TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Samsung Chromebook 4 kommer til Danmark

Chromebook 4 er en del af Galaxy Book S-serien, som er Samsungs nye satsning på bærbare computere på det nordiske marked.

forfatter
Publiceret 14/07/2020 - 13:54

Samsung har i dag annonceret, at Samsung Chromebook 4 lanceres på det danske marked i sommeren 2020. Dette er den første af Samsungs Chromebooks, der vender tilbage til Danmark og er et supplement til den for nyligt lancerede Galaxy Book-familie, der består af Flex, Ion og Book S.

“Vi er glade for at udvide vores sortiment af bærbare computere med Chromebook 4 på det danske marked. I forbindelse med vores comeback fokuserer vi udelukkende på bærbare computere, som brugerne virkelig efterspørger – de skal være tynde, lette, stilrene og have en lang batteritid og høj ydeevne, så de passer til ethvert behov, uanset om man bruger sin computer på arbejdet eller i fritiden. Med Chromebook 4 får man også adgang til alle fordelene ved Googles software og økosystem,” siger Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark.

Det er muligt at slutte Chromebook 4 til en 4K-skærm for at se videoer eller afspille i Ultra HD. Computeren er også kompatibel med Google Assistant. (Foto: Samsung)

Den nye Samsung Chromebook 4 har 32 GB eMMC-lager, 4 GB RAM og en Intel Celeron-processor N4000. Desuden er skærmen på 11,6″, mens vægten er holdt nede på 1,18 kg. Ifølge Samsung holder computeren strøm i godt 12 timer.

Samsung Chromebook opfylder Military Standard MIL-STD-810G, hvilket betyder, at den opfylder otte militære standarder, der er sat af US Military. Disse måler modstandsevnen mod ekstreme temperaturer, støv og stød. Med andre ord kan Samsung Chromebook 4 tåle at komme med i skoletasken eller en tur med ud i parken.

Pris og tilgængelighed

Samsung Chromebook 4 har salgsstart i Danmark i start august og har en anbefalet pris på 2.500 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kom i centrum på mødet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 at sætte dig i centrum på ...Zoom.
Kreative superkræfter Der er ikke sparet på noget som helst i MSI Creator Z17. Det kan mærkes på prisen.
90'erne har ringet: Winamp er tilbage I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp, der styrede musikken til festen. Nu er afspilleren tilbage efter næsten 10 års fravær.
Nu er Samsungs nye gaming-skærm på hylderne De nye 4K-skærme Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover vild ydelse!
Kone dropper fast forbindelse 15 års forskning tog det, før den klassiske gamingmus Roccat Kone XP kom i en trådløs udgave.
Razers lysdrevne taster er krøbet Razer DeathStalker V2 er opdateret med lavere, lettere taster, der holder længere.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend