Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

iMac Pro udgår

Apple erstatter ikke iMac Pro.

Tre år uden opdateringer burde være et varsel. Apple har ikke foretaget nogen væsentlige opdateringer af den grafitgrå iMac Pro siden lanceringen i 2017, bortset fra at introducere nogle flere konfigurationsmuligheder.

Nu er det slut for den professionelt orienterede alt-i-en-Mac, som let kunne koste 75.000 kroner i den vildeste konfiguration med en 18 kerners Intel Xeon W-processor.

iMac Pro 27″ Når en almindelig iMac ikke rækker, er en iMac Pro det rigtige valg, især til de mest krævende opgaver.

Så længe lager haves, står der på Apples website nu, og de har bekræftet, at iMac Pro forsvinder, og den eneste tilgængelige version er den med en 10 kerners Intel Xeon W-processor, 32 gigabyte hukommelse, Radeon Pro Vega 56 grafikprocessor og 1 terabyte SSD-lager.

Det forventes, at Apple vil opdatere de andre iMac’er med den nye Apple M1-processor, som har langt bedre ydelse end Intels processorer, i løbet af 2021.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Apple erstatter ikke iMac Pro.

Apple erstatter ikke iMac Pro.

Apple erstatter ikke iMac Pro.

Apple erstatter ikke iMac Pro.

Apple erstatter ikke iMac Pro.

Apple erstatter ikke iMac Pro.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.