TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ergonomisk mus til mindre hænder

Logitech Lift er en ergonomisk mus til små og mellemstore hænder. Også venstrehænder.

forfatter
Publiceret 20/04/2022 - 08:00

Hånden på musen: Slapper du af, mens du bruger computeren?

Logitech Lift Vertical er en ergonomisk mus, der lover at give en bedre og mindre anstrengende håndstilling. Designet ser spøjst ud, men den oprejste form betyder, at man slipper for at dreje håndleddet, mens man arbejder med musen.

Ergonomi og komfort spiller en afgørende rolle i det overordnede velvære på arbejdspladsen,” siger Olessia Hageman, leder af den ergonomiske division hos Logitech. ”Med udgangspunkt i vores filosofi om, at når vi har det bedre, gør vi det bedre, har vi skabt Lift for at hjælpe folk med at arbejde komfortabelt i timevis og føle sig bedre tilpas efter en lang dag ved skrivebordet.

Lift FOB Top Graphite
Lift er en ergonomisk mus, som skal mindske belastningen af hånden. (Foto: Logitech)

Hvis formen muligvis virker bekendt, er det nok, fordi Logitech tidligere har brugt samme princip i MX Vertical-musen. Logitech Lift er dog tænkt til en anden målgruppe. Musen er 20 procent mindre end typiske mus, så den ligger godt i små hænder. Og med farvemulighederne hvid og lyserød har Logitech nok haft et kvindeligt publikum i tankerne. Men den fås også i standard grafitsort. Logitech laver også en venstrehåndsudgave, som dog kun fås i sort.

LIFT Hand LIFE BOB Rose
Logitech Lift er beregnet til folk med små hænder og præference for lyserødt. (Foto: Logitech)

Musen er trådløs og virker med Bluetooth samt Logitechs USB-dongle, som praktisk nok har fået en opbevaringsplads bag den magnetiske bundplade. Der skal bruges et almindeligt engangsbatteri i den (ingen opladning), men da batteriet holder i to år, er problemet minimalt.

Pris og tilgængelighed
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse koster 599 kroner og kan købes fra april.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Nye MacBooks og Mac mini'er med nye, kraftigere M2-processorer Den lynhurtige M2-processor fra Apple får hele to endnu hurtigere opdateringer, som finder vej til både Mac mini og MacBook Pro.
Vejet, og fundet for let! Lenovo Yoga Slim 7i Carbon er den letteste bærbare computer, vi nogensinde har testet. Desværre indebærer den slanke formfaktor ubehagelige kompromisser.
Lynhurtig og hård SanDisks eksterne USB-lager kan holde til mere end de fleste, og den er hurtig.
Brede skærme til smalle budgetter Hvis du vil have plads til flere vinduer side om side, Har Philips et par 40" skærme, der er til at betale.
PC-regn fra Acer Acer fremviste forårskollektionen af nye PC'er på elektronikmessen i Las Vegas.
Følg Lyd & Billede