Search
Generic filters

Farveglad Huawei P10 med superkamera

En seriøs mobil med den nyeste teknik - og uventet sprælske farver.

Forgængeren Huawei P9 stak ud fra mængden takket være dobbeltkameraet med Leica-optik. Men den var bagud på skærm og ydelse. Det ser ud til, at Huawei har villet rette op på det med den nye P10.

(Foto: Lyd & Billede)

Kameraløsningen er den samme, med en monokrom sensor og en farvesensor. De fungere sammen, sådan at man kan fange både detaljer og farver på samme tid. Og kvaliteten skulle være løfte en tak med det, som Huawei kalder “Dual camera 2.0 Pro edition” i Plus-modellen.

(Foto: Lyd & Billede)

Optikken har en fremragende lysfølsomhed på F1.8, og man har øget opløsningen på monokrome sensor til 20 Mp. Standardmodellen må dog nøjes med F2,2. Der er også en hybridzoom, hvilket vi tolker derhen, at man beskærer det højtopløste billede fra monokromsensoren.

annonce

annonce

(Foto: Lyd & Billede)

 

Også selfiekameraet har fået en opgradering med lysstyrke F1,9 og en ny sensor, der skulle fungere bedre i mørke omgivelser.

Huawei tager også ydelsen alvorligt med den nye Kirin 960-processor, som skulle være 18% hurtigere og med næsten dobbelt så mange grafiske muskler. Der er også skruet op for datahastigheden med fire antenner til mobildata i Plus-modellen, hvilket skulle sikre bedre modtagelse i områder med dårlig dækning. Det samme gælder wifi, som bruger dobbeltantenner i begge modeller.

annonce

Skærmen på standardmodellen er blevet lidt mindre, men har beholdt FHD-opløsning, mens den nye Plus-model har 5,5″ skærm med 2.560 x 1.440 punkters opløsning.

(Foto: Lyd & Billede)

Hvor P9 havde et meget konservativt design, har man gjort mere ud ad udseendet på 10. Fingeraftrykssensoren på frosiden er dækket af glas og kan tolke gestik.

(Foto: Lyd & Billede)

Bagsiden er metallic og fås i en række muntre farver. Der kommer desuden en mængde dæksler med sjove motiver.

(Foto: Lyd & Billede)

Mobilen er desuden gjort 80% mere robust og er vandafvisende. Batteriet er på generøse 3.750 mAh.

Huawei P10 har 4 GB hukommelse og 64 GB lagerplads, prisen er EUR 649.
Huawei P10 Plus med den samme hukommelse vil koste EUR 699.
Med 6 GB hukommelse og 128 GB lagerplads koster Plus EUR 799.

 

Huawei Watch 2

Man fremviste også det nye smart-ur Watch 2. Da Googles lanceringpartner LG har valgt at udskyde sit ur på det skandinaviske marked, betyder det, at Huawei vil faktisk være først ude med Android Wear 2.o herhjemme.

(Foto: Lyd & Billede)

Det gode ved det hele er, at den fås med et SIM-kort, der giver dig mulighed for at efterlade mobiltelefonen derhjemme, når du løber en tur. Smarturet har sin egen opkobling, så du ikke går glip beskeder, og kan streame musik direkte til det.

Læs testen i aprilnummeret eller her på hjemmesiden snart!

Huawei Watch 2 med Bluetooth koster EUR 329.
Med 4G oven i hatten bliver det EUR 379.
Den designede Classic-model koster EUR 399.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  SSD er nu standard i alle Apples iMacs.
  Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.
  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.
  Vi loves toplyd til lavpris.
  Logitech kapper kablet på sit gaming-hovedsæt, der er udviklet i samarbejde med profesionelle spillere.
  Sådan kommer Huaweis næste Mate 40-serie til at se ud.
  Den ser retro ud, men JBL 4349 er en splinterny tovejs studiehøjttaler – med en 12 tommers bas-enhed og et stort diskanthorn.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.