TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Her er Prinsesse Peach

Alle eventyr fortjener en prinsesse, og nu får Mario og Luigi selskab af Prinsesse Peach!

forfatter
Publiceret 15/03/2022 - 19:03

LEGO og Nintendo har haft stor succes med deres interaktive Super Mario-figurer, som kan bygges og styres ved hjælp af en app til Apple iOS og Android.

Sidste år fik Mario selskab af sin bror Luigi, som tilførte diverse nye funktioner og baner til universet. Men eventyret er ikke komplet uden Prinsesse Peach, som Mario og Luigi skal redde fra den onde Bowser!

Det kommer der orden på nu. Prinsesse Peach lanceres nemlig som en ny interaktiv LEGO-figur på linje med Super Mario og Luigi!

LEGO Super Mario Princess Peach 989x691 1
LEGO Super Mario Princess Peach. (Foto: LEGO)

Hun bliver en del af den nye startbane På eventyr med Peach, der kommer den 1. august. Samtidig udsendes en række nye byggesæt, deriblandt prinsessens eget slot – LEGO Super Mario Peach’s Castle.

I forbindelse med lanceringen kommer der også en række nye funktioner, såsom at spise eller give frugt til de to andre figurer. Spillerne kan også hjælpe prinsessen med at gynge, åbne gaver og besejre fjender som Lemmy Koopa og Lava Bubble.

Læs også Nu kommer Luigi: Ny figur til Lego Super Mario-universet Kender du nogen, der er vilde med Lego-Mario? Nu får han følgeskab af sin bror, Luigi.

Pris og tilgængelighed

Selv om produkterne i Peach-serien offentliggøres nu, bliver de altså først tilgængelige til sommer: De lanceres på lego.com og hos udvalgte forhandlere over hele verden mandag den 1. august. Startbanen På eventyr med Peach vil koste 549 kroner, mens byggesættet LEGO Super Mario Peach’s Castle koster 1.199 kroner.

LSM Peachs Castle 71408 989x989 1 LSM Princess Peach 71403 989x989 1 LSM Yoshi 71406 989x989 1
<
>
LSM Peach’s Castle 71408. (Foto: LEGO)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Nye MacBooks og Mac mini'er med nye, kraftigere M2-processorer Den lynhurtige M2-processor fra Apple får hele to endnu hurtigere opdateringer, som finder vej til både Mac mini og MacBook Pro.
Vejet, og fundet for let! Lenovo Yoga Slim 7i Carbon er den letteste bærbare computer, vi nogensinde har testet. Desværre indebærer den slanke formfaktor ubehagelige kompromisser.
Lynhurtig og hård SanDisks eksterne USB-lager kan holde til mere end de fleste, og den er hurtig.
Brede skærme til smalle budgetter Hvis du vil have plads til flere vinduer side om side, Har Philips et par 40" skærme, der er til at betale.
PC-regn fra Acer Acer fremviste forårskollektionen af nye PC'er på elektronikmessen i Las Vegas.
Følg Lyd & Billede