TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

Razer hopper på AMD-vognen

Razer Blade 14 er tilbage - og nu med AMD Ryzen-processor.

forfatter
Publiceret 15/06/2021 - 11:08

E3-udstillingen, der som næsten alt andet i år er virtuel, har Razer annonceret, at en af deres mest populære maskiner, Razer Blade 14, vender tilbage.

Selv om navnet er velkendt, er indmaden selvfølgelig komplet fornyet. Og processoren er en debut for Razer, der for første gang bruger en AMD-processor, nemlig en ottekerners AMD Ryzen 9 5900HX.

Grafikkortet i den nye Razer Blade 14 er (op til) Nvidia GeForce RTX 3080. Og skærmen kan, alt efter konfiguration, være op til en QHD 165Hz.

Den originale Blade 14 revolutionerede det mobile spillandskab, og bragte os det sted, hvor vi er i dag,” sagde Brad Wildes, Senior Vice President, ved lanceringen på E3.

Lanceringen på E3 kommer i forlængelse af de modeller, der blev præsenteret på den ligeledes virtuelle CES-messe tidligere i år. Men 14-tommers formatet er nyt. Og ligeledes valget af AMD.

Pris og tilgængelighed
Den helt nye Razer Blade 14 starter ved EUR 2.000 (ca. 15.000 kroner) og kan købes nu.

Den oprindelige Razer Blade 14 var den første gamingcomputer i ultrabook-størrelse. Nu er den tilbage med nye kræfter. (Foto: Razer)

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ud af mørket Er du træt af billedstøj og matte, udtværede farver, så er Logitech Litra Glow et billigt bud på løsningen.
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
To skærme fra Philips til arbejde og fritid Hjemmekontor eller udekontor? Philips’ computerskærme har indbygget lyd og kamera.
De vigtigste nyheder i macOS Ventura Apple vil gøre Mac-oplevelsen bedre ved at tilføje nye produktivitetsværktøjer og kontinuitetsfunktioner til macOS.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend