Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Mayor of Kingstown sæson 3 – se traileren

Så er det snart tid til endnu en runde med Jeremy Renner som alle tiders "diplomat" i krimihelvedet Kingstown.

Skrevet af / 15/04/2024 - 13:21
Mayor of Kingstown sæson 3 – se traileren

Samtidig med at Paramounts flagskibsserie, Yellowstone, ubønhørligt nærmer sig sin afslutning, er serieskaber Taylor Sheridan travlt beskæftiget med andre serier.

Multitalentet Sheridan står bag megasucceser som Yellowstone, 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Special Ops: Lioness og Lawmen: Bass Reeves – samt den kommende 6666 og efterfølgeren til Yellowstone, 2024, med Matthew McConaughey i hovedrollen.

Læs også Vil tilbage i sadlen! Nu er Costner kommet på andre tanker og har et stærkt ønske om at fortsætte i Yellowstone-rollen som John Dutton.

Snart er der premiere på den længe ventede tredje sæson af hans socialrealistiske krimidrama, Mayor of Kingstown, med Jeremy Renner i hovedrollen.

Jeremy Renner, “Mayor of Kingstown, sæson 1” (Foto: SkyShowtime)

Serien handler om nutidens gennemkommercialiserede, dysfunktionelle amerikanske fængselssystem.

Nu er traileren her!

 

Efter en relativt afsluttende sæsonfinale af anden sæson og en hårdt kvæstet Jeremy Renner, så det sort ud for en fortsættelse af det intense krimidrama.

Læs også Gangsterhelvede! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer på én gang benhård socialrealisme og gangsterhelvede – på både inder- og ydersiden af murene.

Mayor of Kingstown dramatiserer det enorme fængselssystem i Kingstown, Michigan (en by med 40.000 indbyggere, hvor “alle” indfødte tager sig af de 20.000 indsatte). Alle, på hver sin side af loven, opererer i gråzoner, alt og alle kan købes, og systemet ansporer til korruption.

Mike McLusky (Renner) er “fikseren”, der fungerer som mægler og bindeled mellem de kriminelle inden- og udenfor murene samt det lokale politi.

Jeremy Renner, “Mayor of Kingstown, sæson 2” (Foto: SkyShowtime)

Vi ser frem til endnu en gang at møde den lettere dysfunktionelle McLusky-familie, narkobaronen Bunny, den fortabte Iris og den beskidte undergrundskriminalitet i forfaldne, voldelige Kingstown.

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?

Ud over Renner i den ikoniske hovedrolle bliver der gensyn med Dianne Wiest (hans mor, Miriam McLusky), Hugh Dillon (efterforsker Ian), Tobi Bamtefa (Bunny), Taylor Handley (Mikes lillebror Kyle), Derek Webster ( politimanden Stevie), Hamish Allan-Headley (SWAT-badass Robert Sawyer), Nishi Munshi (Kyles kone Tracy), Michael Beach (politichef Kareem Moore) – og sidst, men ikke mindst, en fantastisk Emma Laird som den lille mus Iris, der lader sig udnytte af alt og alle.

Emma Laird, “Mayor of Kingstown, sæson 1” (Foto: Paramount+)

Efter den “eksplosive” afslutning på den foregående sæson er vi højst usikre på, om vi får et gensyn med gangsteren Milo Sunter (Aidan Gillen, Game of Thrones).

I sæson 3 ryster en række eksplosioner Kingstown og dens indbyggere, da et nyt medlem af den russiske mafia etablerer sig i byen, og en narkokrig pludselig begynder at rase både inden for og uden for fængslets mure.

Den tunge opgave med at afslutte krigen lander hos Mike, men situationen bliver endnu mere pikant og kompliceret, da et velkendt ansigt fra hans egen tid bag murene truer med at underminere hans bestræbelser på at bevare freden.

Læs også G(alt)enialt charmerende Miniserien baseret på Patricia Highsmiths Tom Ripley-romaner er blevet rystende god filmkunst.

Taylor Sheridan arbejder stadig eksklusivt for Paramount, så Kingstown vil blive vist på SkyShowtime i Skandinavien, hvor der er sæsonpremiere den 6. juni.

Man må væbne sig med tålmodighed for at se fortsættelsen på en af de bedste krimiserier i nyere tid.

Mayor of Kingstown, sæson 2 (Foto: SkyShowtime)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top