TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Ergonomisk mus til mindre hænder

Logitech Lift er en ergonomisk mus til små og mellemstore hænder. Også venstrehænder.

forfatter
Publiceret 20/04/2022 - 08:00

Hånden på musen: Slapper du af, mens du bruger computeren?

Logitech Lift Vertical er en ergonomisk mus, der lover at give en bedre og mindre anstrengende håndstilling. Designet ser spøjst ud, men den oprejste form betyder, at man slipper for at dreje håndleddet, mens man arbejder med musen.

Ergonomi og komfort spiller en afgørende rolle i det overordnede velvære på arbejdspladsen,” siger Olessia Hageman, leder af den ergonomiske division hos Logitech. ”Med udgangspunkt i vores filosofi om, at når vi har det bedre, gør vi det bedre, har vi skabt Lift for at hjælpe folk med at arbejde komfortabelt i timevis og føle sig bedre tilpas efter en lang dag ved skrivebordet.

Lift FOB Top Graphite
Lift er en ergonomisk mus, som skal mindske belastningen af hånden. (Foto: Logitech)

Hvis formen muligvis virker bekendt, er det nok, fordi Logitech tidligere har brugt samme princip i MX Vertical-musen. Logitech Lift er dog tænkt til en anden målgruppe. Musen er 20 procent mindre end typiske mus, så den ligger godt i små hænder. Og med farvemulighederne hvid og lyserød har Logitech nok haft et kvindeligt publikum i tankerne. Men den fås også i standard grafitsort. Logitech laver også en venstrehåndsudgave, som dog kun fås i sort.

LIFT Hand LIFE BOB Rose
Logitech Lift er beregnet til folk med små hænder og præference for lyserødt. (Foto: Logitech)

Musen er trådløs og virker med Bluetooth samt Logitechs USB-dongle, som praktisk nok har fået en opbevaringsplads bag den magnetiske bundplade. Der skal bruges et almindeligt engangsbatteri i den (ingen opladning), men da batteriet holder i to år, er problemet minimalt.

Pris og tilgængelighed
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse koster 599 kroner og kan købes fra april.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Berlin: Logitech vil være de kreatives bedste ven Logitech afslører en stor satsning på det kreative og legende publikum. Vi er med på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Skarpeste ultrabærbare nogensinde Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten for designet faktisk.
Kontorudstyr behøver ikke være gråt Logitech lancerer nye webcams og headsets til kontoret - i friske farver
Lenovo lancerer ny foldbar bærbar på 16 tommer To år efter den første foldbare computer kom på markedet, er Lenovo nu klar med en opfølger til X1 Fold. Den nye model byder blandt andet på en større skærm og slankere krop.
Huawei er tilbage! Kinesiske Huawei lancerer både smart-ur, ny bærbar computer samt en tablet på årets største elektronikmesse.
Følg Lyd & Billede