Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

AOC satser på professionelle skærme

Lancerer Graphic Pro U3-serien, skærme til kreative indholdsskabere.

Skrevet af / 22/04/2024 - 11:05
AOC satser på professionelle skærme

Vi kender bedst AOC som en producent af gaming-tilbehør, primært for deres brede udvalg af skærme. Men nu retter de sig mod det professionelle marked med nye skærme, der er designet til at appellere til fotografer, grafiske designere og videoproducenter.

Skærmene har naturligvis en fremragende lav farveafvigelse med DeltaE<2, som ikke kan ses med det blotte øje. Farverummet dækker 98% af DCI-P3. Men esset i ærmet er, at de er Calman Ready, hvilket betyder, at virksomhedens professionelle kalibreringssoftware kan tale direkte med skærmen. Skærmene understøtter Calmans one-touch autokalibrering. I modsætning til ICC-profilens farvejustering, som man må nøjes med, når man gør det i software, kan kalibreringssoftwaren ændre indstillingerne på hardwareniveau.

Our new Graphic Pro U3 Series is the result of our expertise in display technologies and our commitment to delivering high-quality, high-performance monitors that empower creators to push the boundaries of their craft,” siger Artem Khomenko, Head of Product Management

Masser af tilslutningsmuligheder

Skærmene har HDMI 1.4/2.0- og DisplayPort 1.4-tilslutninger. De har også en USB-C-hub med netværkstilslutning. To af skærmene har en tredje USB-C-port til deres KVM-switch, så du kan skifte mellem to tilsluttede computere. Den billigste model har også en DisplayPort-udgang, så du kan tilslutte flere skærme i træk for at reducere kabelrodet.

(Foto: AOC)

Serien består af Q27U3CV, som har et 27-tommers IPS-panel med QHD-opløsning (2.560 x 1.440), 60/75 Hz opdatering, VESA DisplayHDR 400-certificering, 1x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.4, DisplayPort 1.4-udgang, 1x RJ-45, 2x USB-C, 4x USB-A og 2x 3W højttalere.

U27U3CV har et 27-tommers Nano-IPS-panel med 4K UHD-opløsning, 60 Hz opdatering, VESA DisplayHDR 400-certificering, tynde rammer, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C, 4x USB-A, KVM-switch. Og 2x 3W højttalere.

AOC U32U3CV. (Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

Flagskibet U32U3CV har et 31,5-tommers Nano-IPS-panel med 4K UHD-opløsning, 60 Hz opdatering, VESA DisplayHDR 400-certificering, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C, 4x USB-A og KVM-switch. Den har også 2x 3W højttalere.

Pris og tilgængelighed

AOC Graphics Pro U3-serien kommer til salg hos udvalgte europæiske forhandlere i juni.

Q27U3CV: 349 euro
U27U3CV: 469 euro
U32U3CV: 589 euro

Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.

Læs også:

AOC CU34P2C

God skærm til det meste

Det ekstra brede skærmformat gør den buede AOC CU34P2C praktisk til det meste, og den er generelt en god allround-skærm. Men den udmærker sig aldrig.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

Scroll to Top