TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Med Bang & Olufsen på arbejde

Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.

forfatter
Publiceret 29/09/2022 - 14:36

Headsets til den såkalte hybride arbejdsplads, hvor arbejdet udføres på kontoret nogle dage og hjemmekontoret på andre, er populære. Nu kaster Bang & Olufsen sig ind i konkurrencen med et headset i vanlig B&O-udførelse. Beocom Portal er certificeret af Zoom, men vil i følge Bang & Olufsen også kunne bruges til videomøder på “de mest populære kommunikationsplatforme.”

Hvis navnet Beocom Portal klinger velkendt, er det ikke underligt. Beocom var navnet på Bang & Olufsens fastnettelefoner, der blev produceret fra 1982 til 1998. Også Portal-navnet er velkendt – og af noget nyere dato. Headsettet er nemlig udviklet på baggrund af gaminghovedsættet Beoplay Portal, som (i PC-udgaven) var ganske vellykket.

Beocom Portal har ørepuder af memoryskum, og hovedbøjlen er betrukket med stof af åndbare bambusfibre. Der er (naturligvis) elektronisk støjreduktion (ANC). Den trådløse forbindelse sker med en USB-adapter.

Headsettet koster 3.999 kroner inkl. moms. Altså blot en smule mere end gaming-udgaven, der ikke har Zoom-certificering.

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
Skarpeste ultrabærbare nogensinde Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten for designet faktisk.
Kontorudstyr behøver ikke være gråt Logitech lancerer nye webcams og headsets til kontoret - i friske farver
Følg Lyd & Billede