TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Samsung lancerer ny PC-monitor med Mini-LED-teknologi

En ny, sejere version af Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vej.

forfatter
Publiceret 03/03/2021 - 19:32

Et superbredt billede, der fylder synsfeltet, er som skabt til at give den ultimative spiloplevelse. Det er i hvert fald, hvad Samsung lover med deres nye Odyssey G9 gaming-monitor.

Mens en standard PC-skærm har et højde/bredde-forhold på 16:9, findes der efterhånden også bredere versioner i 21:9-format. Samsungs version er imidlertid endnu bredere – hele 32:9!

Samsung-monitoren har et ekstremt bredformat på 32:9 og en kraftig bueform (1000R) for at fylde hele synsfeltet. (Foto: Samsung)

Samsung-monitoren er allerede tilgængelig på markedet i form af 49-tommeren LC49G95, der blev lanceret i 2020 – men nu afslører Samsung, at der snart kommer en opgraderet model.

Under gårsdagens Unpack & Discover-event fik vi nemlig et glimt af en ny 2021-model af Odyssey G9. Den ser ud til at have samme skærmstørrelse, format og bueform som den nuværende model. Forskellen er at finde indeni, hvor 2021-modellen har ny bagbelysning med Mini-LED-teknologi. Det skal bl.a. resultere i bedre kontrast og en højere lysstyrke på op til 2000 nit.

Samsung har endnu ikke offentliggjort detaljerede specifikationer, lanceringsdato eller pris på den nye skærm, men det kan nævnes, at den nuværende G9-model i øjeblikket koster 9.500 kroner.

Vi har bedt Samsung om flere detaljer og forventer at få mere information på et senere tidspunkt.

Læs også For pokker, sikke en billedkvalitet! ASUS PA32UCX med Mini-LED er til professionelle og er kort sagt den bedste PC-skærm, jeg har set. Men heller ikke den er perfekt.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kom i centrum på mødet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 at sætte dig i centrum på ...Zoom.
Kreative superkræfter Der er ikke sparet på noget som helst i MSI Creator Z17. Det kan mærkes på prisen.
90'erne har ringet: Winamp er tilbage I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp, der styrede musikken til festen. Nu er afspilleren tilbage efter næsten 10 års fravær.
Nu er Samsungs nye gaming-skærm på hylderne De nye 4K-skærme Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover vild ydelse!
Kone dropper fast forbindelse 15 års forskning tog det, før den klassiske gamingmus Roccat Kone XP kom i en trådløs udgave.
Razers lysdrevne taster er krøbet Razer DeathStalker V2 er opdateret med lavere, lettere taster, der holder længere.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend