Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

007: No Time to Die udsættes til oktober

Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.

Skrevet af / 22/01/2021 - 12:14
007: No Time to Die udsættes til oktober

Som vi allerede har skrevet om flere gange, er biografpremieren på Daniel Craigs sidste film som agent 007 – No Time to Die – blevet udsat på grund af corona-pandemien

Ana de Armas er Bond-pigen i den 25. 007-film.

I dag melder MGM/Universal, at Bond-premieren flyttes fra den 2. april til den 8. oktober 2021.

Med corona-krisen fik vi lukkede biografer, udsatte premierer og afbrudte film- og serieproduktioner – med et deraf følgende magert biografudbud. Så længe smitteraten i samfundet er høj, vil de amerikanske og europæiske biografer overvejende forblive lukkede, og derfor holder Hollywood de store film tilbage fra international premiere.

Bond-filmen med Daniel Craig i hovedrollen som den verdensvante agent var oprindelig planlagt til premiere den 2. april 2020. Men No Time to Die blev det første “offer” for coronavirus og oprindelig udsat til den 12. november sidste år. Dette er altså tredje gang, premieredatoen udsættes.

Hvornår får vi 007 at se på det hvide lærred igen? (Foto: MGM/Universal)

Nu må vi (foreløbig) væbne os med tålmodighed til oktober (!), inden vi hører det ikoniske “Shaken, not stirred”; men det hele afhænger af, hvordan pandemien udvikler sig.

Læs også Alle film direkte på streaming? Perioden, hvor biograferne har eneret til at vise en film, reduceres nu radikalt.

Biografindustrien er så hårdt ramt, at nogle nu sætter spørsmålstegn ved, om Covid-19 vil tage livet af, eller i det mindste radikalt ændre, biografmarkedet for fremtiden. En ting er sikkert, pandemien med medfølgende lockdown og karantæne har været en guldgrube for streaming-tjenester som Netflix og Disney+.

Om corona bliver dødsstødet for biograferne, er for tidligt at sige, men med filmselskaber, der presser på for at formindske det eksklusive “biografvindue” og samtidig beslutter at lancere deres storfilm direkte på egne streaming-tjenester (såsom Disney+ og Paramount+), vil biografkæderne i hvert fald gå en hård fremtid i møde.

 

Vi må håbe, at slagordet til slut i rulleteksten på mange Bond-film stemmer: “James Bond Will Return!”

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top