TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nye Surface-modeller til Windows 11

Microsoft har opdateret Surface-serie af bærbare enheder, der sendes på gaden samtidig med Windows 11.

forfatter
Publiceret 23/09/2021 - 14:02

Når den næste udgave af Windows får premiere den 5. oktober, vil opgraderingen fra Windows 10 for de fleste ske som en automatisk og gratis opdatering.

For de, der har bestemt sig for at fejre Windows 11 med en ny PC, har Microsoft dog en stribe af nye Surface-computere klar, som netop er blevet præsenteret, og som (pånær Surface Laptop Studio) ligeledes kan leveres fra 5. oktober.

Surface Laptop Studio er topmodellen til kreative professionelle, hvor 14″-skærmen kan vippes hen over tastaturet på staffeli-maner. Startprisen på den nye Surface Laptop Studio er 13.490 kroner.

Surface Laptop Studio. (Foto: Microsoft)

Surface Pro 8 har fået en ordentlig overhaling på hardwaresiden, og skulle nu være mere end dobbelt så hurtig som forgængeren. Den har 11. generations Intel-processorer, to Thunderbolt 4-porte, og er bygget på Intel Evo-platformen. Startprisen på Surface Pro 8 er 9.290 kroner.

Surface Pro 8. (Foto: Microsoft)

Surface Pro X ligner på overfladen storebror Pro, men er tyndere og lettere – og bygget på en ARM-processor. Startprisen på Surface Pro X er 7.490 kroner.

Surfce Pro X (Foto: Microsoft)

Surface Go 3 er en en let 10-tommers 2-i-1-computer til dagligdags brug. Surface Go 3 er 60% hurtigere end forgængeren med en Intel Core i3-processor. Startprisen på Surface Go 3 er 3.490 kroner.

Surface Go 3. (Foto: Microsoft)

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.
Den stærkeste tablet nogensinde Asus ROG Flow Z13 er skabt til gaming – men perfekt til talknusning.
Lyd & Billede fylder 30 år 30 år med hi-fi, forbrugerelektronik og ny teknologi.
MWC 2022: Lenovo-PC'er i stride strømme Lenovo præsenterer PC'er i alle produktserier under MWC, de fleste med frit valg mellem Intel og AMD.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend