Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ergonomisk mus til mindre hænder

Logitech Lift er en ergonomisk mus til små og mellemstore hænder. Også venstrehænder.

Skrevet af / 20/04/2022 - 08:00
Ergonomisk mus til mindre hænder

Hånden på musen: Slapper du af, mens du bruger computeren?

Logitech Lift Vertical er en ergonomisk mus, der lover at give en bedre og mindre anstrengende håndstilling. Designet ser spøjst ud, men den oprejste form betyder, at man slipper for at dreje håndleddet, mens man arbejder med musen.

Ergonomi og komfort spiller en afgørende rolle i det overordnede velvære på arbejdspladsen,” siger Olessia Hageman, leder af den ergonomiske division hos Logitech. ”Med udgangspunkt i vores filosofi om, at når vi har det bedre, gør vi det bedre, har vi skabt Lift for at hjælpe folk med at arbejde komfortabelt i timevis og føle sig bedre tilpas efter en lang dag ved skrivebordet.

Lift FOB Top Graphite
Lift er en ergonomisk mus, som skal mindske belastningen af hånden. (Foto: Logitech)

Hvis formen muligvis virker bekendt, er det nok, fordi Logitech tidligere har brugt samme princip i MX Vertical-musen. Logitech Lift er dog tænkt til en anden målgruppe. Musen er 20 procent mindre end typiske mus, så den ligger godt i små hænder. Og med farvemulighederne hvid og lyserød har Logitech nok haft et kvindeligt publikum i tankerne. Men den fås også i standard grafitsort. Logitech laver også en venstrehåndsudgave, som dog kun fås i sort.

LIFT Hand LIFE BOB Rose
Logitech Lift er beregnet til folk med små hænder og præference for lyserødt. (Foto: Logitech)

Musen er trådløs og virker med Bluetooth samt Logitechs USB-dongle, som praktisk nok har fået en opbevaringsplads bag den magnetiske bundplade. Der skal bruges et almindeligt engangsbatteri i den (ingen opladning), men da batteriet holder i to år, er problemet minimalt.

Pris og tilgængelighed
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse koster 599 kroner og kan købes fra april.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

0
Scroll to Top