Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung Chromebook 4 kommer til Danmark

Chromebook 4 er en del af Galaxy Book S-serien, som er Samsungs nye satsning på bærbare computere på det nordiske marked.

Skrevet af / 14/07/2020 - 13:54
Samsung Chromebook 4 kommer til Danmark

Samsung har i dag annonceret, at Samsung Chromebook 4 lanceres på det danske marked i sommeren 2020. Dette er den første af Samsungs Chromebooks, der vender tilbage til Danmark og er et supplement til den for nyligt lancerede Galaxy Book-familie, der består af Flex, Ion og Book S.

“Vi er glade for at udvide vores sortiment af bærbare computere med Chromebook 4 på det danske marked. I forbindelse med vores comeback fokuserer vi udelukkende på bærbare computere, som brugerne virkelig efterspørger – de skal være tynde, lette, stilrene og have en lang batteritid og høj ydeevne, så de passer til ethvert behov, uanset om man bruger sin computer på arbejdet eller i fritiden. Med Chromebook 4 får man også adgang til alle fordelene ved Googles software og økosystem,” siger Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark.

Det er muligt at slutte Chromebook 4 til en 4K-skærm for at se videoer eller afspille i Ultra HD. Computeren er også kompatibel med Google Assistant. (Foto: Samsung)

Den nye Samsung Chromebook 4 har 32 GB eMMC-lager, 4 GB RAM og en Intel Celeron-processor N4000. Desuden er skærmen på 11,6″, mens vægten er holdt nede på 1,18 kg. Ifølge Samsung holder computeren strøm i godt 12 timer.

Samsung Chromebook opfylder Military Standard MIL-STD-810G, hvilket betyder, at den opfylder otte militære standarder, der er sat af US Military. Disse måler modstandsevnen mod ekstreme temperaturer, støv og stød. Med andre ord kan Samsung Chromebook 4 tåle at komme med i skoletasken eller en tur med ud i parken.

Pris og tilgængelighed

Samsung Chromebook 4 har salgsstart i Danmark i start august og har en anbefalet pris på 2.500 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top