TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Her er Prinsesse Peach

Alle eventyr fortjener en prinsesse, og nu får Mario og Luigi selskab af Prinsesse Peach!

forfatter
Publiceret 15/03/2022 - 19:03

LEGO og Nintendo har haft stor succes med deres interaktive Super Mario-figurer, som kan bygges og styres ved hjælp af en app til Apple iOS og Android.

Sidste år fik Mario selskab af sin bror Luigi, som tilførte diverse nye funktioner og baner til universet. Men eventyret er ikke komplet uden Prinsesse Peach, som Mario og Luigi skal redde fra den onde Bowser!

Det kommer der orden på nu. Prinsesse Peach lanceres nemlig som en ny interaktiv LEGO-figur på linje med Super Mario og Luigi!

LEGO Super Mario Princess Peach 989x691 1
LEGO Super Mario Princess Peach. (Foto: LEGO)

Hun bliver en del af den nye startbane På eventyr med Peach, der kommer den 1. august. Samtidig udsendes en række nye byggesæt, deriblandt prinsessens eget slot – LEGO Super Mario Peach’s Castle.

I forbindelse med lanceringen kommer der også en række nye funktioner, såsom at spise eller give frugt til de to andre figurer. Spillerne kan også hjælpe prinsessen med at gynge, åbne gaver og besejre fjender som Lemmy Koopa og Lava Bubble.

Læs også Nu kommer Luigi: Ny figur til Lego Super Mario-universet Kender du nogen, der er vilde med Lego-Mario? Nu får han følgeskab af sin bror, Luigi.

Pris og tilgængelighed

Selv om produkterne i Peach-serien offentliggøres nu, bliver de altså først tilgængelige til sommer: De lanceres på lego.com og hos udvalgte forhandlere over hele verden mandag den 1. august. Startbanen På eventyr med Peach vil koste 549 kroner, mens byggesættet LEGO Super Mario Peach’s Castle koster 1.199 kroner.

LSM Peachs Castle 71408 989x989 1 LSM Princess Peach 71403 989x989 1 LSM Yoshi 71406 989x989 1
<
>
LSM Peach’s Castle 71408. (Foto: LEGO)

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Gennemfornuftig PC til studier og arbejde Den nyeste MateBook-udgave er en mindre designskarp og mere praktisk arbejdshest til tasken.
Se lige denne Porsche Design-skærm! Superlækker 32 tommers gaming-skærm med 144 Hz og 4K-opløsning, inspireret af Porsche.
Slut med museskader Logitech Lift er en ergonomisk mus til små og mellemstore hænder. Også venstrehænder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend