TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Microsoft lancerer nye Surface-produkter

Herunder en ny bærbar computer og en ny 2-i-1 computer.

forfatter
Publiceret 15/10/2022 - 09:21

Værket drives stadig af Windows 11 – ligesom de Surface-enheder, Microsoft lancerede sidste år – men der er nye fysiske produkter, med nye specifikationer, på vej til forbrugerne fra techgiganten i Seattle. Nemlig den nye bærbare computer Surface Laptop 5 samt en opdatering af Microsofts 2-i-1-serie med Surface Pro 9.

Surface Laptop 5
Surface Laptop 5 kommer i to størrelser med hhv. 13,5″ og 15″ skærm. (Foto: Microsoft)

Surface Laptop 5

Microsofts egen bærbare computer er nu klar i en ny udgave. Den tilbyder nu Thunderbolt 4 og den nyeste Intel EvoTM-platform. Højttalerne tilbyder Dolby Atmos 3D spatial-processering, og det frontvendte HD-kamera kan justere eksponeringen i ethvert lysmiljø, lover Microsoft.

Læs også Microsofts nye 15 tommer bærbare har fået en tur med cykelpumpen Microsoft Surface Laptop 3 er kommet i en ny 15 tommers udgave med AMD-processor. En spændende nyhed, som desværre ikke helt lever op til sit potentiale.

PixelSense-skærmen er stadig i 3:2-format, og Surface Laptop 5 fås i to størrelser, nemlig 13,5″ eller 15″, begge med Dolby Vision IQ.

Surface Laptop 5 kan købes i butikkerne fra d. 25. oktober. Prisen starter fra 9.299 kroner for den billigste model med 13,5″ skærm.

Surface Pro 9
Microsoft SQ3-processoren giver hurtig 5G-forbindelse og op til 19 timers batterilevetid. (Foto: Microsoft)

Surface Pro 9

Samme formfaktor som forgængeren, men der er sket opgraderinger under skærmen.

Her finder man et HD-kamera, Omnisonic-højttalere, retningsbestemte mikrofoner og Microsofts brugerdefinerede G6-chip, der tager arbejdet med Surface Pen til nye højder med taktile signaler, lover producenten.

Herudover tilbyder Surface Pro 9 et valg mellem forskellige processorer – 12. generations Intel Core-processor bygget på Intel EvoTM-platformen4 med Thunderbolt 4, eller Microsoft SQ drevet af Qualcomm Snapdragon med 5G-forbindelse.

Læs også Microsofts halvhjertede iPad Pro-dræber fortsætter tradition og fejler Microsoft Surface Pro X er en fremragende idé, men et ufærdigt og halvhjertet produkt.

Surface Pro 9 rammer butikkerne den 8. november og koster 9.999 kroner for den billigste model.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Den bedste til højopløst gaming? Hvis du ønsker en fantastisk spiloplevelse, og derudover neutrale og gode farver lige ud af kassen, så er dette skærmen for dig.
Wi-Fi 7 router til gaming Routeren kommer med nyt antennedesign og netværkshastighed på op til 19 Gbit/s.
Kan I høre mig derude? Jabra Speak2 er en ny generation af firmaets mødehøjttalere, der lover bedre lyd og naturlig samtale.
Remarkable 2 får endelig tastatur Tastatur og etui i ét.
lbpluss
Caffe latte-segmentets hedeste drøm 14” MacBook Pro med M2 Pro-processor er den bedste og hurtigste bærbare computer i sin prisklasse. Men Apple bør opgradere webkameraet.
Følg Lyd & Billede