TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Alt du har brug for til tre års print

Brothers nye printer til hjememkontoret leveres med forbrugsstoffer til tre år. Du skal kun tilsætte papir og kreativitet.

forfatter
Publiceret 30/08/2021 - 14:43

Blækprinetere er billige i anskaffelse, men selve blækket har en tendens til at være dyrt – og til alene at befinde sig i butikken på det tidspunkt, hvor man troede, at det stadig var i printeren.

Brother lancerer nu en serie professionelle printere, der er designet specielt til hjemmekontoret. Serien omfatter tre inkjetprintere med masser af funktioner og tilslutningsmuligheder, så medarbejdere og ejere af mindre virksomheder altid kan være tilsluttet.

En af printerne er en såkaldt “All In Box-model” – en pakkeløsning, der hjælper brugerne til at reducere printomkostningerne. Denne pakkeløsning indeholder store blækpatroner, så man får alt, hvad man har behov for til tre års print (beregnet ud fra et forbrug på 200 sider om måneden) i én samlet pakke.

Læs også Print uden bekymring Glem alt om at haste til supermarkedet, fordi printeren pludselig er løbet tør for blæk. HP vil gøre printning i hjemmet simpelt. Også blækregningen.

MFC-J4340DW har automatisk dobbeltsidet print med 1200 x 4800 dpi printopløsning og printhastighed på op til 20 sider i minuttet. Printeren kan også forbindes til din smartphone. Prisen er 1.749 kroner.

Har man brug for større papirkapacitet, har MFC-J4540DW de samme funktioner som MFC-J4340DW, men har større kapacitet med to papirskuffer til i alt 400 ark. Prisen for denne alt-i-én-inkjetprinter er 2.124 kr.

MFC-J4540DWXL (artikelfoto) er en “All In Box-model” med de samme funktioner som MFC-J4540DW. Men man får man desuden blæk nok til tre års print, da den leveres med store blækpatroner, der kan printe op til 6000 sider i s/h og 5000 sider i farve. Prisen er 2.999 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.
Den stærkeste tablet nogensinde Asus ROG Flow Z13 er skabt til gaming – men perfekt til talknusning.
Lyd & Billede fylder 30 år 30 år med hi-fi, forbrugerelektronik og ny teknologi.
MWC 2022: Lenovo-PC'er i stride strømme Lenovo præsenterer PC'er i alle produktserier under MWC, de fleste med frit valg mellem Intel og AMD.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend