Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Razer hopper på AMD-vognen

Razer Blade 14 er tilbage - og nu med AMD Ryzen-processor.

Skrevet af / 15/06/2021 - 11:08
Razer hopper på AMD-vognen

E3-udstillingen, der som næsten alt andet i år er virtuel, har Razer annonceret, at en af deres mest populære maskiner, Razer Blade 14, vender tilbage.

Selv om navnet er velkendt, er indmaden selvfølgelig komplet fornyet. Og processoren er en debut for Razer, der for første gang bruger en AMD-processor, nemlig en ottekerners AMD Ryzen 9 5900HX.

Grafikkortet i den nye Razer Blade 14 er (op til) Nvidia GeForce RTX 3080. Og skærmen kan, alt efter konfiguration, være op til en QHD 165Hz.

Den originale Blade 14 revolutionerede det mobile spillandskab, og bragte os det sted, hvor vi er i dag,” sagde Brad Wildes, Senior Vice President, ved lanceringen på E3.

Lanceringen på E3 kommer i forlængelse af de modeller, der blev præsenteret på den ligeledes virtuelle CES-messe tidligere i år. Men 14-tommers formatet er nyt. Og ligeledes valget af AMD.

Pris og tilgængelighed
Den helt nye Razer Blade 14 starter ved EUR 2.000 (ca. 15.000 kroner) og kan købes nu.

Den oprindelige Razer Blade 14 var den første gamingcomputer i ultrabook-størrelse. Nu er den tilbage med nye kræfter. (Foto: Razer)

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

0
Lyd & Billede
Scroll to Top