Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung lancerer ny PC-monitor med Mini-LED-teknologi

En ny, sejere version af Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vej.

Skrevet af / 03/03/2021 - 19:32
Samsung lancerer ny PC-monitor med Mini-LED-teknologi

Et superbredt billede, der fylder synsfeltet, er som skabt til at give den ultimative spiloplevelse. Det er i hvert fald, hvad Samsung lover med deres nye Odyssey G9 gaming-monitor.

Mens en standard PC-skærm har et højde/bredde-forhold på 16:9, findes der efterhånden også bredere versioner i 21:9-format. Samsungs version er imidlertid endnu bredere – hele 32:9!

Samsung-monitoren har et ekstremt bredformat på 32:9 og en kraftig bueform (1000R) for at fylde hele synsfeltet. (Foto: Samsung)

Samsung-monitoren er allerede tilgængelig på markedet i form af 49-tommeren LC49G95, der blev lanceret i 2020 – men nu afslører Samsung, at der snart kommer en opgraderet model.

Under gårsdagens Unpack & Discover-event fik vi nemlig et glimt af en ny 2021-model af Odyssey G9. Den ser ud til at have samme skærmstørrelse, format og bueform som den nuværende model. Forskellen er at finde indeni, hvor 2021-modellen har ny bagbelysning med Mini-LED-teknologi. Det skal bl.a. resultere i bedre kontrast og en højere lysstyrke på op til 2000 nit.

Samsung har endnu ikke offentliggjort detaljerede specifikationer, lanceringsdato eller pris på den nye skærm, men det kan nævnes, at den nuværende G9-model i øjeblikket koster 9.500 kroner.

Vi har bedt Samsung om flere detaljer og forventer at få mere information på et senere tidspunkt.

Læs også For pokker, sikke en billedkvalitet! ASUS PA32UCX med Mini-LED er til professionelle og er kort sagt den bedste PC-skærm, jeg har set. Men heller ikke den er perfekt.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

Alle de nye Intel Ultra-PC'er

Acer-bærbare med Ultra-kræfter

0
Scroll to Top