Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Opdateret Asus ZenBook S kommer med 3:2 skærm

3:2-skærmen får 3.3K opløsning, 500 nits lysstyrke og Pantone-certificering.

Skrevet af / 02/02/2021 - 16:01
Opdateret Asus ZenBook S kommer med 3:2 skærm

Asus ZenBook S-serien består af ultrabooks med topspecifikationer, og sædvanligvis befinder vi os i den dyre ende af prisspektret. Den seneste model i serien, Asus ZenBook Flip S gav vi fem stjerner og vores specielle anbefaling, så vi spidser altid ører, når der er nye ZenBook S-modeller på vej fra den taiwanesiske elektronikgigant.

Og det er der nu. Asus er nemlig klar med en opgraderet udgave af ZenBook S (UX393), denne gang med IPS touch-skærm på 13,9″ i 3:2-format, som vi også har set det fra bl.a. Microsoft og Huawei med hhv. Surface Laptop 3 og MateBook X.

Asus ZenBook S (UX393)
3:2-formatet betyder, at det samlede skærmareal bliver større end ellers, og desuden bliver skærmen højere, end man er vant til. (Foto: Asus)

Første Asus ZenBook S med 3:2-skærm

3:2-formatet har flere fortrin. Dels bliver det samlede skærmareal større end ellers, og dels bliver skærmen højere, end man er vant til.

Det er især godt, når man læser websider i sin browser eller arbejder i klassiske produktivitetsværktøjer som Word og Excel, mens man til gengæld oplever sorte bjælker og kommer lidt længere væk fra biograffølelsen på Netflix og YouTube.

Asus lover, at 3:2-formatet kommer til sin ret i den nye ZenBook S med både 3.3K opløsning, 500 nits lysstyrke og Pantone-certificering. Desuden kommer computeren med 100 procent DCI-P3 farveskala. Med andre ord skal den nye ultrabook være særdeles velegnet til redigering af både billeder og video. Sort er virkelig sort, og når det gælder, er der fuld knald på farverne og lysstyrken, forsikrer Asus.

Asus har også fået plads til et numerisk tastatur – nemlig den såkaldte NumberPad, som tænder for et lysende felt af numeriske taster på computerens touchpad. (Foto: Asus)

Øvrige specifikationer

Udover skærmen har de øvrige dele af den kommende Asus ZenBook S (UX393) også fået masser af kærlighed. Således kommer den ultrabærbare med Intel Core i7-processor, Intel Iris X Graphics-arkitektur, 16 GB RAM, 1 TB SSD, Wi-Fi 6 samt den såkaldte NumberPad, som tænder for et lysende felt af numeriske taster på computerens touchpad.

Dertil kommer to gange USB-C, der også understøtter Thunderbolt 4, en enkelt USB-A samt HDMI 2.0.

Maskinen måler 306 x 224 x 15.7 mm og vejer 1,35 kg.

Pris og tilgængelighed

Asus ZenBook S (UX393) er tilgængelig nu til en vejledende pris på 13.999 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

Scroll to Top