TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Marvel Studios hylder deres film

Se klip fra de kommende Marvel-film!

forfatter
Publiceret 05/05/2021 - 14:24

Vi kan så småt begynde at ane et lille lys for enden af coronatunnelen, med mulighed for at mødes i større grupper igen – og strømme tilbage til biograferne.

Læs også James Bond udsættes igen-igen Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.

Under det noget selvhøjtidelige slogan “The world may change and evolve, but the one thing that will never change: We’re all part of one big family” har Marvel Studios udsendt en ny video.

I en herlig ny, passende pompøs trailer hylder Marvel de største og mest følelsesladede øjeblikke fra deres mest kendte film, før de, halvvejs inde, giver os små klip fra kommende superheltefilm.

Følgende film ligger nu på Marvels tidslinje med disse premieredatoer:

  • Black Widow (9. juli 2021)
  • Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings (3. september 2021)
  • Eternals (5. november 2021)
  • Spider-Man: No Way Home (17. december 2021)
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness (25. marts 2022)
  • Thor: Love and Thunder (6. maj 2022)
  • Black Panther: Wakanda Forever (8. juli 2022)
  • The Marvels (11. november 2022)
  • Ant-Man and The Wasp: Quantumania (17. februar 2023)
  • Guardians of the Galaxy Vol. 3 (5. maj 2023)

Så skal det blive interessant at se, hvor mange af Marvel-filmene (hvis ikke dem alle) der vil blive lanceret direkte på Disney+; og det endda post corona.

Først ude er Black Widow med Scarlett Johansson i tætsiddende dragt, klar til at sparke r*v. Filmen (som er blevet coronaudsat hele 14 måneder) får simultanpremiere i biograferne (dem, der er åbne) og på Disney+ den 9. juli.

Læs også Black Widow direkte til Disney+ Disney lancerer nu Marvel-storfilmen direkte på deres streaming-tjeneste.

I mindst like høj grad ser vi frem til Eternals! Filmen, der er instrueret af Chloé Zhao (som for nylig vandt Oscars for årets bedste film og bedste instruktion med Nomadland), kommer sidst på året (5/11) og har Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kit “Jon Snow” Harington og Gemma Chan i hovedrollerne.

Eternals. (Foto: Marvel/Disney)

Ingen genre har domineret de internationale biografhitlister det sidste årti som superheltefilmene. De er blevet selve rygraden hos såvel biografkæderne som de store internationale filmselskaber.

Publikum kan åbenbart ikke få nok af dem og elsker at se fortsættelser med kendte og elskede helte og skurke – noget, vi i den grad er blevet fodret med fra Hollywood. Og når man ser på indtjeningstallene, er det ikke så underligt – Avengers: Endgame omsatte for svimlende 2,78 MILLIARDER dollars.

PS! Du kan læse anmeldelser af de fleste af Marvel-filmene her!

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.! Fans af den tørt humoristiske og hårdtslående (men bløde indeni) Sly Stallone kan nu se frem til efterfølgeren.
Kokainsnifferne er tilbage! Hedonistene på Aker Brygge har mere heroin og viagra i pengeskabet!
Klar til sæson 2! Svampe-zombie-serien har virkelig ramt plet hos både publikum og kritikere - nu giver HBO Max grønt lys for sæson 2.
Gangsterhelvede! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer på én gang benhård socialrealisme og gangsterhelvede – på både inder- og ydersiden af murene.
Den Sorte Panter kommer på Disney+! Nu kan du snart se den Oscar-nominerede Marvel-film på Disney+.
Følg Lyd & Billede