TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Her er Lego-Luigi

Kender du nogen, der er vilde med Lego-Mario? Nu får han følgeskab af sin bror, Luigi.

Lego har haft stor succes med de interaktive figurer fra Super Mario-universet, der kan bygges og så styres ved hjælp af en app til iPad og iPhone. Nu udvides serien med Luigi – Marios bror og trofaste hjælper, som de fleste nok kender fra Nintendo-spillene.

På eventyr med Luigi

Det nye byggesæt “Eventyr med Luigi – startbane” tager Mario og Luigi på nye eventyr. Den nye Luigi-figur er bygget på samme måde som Mario med skærm til øjne og mund samt på brystet plus en sensor i bunden, der bruges til at scanne stregkoder. Derudover er han selvfølgelig en tand højere end sin bror og har sine egne lyde og reaktioner.

Lego-Luigi er bygget med samme teknologi som sin bror og har en farvesensor samt LCD-skærm for at kunne vise mange forskellige reaktioner. Plus en højttaler, der afspiller ikoniske lyde og musik fra Super Mario-videospilserien. (Foto: Lego)

Pris og tilgængelighed

Startersættet “Eventyr med Luigi – startbane” til 549 kroner kan forudbestilles nu og kommer til august.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.