TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

007: No Time to Die udsættes til oktober

Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.

forfatter
Publiceret 22/01/2021 - 12:14

Som vi allerede har skrevet om flere gange, er biografpremieren på Daniel Craigs sidste film som agent 007 – No Time to Die – blevet udsat på grund af corona-pandemien

Ana de Armas er Bond-pigen i den 25. 007-film.

I dag melder MGM/Universal, at Bond-premieren flyttes fra den 2. april til den 8. oktober 2021.

Med corona-krisen fik vi lukkede biografer, udsatte premierer og afbrudte film- og serieproduktioner – med et deraf følgende magert biografudbud. Så længe smitteraten i samfundet er høj, vil de amerikanske og europæiske biografer overvejende forblive lukkede, og derfor holder Hollywood de store film tilbage fra international premiere.

Bond-filmen med Daniel Craig i hovedrollen som den verdensvante agent var oprindelig planlagt til premiere den 2. april 2020. Men No Time to Die blev det første “offer” for coronavirus og oprindelig udsat til den 12. november sidste år. Dette er altså tredje gang, premieredatoen udsættes.

Hvornår får vi 007 at se på det hvide lærred igen? (Foto: MGM/Universal)

Nu må vi (foreløbig) væbne os med tålmodighed til oktober (!), inden vi hører det ikoniske “Shaken, not stirred”; men det hele afhænger af, hvordan pandemien udvikler sig.

Læs også Alle film direkte på streaming? Perioden, hvor biograferne har eneret til at vise en film, reduceres nu radikalt.

Biografindustrien er så hårdt ramt, at nogle nu sætter spørsmålstegn ved, om Covid-19 vil tage livet af, eller i det mindste radikalt ændre, biografmarkedet for fremtiden. En ting er sikkert, pandemien med medfølgende lockdown og karantæne har været en guldgrube for streaming-tjenester som Netflix og Disney+.

Om corona bliver dødsstødet for biograferne, er for tidligt at sige, men med filmselskaber, der presser på for at formindske det eksklusive “biografvindue” og samtidig beslutter at lancere deres storfilm direkte på egne streaming-tjenester (såsom Disney+ og Paramount+), vil biografkæderne i hvert fald gå en hård fremtid i møde.

 

Vi må håbe, at slagordet til slut i rulleteksten på mange Bond-film stemmer: “James Bond Will Return!”

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Nu kan du streame Game of Thrones i 4K-kvalitet Skarpere 4K-versioner af Game of Thrones 1.-8. sæson er nu klar på HBO Max. Det var på tide!
Schweizisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret af fans, der får del i overskuddet, hvis filmen bliver en succes.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend