TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

iMac Pro udgår

Apple erstatter ikke iMac Pro.

Tre år uden opdateringer burde være et varsel. Apple har ikke foretaget nogen væsentlige opdateringer af den grafitgrå iMac Pro siden lanceringen i 2017, bortset fra at introducere nogle flere konfigurationsmuligheder.

Nu er det slut for den professionelt orienterede alt-i-en-Mac, som let kunne koste 75.000 kroner i den vildeste konfiguration med en 18 kerners Intel Xeon W-processor.

iMac Pro 27″ Når en almindelig iMac ikke rækker, er en iMac Pro det rigtige valg, især til de mest krævende opgaver.

Så længe lager haves, står der på Apples website nu, og de har bekræftet, at iMac Pro forsvinder, og den eneste tilgængelige version er den med en 10 kerners Intel Xeon W-processor, 32 gigabyte hukommelse, Radeon Pro Vega 56 grafikprocessor og 1 terabyte SSD-lager.

Det forventes, at Apple vil opdatere de andre iMac’er med den nye Apple M1-processor, som har langt bedre ydelse end Intels processorer, i løbet af 2021.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.