Opdateret Asus ZenBook S kommer med 3:2 skærm

3:2-skærmen får 3.3K opløsning, 500 nits lysstyrke og Pantone-certificering.
Asus ZenBook S (UX393)
Annonce
Annonce
forfatter

Asus ZenBook S-serien består af ultrabooks med topspecifikationer, og sædvanligvis befinder vi os i den dyre ende af prisspektret. Den seneste model i serien, Asus ZenBook Flip S gav vi fem stjerner og vores specielle anbefaling, så vi spidser altid ører, når der er nye ZenBook S-modeller på vej fra den taiwanesiske elektronikgigant.

Og det er der nu. Asus er nemlig klar med en opgraderet udgave af ZenBook S (UX393), denne gang med IPS touch-skærm på 13,9″ i 3:2-format, som vi også har set det fra bl.a. Microsoft og Huawei med hhv. Surface Laptop 3 og MateBook X.

Asus ZenBook S (UX393)
3:2-formatet betyder, at det samlede skærmareal bliver større end ellers, og desuden bliver skærmen højere, end man er vant til. (Foto: Asus)

Første Asus ZenBook S med 3:2-skærm

3:2-formatet har flere fortrin. Dels bliver det samlede skærmareal større end ellers, og dels bliver skærmen højere, end man er vant til.

Det er især godt, når man læser websider i sin browser eller arbejder i klassiske produktivitetsværktøjer som Word og Excel, mens man til gengæld oplever sorte bjælker og kommer lidt længere væk fra biograffølelsen på Netflix og YouTube.

Asus lover, at 3:2-formatet kommer til sin ret i den nye ZenBook S med både 3.3K opløsning, 500 nits lysstyrke og Pantone-certificering. Desuden kommer computeren med 100 procent DCI-P3 farveskala. Med andre ord skal den nye ultrabook være særdeles velegnet til redigering af både billeder og video. Sort er virkelig sort, og når det gælder, er der fuld knald på farverne og lysstyrken, forsikrer Asus.

Annonce
Asus har også fået plads til et numerisk tastatur – nemlig den såkaldte NumberPad, som tænder for et lysende felt af numeriske taster på computerens touchpad. (Foto: Asus)

Øvrige specifikationer

Udover skærmen har de øvrige dele af den kommende Asus ZenBook S (UX393) også fået masser af kærlighed. Således kommer den ultrabærbare med Intel Core i7-processor, Intel Iris X Graphics-arkitektur, 16 GB RAM, 1 TB SSD, Wi-Fi 6 samt den såkaldte NumberPad, som tænder for et lysende felt af numeriske taster på computerens touchpad.

Dertil kommer to gange USB-C, der også understøtter Thunderbolt 4, en enkelt USB-A samt HDMI 2.0.

Maskinen måler 306 x 224 x 15.7 mm og vejer 1,35 kg.

Pris og tilgængelighed

Asus ZenBook S (UX393) er tilgængelig nu til en vejledende pris på 13.999 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også

Poly vil sætte sig på markedet for professionel lyd & video til hjemmearbejde.
3:2-skærmen får 3.3K opløsning, 500 nits lysstyrke og Pantone-certificering.
Når lanceringfesten holdes på nettet, kan man lige så godt gøre det ekstravagant.
Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Sony lancerer FX3 til håndholdt professionel video.
Med radar og 3D-teknologi får du fuld kontrol med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe på vores breddegrader.
Elektrostatiske hovedtelefoner fra Japanske Stax kan igen købes i Skandinavien.
Razer Kiyo Pro klarer både Zoom-møder om dagen og stemningslys i gamer-hulen.
Med lanceringen af Star kan Disney+ tilbyde 300 “nye” film- og serietitler – inklusive Die Hard og Big Sky.
Spotify meddeler, at de snart vil øge lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV får god plads og sætter sikkerheden i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs vil Sennheiser lave hørepropper, der er perfekt tilpasset brugerens ører.
ID.5 bliver en coupéversion af den elektriske familie-SUV ID.4.
Avancerede træningsfunktioner og bedre styr på præstationerne.
Ifølge Discogs er der blevet handlet 12 millioner vinylplader i 2020. Det er 40 procent mere end i 2019! CD-salget er øget tilsvarende.
Afspiller SACD/CD og har fem digitale indgange.