Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Satechi lancerer USB-C-hub til Chromebook

En smart løsning til dig, der har brug for flere porte på din Chromebook.

Skrevet af / 08/11/2023 - 11:58
Satechi lancerer USB-C-hub til Chromebook

Hvis man ikke har meget høje krav til ydelse eller mulighed for at køre Windows-programmer, er Chromebook et billigt alternativ. Men det er altid et kompromis, og en af de ting, de sjældent er velforsynet med, er tilslutningsmuligheder. Det vil Satechi råde bod på med sin USB-C Multiport for Chromebook.

Foto: Satechi

Ønsker man en sikrere og hurtigere forbindelse end overbelastet Wi-Fi, har den en gigabit Ethernet-port. Og vil man tilslutte en ekstern skærm, eller hvorfor ikke et TV, er der en HDMI-port med understøttelse af 4K-opløsning ved 60 hertz billedfrekvens.

Tilslutter man sin Chromebook, eller en hvilken som helst oplader, der understøtter Power Delivery-standarden, kan hubben forsyne computeren med op til 96 watt. Og til tastatur, mus eller USB-stik er der to USB-A-porte med USB 3.2 Gen 1, hvilket giver en hastighed på 5 Gbps.

Læs også Chromebooks på skolebænken Chromebooks som studie-pc? Tre producenter giver deres bedste bud på en Chromebook til SU-budgettet.

Den er kompatibel med:

Chromebook 11 CB311, 13 CB713, 15 CB315/CB515, Chromebook 514, CB Spin 11 CP311/CP511, 13 CP713, Chromebook 14 C425TA/C204MA/C204EE/C223NA/C403NA/C423NA/C523NA

Pris og tilgængelighed

Satechi USB-C Multiport for Chromebook fås nu og koster 599 kroner.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Krig på AI-processorer

Asus går all-in på AI

Google skal lave AR-briller

ICQ-chat lukker ned

Copilot+ et "mareridt for privatlivets fred"

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

Scroll to Top