Samsung lancerer ny PC-monitor med Mini-LED-teknologi

En ny, sejere version af Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vej.
Annonce
Annonce
forfatter

Et superbredt billede, der fylder synsfeltet, er som skabt til at give den ultimative spiloplevelse. Det er i hvert fald, hvad Samsung lover med deres nye Odyssey G9 gaming-monitor.

Mens en standard PC-skærm har et højde/bredde-forhold på 16:9, findes der efterhånden også bredere versioner i 21:9-format. Samsungs version er imidlertid endnu bredere – hele 32:9!

Samsung-monitoren har et ekstremt bredformat på 32:9 og en kraftig bueform (1000R) for at fylde hele synsfeltet. (Foto: Samsung)

Samsung-monitoren er allerede tilgængelig på markedet i form af 49-tommeren LC49G95, der blev lanceret i 2020 – men nu afslører Samsung, at der snart kommer en opgraderet model.

Under gårsdagens Unpack & Discover-event fik vi nemlig et glimt af en ny 2021-model af Odyssey G9. Den ser ud til at have samme skærmstørrelse, format og bueform som den nuværende model. Forskellen er at finde indeni, hvor 2021-modellen har ny bagbelysning med Mini-LED-teknologi. Det skal bl.a. resultere i bedre kontrast og en højere lysstyrke på op til 2000 nit.

Annonce

Samsung har endnu ikke offentliggjort detaljerede specifikationer, lanceringsdato eller pris på den nye skærm, men det kan nævnes, at den nuværende G9-model i øjeblikket koster 9.500 kroner.

Vi har bedt Samsung om flere detaljer og forventer at få mere information på et senere tidspunkt.

Læs også
For pokker, sikke en billedkvalitet! ASUS PA32UCX med Mini-LED er til professionelle og er kort sagt den bedste PC-skærm, jeg har set. Men heller ikke den er perfekt.
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

Panasonic introducerer flere spændende TV-modeller for 2021, deriblandt tre nye 48 tommers OLED-TV’er!
Ved du ikke, hvad du skal gøre med alle dine penge? C Seed har lavet et 165 tommers (!) MicroLED-TV, der kan foldes sammen og skjules, når du ikke bruger det.
… og hvad tror du, 83-tommeren koster?
LG har patenteret en ny type OLED-TV, der kan skjules, når du ikke bruger det.
770 km rækkevidde, Burmester-lydanlæg og MBUX infotainment-system. Garanteret en luksusbil af format.
Sony opdaterer deres flagskibskameraer.
Creative SXFI Air Gamer lover at være noget for alle og tilbyder både trådløs og kablet lyd.
Helelektrisk udgave af X1.
AMD Ryzen vipper Intel af pinden for første gang i 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gør comeback som TV-serie.
Nu kan du også lede efter ting, der ikke er lavet af Apple.
Lanceres sammen med ny film i kontaktkopi-design.
Den nye Nokia X-serie af smartphones er udviklet til at opfordre brugerne til at beholde deres smartphone i længere tid med tre års garanti, sikkerhedsopdateringer og Android-versioner.
I dag løfter Lenovo sløret for den nye version af gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byder blandt andet på en Snapdragon 888-processor, 5G og otte virtuelle taster.
De koster næsten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her går retro-udseende og moderne indmad hånd i hånd.
Med trådløse baghøjttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlægget heftige lydoplevelser.