Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Med Bang & Olufsen på arbejde

Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.

Skrevet af / 29/09/2022 - 14:36
Med Bang & Olufsen på arbejde

Headsets til den såkalte hybride arbejdsplads, hvor arbejdet udføres på kontoret nogle dage og hjemmekontoret på andre, er populære. Nu kaster Bang & Olufsen sig ind i konkurrencen med et headset i vanlig B&O-udførelse. Beocom Portal er certificeret af Zoom, men vil i følge Bang & Olufsen også kunne bruges til videomøder på “de mest populære kommunikationsplatforme.”

Hvis navnet Beocom Portal klinger velkendt, er det ikke underligt. Beocom var navnet på Bang & Olufsens fastnettelefoner, der blev produceret fra 1982 til 1998. Også Portal-navnet er velkendt – og af noget nyere dato. Headsettet er nemlig udviklet på baggrund af gaminghovedsættet Beoplay Portal, som (i PC-udgaven) var ganske vellykket.

Beocom Portal har ørepuder af memoryskum, og hovedbøjlen er betrukket med stof af åndbare bambusfibre. Der er (naturligvis) elektronisk støjreduktion (ANC). Den trådløse forbindelse sker med en USB-adapter.

Headsettet koster 3.999 kroner inkl. moms. Altså blot en smule mere end gaming-udgaven, der ikke har Zoom-certificering.

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

Scroll to Top