TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhed

Alienware med QD-OLED

Alienware er først ude med en spilskærm med Quantum Dot OLED-teknologi.

forfatter
Publiceret 05/01/2022 - 13:40

Fra at have været en teknologi omgærdet med mystik for blot et par dage siden, hvor opfinderen Samsung overraskende ikke annoncerede en skærm, er Quantum Dot OLED (QD-OLED) nu blevet den hotteste nyhed på billedfronten i Las Vegas.

Alienware, der er Dells gaming-division, er de første til at annoncere en gaming-skærm med QD-OLED-panel.

Den nye Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor er verdens første Quantom Dot OLED gaming-skærm. Skærmen, der er hædret med CES Innovation-prisen, lover at tage spiloplevelsen til et nyt niveau. I hvert fald skulle QD-OLED have større lysstyrke – samtidig med at de bevarer det afgrundsdybe sortniveau, der er almindelige OLED-skærmes særkende.

Ud over skærmen har Alienware selvfølgelig også en række gaming-bærbare på programmet. Alienware x14 er den mest taskevenlige model – og med 14,5 mm i tykkelsen angiveligt Dells hidtil tyndeste bærbare PC! Det er gjort muligt takket være et nyt hængsel og forbedret køling. Alienware X14 fås med Nvidia GeForce RTX 3060 grafik.

Alienware X14. En gaming-PC på bare 14,5 mm i tykkelsen! (Foto: Dell)

Dell Technologies lancerer desuden opdateringer af modellerne Alienware X15 R2 og Alienware x17 RS, der blandt andet inkluderer nye Nvidia GeForce RTX 30-serie grafikkort og 12. generations Intel Core-processorer.

Alienware X15 R2. (Foto: Dell)

Alienware m17 R5 er den hidtil mest kraftfulde 17” bærbare gaming-PC med AMD-processor. Endelig er der også den mellemstore Alienware m15 R7, der er en 15” model, som bliver tilgængelig med enten AMD Ryzen eller 12. generations Intel-processorer.

Alienware M17. (Foto: Dell)

Pris og tilgængelighed
For alle de nævnte modeller gælder, at de vil blive tilgængelige i løbet af vinteren. Men også at priserne først offentliggøres senere.

Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Få den gamle PC på det hurtige net Netgear AXE3000 giver simpel adgang til det lynhurtige Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Certificeret af Google Meet Kommunikationsfirmaet Poly meddeler nu, at deres videobar-serie Studio X vil være de første Android-baserede videoenheder nogensinde, som modtager certificering til Google Meet.
Fin til de fleste Lenovos letvægts-spillemaskine giver god ydelse til de fleste spil uden at vælte budgettet. Men den begejstrer ikke.
Følg Lyd & Billede