Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny og hurtigere Microsoft Surface Laptop Go 3

Microsoft opdaterer sin budgetvenlige laptop med øget ydelse.

Skrevet af / 22/09/2023 - 14:43
Ny og hurtigere Microsoft Surface Laptop Go 3

Surface Laptop Go er Microsofts ultrabærbare og prisvenlige bærbare computer, der blev lanceret i 2020 som en lettere version af Surface Laptop, ikke at forveksle med Surface Go, som er en tablet, der kan suppleres med et tastatur. Krystalklart.

Nu kommer tredje generation, der til forveksling ligner Surface Laptop Go 2. Men på indersiden har tingene ændret sig. Den tidligere 11. generations Intel Core-processor er blevet erstattet af, ja – du gættede det, 12. generations Intel Core i5. Microsoft hævder, at dette gør den hele 88 procent hurtigere, hvilket helt sikkert er velkomment.

Foto: Microsoft

Laptoppen fås med op til 16 GB hukommelse og 256 GB lagerplads. Det kan anbefales, da basismodellen kun har 8 GB hukommelseskapacitet.

Ellers har den som tidligere en skærm med kun 1.536 x 1.024 pixel opløsning i 3:2-format. Det er dog en touchskærm. Af porte er der kun én USB-A-port og én USB-C, hovedtelefonudgang og Microsofts egen Surface Connect-port. Den har også en fingeraftrykslæser til identifikation og et 720p-webkamera. Trådløse forbindelser er wi-fi 6 og Bluetooth 5.1.

Læs også Den bedste surface hidtil Microsofts spøjse tablet-formede PC er superbærbar, ret hurtig, og prisen er ikke skræmmende.

Pris og tilgængelighed

Microsoft Surface Laptop Go 3 kommer på markedet (i hvert fald i USA) den 3. oktober til en pris på 800 dollars, hvilket omregnet er omkring 5.600 kroner.

Læs mere hos Microsoft

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Lyd & Billede
Scroll to Top