af tid tilbragt inden for husets fire vægge. En potent cocktail, der resulterede i en hidtil uset vækst for streamingtjenester som Netfix, Disney+, HBO, Prime Video og Viaplay.

Læs også Corona-boost for Netflix Hjemmekontorer og corona-karantæne giver voldsom seervækst for streaming-giganten.

Men efter festen var der nogen, der skulle betale regningen – og som vi alle ved, vokser træerne ikke ind i himlen.

Da tingene vendte tilbage til det normale, stagnerede ikke bare abonnementsvæksten for streamingtjenester, men de fleste oplevede en brutal tilbagegang. Da de stod tilbage med oppustede produktionsbudgetter, der var tilpasset en ekspansiv vækstkurve, måtte der trækkes kraftigt i håndbremsen.

Vores nordiske streamingtjeneste, Viaplay, havde det nok værst af dem alle og oplevede et decideret annus horribilis i 2023. Efter et styrtdyk på aktiemarkedet, nedskæringer og salget af arvesølvet er Viaplay på mange måder blevet reduceret. Men giganter som HBO Max, Disney+ og Netflix har også været nødt til at skære betydeligt i deres budgetter for indholdsproduktion.

Læs også Disneys multimillion-lussing! Disney+ tabte over 700 millioner kroner på Willow-fiaskoen.

Streamingtjenesterne har ikke kun skåret ned på indholdet, men også indført foranstaltninger, der skal forhindre/vanskeliggøre deling af adgangskoder, og endda indført billigere abonnementer kombineret med reklamer.

TedSarandos Netflix TOP 1536x865 1
Den administrerende direktør for Netflix, Ted Sarandos. (Foto: Netflix)

Nu hvor støvet har lagt sig, ser det ud til, at den største af dem alle, Netflix, igen har formået at få styr på sine budgetter og tiltrække nye abonnenter. Efter for nylig at have præsenteret positive tal og en pæn abonnementsvækst, annoncerer Ted Sarandos & Co nu en massiv lancering i 2024 på streamingplatformen.

Blandt højdepunkterne bemærker vi, at Jennifer Lopez vender tilbage til actiongenren i den kommende sci-fi-film Atlas.

Brad Peyton instruerer, mens Lopez producerer, i en film, der foregår i en dystopisk fremtid, hvor en AI-soldat har besluttet, at den eneste måde at afslutte krig på er at afslutte menneskeheden…

Jennifer Lopez, “Atlas”. (Foto: Netflix)

Ud over Lopez i hovedrollen vil vi se Simu Liu, Sterling K. Brown (Black Panther), Gregory J. Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla og Mark Strong i ledende roller.

Filmen får premiere engang i 2024.

Læs også Chokerende dårlig! Her får vi endnu en intetsigende, irriterende Lopez-komedie – uden hverken hjerte eller hjerne.

Fans af outreret koreansk drama kan se frem til sæson 2 af Squid Game. Den sydkoreanske serie ankom som en dark horse i 2021 og slog alle rekorder på Netflix.

Serien fortæller historien om en gruppe desperate deltagere, der risikerer deres liv for at blive den ultimative vinder i et ekstremt reality-overlevelsesspil med en potentielt gigantisk pengepræmie. Efterfølgeren vil følge Gi-hun (Lee Jung-jae), som lægger sine planer om at rejse til USA på hylden og starter en ny jagt.

Sæson 2 får premiere engang i 2024.

Squid Game, sæson 1. (Foto: Netflix)

Efter succesen med julefilmen Candy Cane Lane (Prime Video, 2023) vender filmlegenden Eddie Murphy tilbage til sine rødder med genoplivningen af Beverly Hills Cop!

Den 3. juli udkommer Beverly Hills Cop: Axel F, med Murphy tilbage i den ikoniske hovedrolle, der gjorde ham til en superstjerne fra den ene dag til den anden.

Politibetjenten Axel Foley (Murphy) er tilbage på gaderne i Beverly Hills. Da hendes datter (Taylour Paige) bliver truet på livet, slår hun og Foley sig sammen med en ny partner (Joseph Gordon-Levitt) samt de gamle venner Billy Rosewood (Judge Reinhold) og John Taggart (John Ashton) for at afsløre en sammensværgelse.

Filmen, der er instrueret af Mark Molloy, har også Paul Reiser, Bronson Pinchot og Kevin Bacon på rollelisten.

Det kan blive rigtig godt – eller rigtig pinligt. Vi krydser fingre!

Beverly Hills Cop: Axel F Beverly Hills Cop - Axel F_1 (10) Beverly Hills Cop - Axel F_1 (9) Beverly Hills Cop - Axel F_1 (8) Beverly Hills Cop - Axel F_1 (7) Beverly Hills Cop: Axel F Beverly Hills Cop: Axel F Beverly Hills Cop: Axel F Beverly Hills Cop - Axel F_1 (3) Beverly Hills Cop: Axel F
<
>
Beverly Hills Cop: Axel F. (Foto: Netflix)

Som vi har skrevet om før, vender den megapopulære kostumedramaserie, Bridgerton, tilbage med sin tredje sæson.

Et par uger før jul afslørede Netflix premieredatoen for streaminggigantens længe ventede sæson 3 af en af sine mest populære serier; samt det faktum, at sæsonen vil blive delt i to (hvilket tilsyneladende er meget populært i øjeblikket).

Del I får premiere den 16. maj, efterfulgt af del II, som får premiere den 13. juni 2024.

Netflix lover også den mest skandaløse sæson til dato…

Bridgerton, sesong 3_a (4) Bridgerton, sesong 3_a (1) Bridgerton, sesong 3_a (2) Bridgerton, sesong 3_a (3) Bridgerton, sesong 3_a (5) Bridgerton, sesong 3_a (4) Bridgerton, sesong 3_a (2) Bridgerton, sesong 3_a (6) Bridgerton, sesong 3_a (1) Bridgerton, sesong 3_a (3)
<
>
Bridgerton, sæson 3. (Foto: Netflix)

Sidste år kom den meget succesfulde spin-off-serie Queen Charlotte – A Bridgerton Story, som fokuserede på den excentriske dronning Charlotte (India Amarteifio/Golda Rosheuvel) og hendes fascinerende og hårde rejse op ad den britiske samfundsstige.

Netflix afslører, at hovedfokus i Bridgerton, sæson 3 vil være på den unge dame Penelope Featherington (Nicola Coughlan) og hendes utrættelige bejler Colin Bridgerton (Luke Newton).

De af jer, der har en lidt bedre hukommelse end Dory, vil huske, at Penelope blev afsløret som selveste Lady Whistledown i slutningen af sæson 2. Som anonym sladderhank, en blanding af Se og Hør og sociale medier, forsurer skribenten (med sin ugentlige løbeseddel) den ubekymrede rigmands liv med observationer om de overfladiske familier, deres kærlighedsliv, problemer, sorger og mere eller mindre ondsindet sladder.

Netflix byder også op til dans med flere superstjerner, når Seth Gordon instruerer actionspionfilmen Back in Action; med ingen ringere end Jamie Foxx og Cameron Diaz i hovedrollerne!

Mange år efter at have opgivet deres liv som CIA-spioner for at stifte familie, bliver Emily (Diaz) og Matt (Foxx) pludselig trukket tilbage til spionverdenen, da deres cover bliver afsløret.

Andre hovedroller spilles af Kyle Chandler (Bloodline), Glenn Close, Andrew Scott, Jamie Demetriou, McKenna Roberts og Rylan Jackson.

Filmen får premiere en gang i 2024. Det siger vi: Velkommen tilbage Diaz!

Back in Action. (Foto: Netflix)

Den meget populære romantiske serie Emily in Paris vender tilbage med sin fjerde sæson.

Et år efter at Emily (Lily Collins) er flyttet fra Chicago til Paris for at få sit drømmejob, befinder hun sig ved en afgørende skillevej i alle aspekter af sit liv. Konfronteret med to vidt forskellige veje må Emily beslutte, præcis hvor hendes loyalitet ligger – på arbejdet og i hendes romantiske liv – og hvad disse beslutninger betyder for hendes fremtid i Frankrig. Alt sammen imens hun fortsætter med at fordybe sig i de eventyr og overraskende drejninger, livet i Paris giver.

Seriens skaber Darren Star har, ud over Collins, castet Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie og Lucien Laviscount.

Sæsonen får premiere på Netflix engang i 2024.

Emily in Paris, sæson 3. (Foto: Netflix)

Vi får også et gensyn med den skønne Keri Russell i den fremragende politiske dramaserie The Diplomat.

Vi møder den aldrende demokratiske præsident Rayburn (Michael McKean), hvis helbred konstant er i fare. Han har en ung, kvindelig vicepræsident med en mand, der er ved at bringe hende til fald på grund af økonomisk dårlig ledelse. Så bag lukkede døre er der nogen, der taler, og nævner den erfarne professionelle diplomat Kate Wyler (Keri Russell) som vicepræsidentkandidat.

The Diplomat, sæson 1. (Foto: Netflix)

Kate er gift med den tidligere ambassadør Hal Wyler (Rufus Sewell), og parret er faktisk på vej til ambassadørposten i Kabul, da stabschefen i Det Hvide Hus, Billie Appiah (Nana Mensah), og præsidenten kalder hende ind i Det Ovale Kontor og tildeler hende den prestigefyldte post som ambassadør i Storbritannien.

Noget modvilligt tager hun og hendes karismatiske mand til London og et af hadelandets mest prangende godser, hvor besværlig pomp og pragt – og politisk kaos – venter.

Dette politiske drama med høje indsatser fokuserer på menneskelig erfaring og udfordringerne ved langvarige forhold, såvel mellem mennesker som mellem lande. Allison Janney (The West Wing) er ny i sæson 2 som vicepræsident Grace Penn.

Serien får premiere på Netflix engang i 2024.

 

Netflix tilbyder også en efterfølger til instruktøren af Justice League, Zack Snyders Rebel Moon: Rebel Moon: Part 2 – The Scargiver.

Efterfølgeren fortsætter den episke saga om Kora og de overlevende krigere, som forbereder sig på at ofre alt og kæmpe sammen med de modige folk i Veldt for at forsvare en engang fredelig landsby; et nyfundent hjemland for dem, der har mistet deres egne i kampen mod “Motherworld”.

På tærsklen til deres kamp må krigerne konfrontere de etablerede sandheder om deres egen fortid og hver især erkende, hvorfor de kæmper. Da Imperiets fulde styrke slår ned på det spirende oprør, knyttes der ubrydelige bånd, helte dukker op, og legender skabes.

Rebel Moon Part 2 - The Scargiver_a (4) Rebel Moon — Part Two: The Scargiver Rebel Moon — Part Two: The Scargiver Rebel Moon — Part Two: The Scargiver Rebel Moon — Part Two: The Scargiver Rebel Moon — Part Two: The Scargiver
<
>
Rebel Moon Part 2: The Scargiver. (Foto: Netflix)

Filmen har Sofia Boutella, Djimon Hounsou (Gladiator), Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae og Anthony Hopkins som Jimmys stemme på rollelisten.

I de øvrige hovedroller ses Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Sky Yang, Charlotte Maggi og Ray Fisher.

Actionfilmen får premiere på Netflix den 19. april.

 

Andre højdepunkter inkluderer den kommende thrillerserie Black Doves.

Serien følger Helen Webb (Keira Knightley), en tempofyldt, jordnær, dedikeret kone og mor – og professionel spion.

I 10 år har Webb videregivet sin politikers mands hemmeligheder til den skyggefulde organisation, hun arbejder for: “Black Doves”. Da hendes hemmelige elsker Jason (Andrew Koji) bliver myrdet, tilkalder hendes chef Helens gamle ven Sam Young for at holde hende i sikkerhed.

Ud over Knightley vil vi se Ben Whishaw (Skyfall), Sarah Lancashire, Andrew Buchan og Andrew Koji i fremtrædende roller. Seriens skaber er Joe Barton.

Serien får premiere på Netflix engang i 2024.

Black Doves Black Doves
<
>
Black Doves. (Foto: Netflix)

Og sidst, men ikke mindst, lancerer Netflix i år en ny serie fra skaberne af Games of Thrones: 3 Body Problem.

Den længe ventede krimiserie følger en ung kvindes skæbnesvangre beslutning i 1960’ernes Kina, som giver genlyd på tværs af tid og rum…

3 Body Problem. (Foto: Netflix)

Da naturlovene på uforklarlig vis falder fra hinanden for øjnene af dem, slår en sammentømret gruppe af geniale forskere sig sammen med en uortodoks detektiv for at konfrontere den største trussel i menneskets historie.

Forskellige mennesker, på forskellige tidspunkter, oplever gennem et virtual reality-spil en verden, der senere viser sig at være virkelig.

På en anden planet har rumvæsner opsnappet signaler, som menneskeheden sendte ud i rummet for mange år siden. Den største trussel er, at disse rumvæsner er på vej mod Jorden – de har skabt spillet for at indoktrinere menneskeheden.

 

Traileren afslører den mystiske thriller/sci-fi-serie, som er inspireret af den internationale bestsellerroman “Three Body Problem” af den kinesiske forfatter Liu Cixin.

Seriens skabere er ingen ringere end David Beinoff og D.B. Weiss, som står bag den ikke helt ukendte serie Game of Thrones (2011-2019).

Manuskriptet er skrevet af Alexander Woo (True Blood) og instrueret af Derek Tsang (Better Days).

[alternativ artikel4]

PS! Du kan læse mere om disse titler, samt mange af årets nye udgivelser på Netflix, her!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

Premiere i dag!

Comeback kid?

Viser musklerne!

Disney+ med Apple Vision Pro

Dansk druk på amerikansk!

0
Scroll to Top