Nyhed

Alt du har brug for til tre års print

Brothers nye printer til hjememkontoret leveres med forbrugsstoffer til tre år. Du skal kun tilsætte papir og kreativitet.
forfatter

Blækprinetere er billige i anskaffelse, men selve blækket har en tendens til at være dyrt – og til alene at befinde sig i butikken på det tidspunkt, hvor man troede, at det stadig var i printeren.

Brother lancerer nu en serie professionelle printere, der er designet specielt til hjemmekontoret. Serien omfatter tre inkjetprintere med masser af funktioner og tilslutningsmuligheder, så medarbejdere og ejere af mindre virksomheder altid kan være tilsluttet.

En af printerne er en såkaldt “All In Box-model” – en pakkeløsning, der hjælper brugerne til at reducere printomkostningerne. Denne pakkeløsning indeholder store blækpatroner, så man får alt, hvad man har behov for til tre års print (beregnet ud fra et forbrug på 200 sider om måneden) i én samlet pakke.

Print uden bekymring Glem alt om at haste til supermarkedet, fordi printeren pludselig er løbet tør for blæk. HP vil gøre printning i hjemmet simpelt. Også blækregningen.

MFC-J4340DW har automatisk dobbeltsidet print med 1200 x 4800 dpi printopløsning og printhastighed på op til 20 sider i minuttet. Printeren kan også forbindes til din smartphone. Prisen er 1.749 kroner.

Har man brug for større papirkapacitet, har MFC-J4540DW de samme funktioner som MFC-J4340DW, men har større kapacitet med to papirskuffer til i alt 400 ark. Prisen for denne alt-i-én-inkjetprinter er 2.124 kr.

MFC-J4540DWXL (artikelfoto) er en “All In Box-model” med de samme funktioner som MFC-J4540DW. Men man får man desuden blæk nok til tre års print, da den leveres med store blækpatroner, der kan printe op til 6000 sider i s/h og 5000 sider i farve. Prisen er 2.999 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.