TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ergonomisk mus til mindre hænder

Logitech Lift er en ergonomisk mus til små og mellemstore hænder. Også venstrehænder.

forfatter
Publiceret 20/04/2022 - 08:00

Hånden på musen: Slapper du af, mens du bruger computeren?

Logitech Lift Vertical er en ergonomisk mus, der lover at give en bedre og mindre anstrengende håndstilling. Designet ser spøjst ud, men den oprejste form betyder, at man slipper for at dreje håndleddet, mens man arbejder med musen.

Ergonomi og komfort spiller en afgørende rolle i det overordnede velvære på arbejdspladsen,” siger Olessia Hageman, leder af den ergonomiske division hos Logitech. ”Med udgangspunkt i vores filosofi om, at når vi har det bedre, gør vi det bedre, har vi skabt Lift for at hjælpe folk med at arbejde komfortabelt i timevis og føle sig bedre tilpas efter en lang dag ved skrivebordet.

Lift FOB Top Graphite
Lift er en ergonomisk mus, som skal mindske belastningen af hånden. (Foto: Logitech)

Hvis formen muligvis virker bekendt, er det nok, fordi Logitech tidligere har brugt samme princip i MX Vertical-musen. Logitech Lift er dog tænkt til en anden målgruppe. Musen er 20 procent mindre end typiske mus, så den ligger godt i små hænder. Og med farvemulighederne hvid og lyserød har Logitech nok haft et kvindeligt publikum i tankerne. Men den fås også i standard grafitsort. Logitech laver også en venstrehåndsudgave, som dog kun fås i sort.

LIFT Hand LIFE BOB Rose
Logitech Lift er beregnet til folk med små hænder og præference for lyserødt. (Foto: Logitech)

Musen er trådløs og virker med Bluetooth samt Logitechs USB-dongle, som praktisk nok har fået en opbevaringsplads bag den magnetiske bundplade. Der skal bruges et almindeligt engangsbatteri i den (ingen opladning), men da batteriet holder i to år, er problemet minimalt.

Pris og tilgængelighed
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse koster 599 kroner og kan købes fra april.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Gennemfornuftig PC til studier og arbejde Den nyeste MateBook-udgave er en mindre designskarp og mere praktisk arbejdshest til tasken.
Se lige denne Porsche Design-skærm! Superlækker 32 tommers gaming-skærm med 144 Hz og 4K-opløsning, inspireret af Porsche.
Slut med museskader Logitech Lift er en ergonomisk mus til små og mellemstore hænder. Også venstrehænder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend