TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Microsoft lancerer nye Surface-produkter

Herunder en ny bærbar computer og en ny 2-i-1 computer.

forfatter
Publiceret 15/10/2022 - 09:21

Værket drives stadig af Windows 11 – ligesom de Surface-enheder, Microsoft lancerede sidste år – men der er nye fysiske produkter, med nye specifikationer, på vej til forbrugerne fra techgiganten i Seattle. Nemlig den nye bærbare computer Surface Laptop 5 samt en opdatering af Microsofts 2-i-1-serie med Surface Pro 9.

Surface Laptop 5
Surface Laptop 5 kommer i to størrelser med hhv. 13,5″ og 15″ skærm. (Foto: Microsoft)

Surface Laptop 5

Microsofts egen bærbare computer er nu klar i en ny udgave. Den tilbyder nu Thunderbolt 4 og den nyeste Intel EvoTM-platform. Højttalerne tilbyder Dolby Atmos 3D spatial-processering, og det frontvendte HD-kamera kan justere eksponeringen i ethvert lysmiljø, lover Microsoft.

Læs også Microsofts nye 15 tommer bærbare har fået en tur med cykelpumpen Microsoft Surface Laptop 3 er kommet i en ny 15 tommers udgave med AMD-processor. En spændende nyhed, som desværre ikke helt lever op til sit potentiale.

PixelSense-skærmen er stadig i 3:2-format, og Surface Laptop 5 fås i to størrelser, nemlig 13,5″ eller 15″, begge med Dolby Vision IQ.

Surface Laptop 5 kan købes i butikkerne fra d. 25. oktober. Prisen starter fra 9.299 kroner for den billigste model med 13,5″ skærm.

Surface Pro 9
Microsoft SQ3-processoren giver hurtig 5G-forbindelse og op til 19 timers batterilevetid. (Foto: Microsoft)

Surface Pro 9

Samme formfaktor som forgængeren, men der er sket opgraderinger under skærmen.

Her finder man et HD-kamera, Omnisonic-højttalere, retningsbestemte mikrofoner og Microsofts brugerdefinerede G6-chip, der tager arbejdet med Surface Pen til nye højder med taktile signaler, lover producenten.

Herudover tilbyder Surface Pro 9 et valg mellem forskellige processorer – 12. generations Intel Core-processor bygget på Intel EvoTM-platformen4 med Thunderbolt 4, eller Microsoft SQ drevet af Qualcomm Snapdragon med 5G-forbindelse.

Læs også Microsofts halvhjertede iPad Pro-dræber fortsætter tradition og fejler Microsoft Surface Pro X er en fremragende idé, men et ufærdigt og halvhjertet produkt.

Surface Pro 9 rammer butikkerne den 8. november og koster 9.999 kroner for den billigste model.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Skal der ligge en ny laptop under juletræet? Så se her Er du træt af den gamle sløve computer? Vi har samlet de bedste bud på nye bærbare.
Orbi 860: Internet for de krævende Netgears næstdyreste mesh-netværk er nu opgraderet til Orbi 860. Med 10 gigabit port.
Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Spanien, Sverige og Storbritannien kan nu købe originale reservedele og værktøjer fra Apple.
Sæt alting på ét stik En Thunderbolt 4 USB-dock giver din bærbare nye muligheder og skaber orden på skrivebordet.
Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Følg Lyd & Billede