MCW 2017

En seriøs mobil med den nyeste teknik - og uventet sprælske farver.
forfatter

Forgængeren Huawei P9 stak ud fra mængden takket være dobbeltkameraet med Leica-optik. Men den var bagud på skærm og ydelse. Det ser ud til, at Huawei har villet rette op på det med den nye P10.

(Foto: Lyd & Billede)

Kameraløsningen er den samme, med en monokrom sensor og en farvesensor. De fungere sammen, sådan at man kan fange både detaljer og farver på samme tid. Og kvaliteten skulle være løfte en tak med det, som Huawei kalder “Dual camera 2.0 Pro edition” i Plus-modellen.

(Foto: Lyd & Billede)

Optikken har en fremragende lysfølsomhed på F1.8, og man har øget opløsningen på monokrome sensor til 20 Mp. Standardmodellen må dog nøjes med F2,2. Der er også en hybridzoom, hvilket vi tolker derhen, at man beskærer det højtopløste billede fra monokromsensoren.

Annonce

(Foto: Lyd & Billede)

 

Også selfiekameraet har fået en opgradering med lysstyrke F1,9 og en ny sensor, der skulle fungere bedre i mørke omgivelser.

Huawei tager også ydelsen alvorligt med den nye Kirin 960-processor, som skulle være 18% hurtigere og med næsten dobbelt så mange grafiske muskler. Der er også skruet op for datahastigheden med fire antenner til mobildata i Plus-modellen, hvilket skulle sikre bedre modtagelse i områder med dårlig dækning. Det samme gælder wifi, som bruger dobbeltantenner i begge modeller.

Skærmen på standardmodellen er blevet lidt mindre, men har beholdt FHD-opløsning, mens den nye Plus-model har 5,5″ skærm med 2.560 x 1.440 punkters opløsning.

(Foto: Lyd & Billede)

Annonce

Hvor P9 havde et meget konservativt design, har man gjort mere ud ad udseendet på 10. Fingeraftrykssensoren på frosiden er dækket af glas og kan tolke gestik.

(Foto: Lyd & Billede)

Bagsiden er metallic og fås i en række muntre farver. Der kommer desuden en mængde dæksler med sjove motiver.

Annonce

(Foto: Lyd & Billede)

Mobilen er desuden gjort 80% mere robust og er vandafvisende. Batteriet er på generøse 3.750 mAh.

Huawei P10 har 4 GB hukommelse og 64 GB lagerplads, prisen er EUR 649.
Huawei P10 Plus med den samme hukommelse vil koste EUR 699.
Med 6 GB hukommelse og 128 GB lagerplads koster Plus EUR 799.

 

Huawei Watch 2

Man fremviste også det nye smart-ur Watch 2. Da Googles lanceringpartner LG har valgt at udskyde sit ur på det skandinaviske marked, betyder det, at Huawei vil faktisk være først ude med Android Wear 2.o herhjemme.

(Foto: Lyd & Billede)

Annonce

Det gode ved det hele er, at den fås med et SIM-kort, der giver dig mulighed for at efterlade mobiltelefonen derhjemme, når du løber en tur. Smarturet har sin egen opkobling, så du ikke går glip beskeder, og kan streame musik direkte til det.

Læs testen i aprilnummeret eller her på hjemmesiden snart!

Huawei Watch 2 med Bluetooth koster EUR 329.
Med 4G oven i hatten bliver det EUR 379.
Den designede Classic-model koster EUR 399.

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.
Annonce
Annonce

Læs også