Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Alienware med QD-OLED

Alienware er først ude med en spilskærm med Quantum Dot OLED-teknologi.

Skrevet af / 05/01/2022 - 13:40
Alienware med QD-OLED

Fra at have været en teknologi omgærdet med mystik for blot et par dage siden, hvor opfinderen Samsung overraskende ikke annoncerede en skærm, er Quantum Dot OLED (QD-OLED) nu blevet den hotteste nyhed på billedfronten i Las Vegas.

Alienware, der er Dells gaming-division, er de første til at annoncere en gaming-skærm med QD-OLED-panel.

Den nye Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor er verdens første Quantom Dot OLED gaming-skærm. Skærmen, der er hædret med CES Innovation-prisen, lover at tage spiloplevelsen til et nyt niveau. I hvert fald skulle QD-OLED have større lysstyrke – samtidig med at de bevarer det afgrundsdybe sortniveau, der er almindelige OLED-skærmes særkende.

Ud over skærmen har Alienware selvfølgelig også en række gaming-bærbare på programmet. Alienware x14 er den mest taskevenlige model – og med 14,5 mm i tykkelsen angiveligt Dells hidtil tyndeste bærbare PC! Det er gjort muligt takket være et nyt hængsel og forbedret køling. Alienware X14 fås med Nvidia GeForce RTX 3060 grafik.

Alienware X14. En gaming-PC på bare 14,5 mm i tykkelsen! (Foto: Dell)

Dell Technologies lancerer desuden opdateringer af modellerne Alienware X15 R2 og Alienware x17 RS, der blandt andet inkluderer nye Nvidia GeForce RTX 30-serie grafikkort og 12. generations Intel Core-processorer.

Alienware X15 R2. (Foto: Dell)

Alienware m17 R5 er den hidtil mest kraftfulde 17” bærbare gaming-PC med AMD-processor. Endelig er der også den mellemstore Alienware m15 R7, der er en 15” model, som bliver tilgængelig med enten AMD Ryzen eller 12. generations Intel-processorer.

Alienware M17. (Foto: Dell)

Pris og tilgængelighed
For alle de nævnte modeller gælder, at de vil blive tilgængelige i løbet af vinteren. Men også at priserne først offentliggøres senere.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

0
Scroll to Top