Fiat 500 3+1 får en ekstra dør

Den nuttede lille elbil bliver mere praktisk.

Den lille Fiat 500E med helelektrisk drift er lige om hjørnet. Som vi tidligere har fortalt, kommer 500E i to karosserivarianter: Coupé og cabriolet. Drivlinjen er den samme på dem begge med op til 320 km rækkevidde i henhold til WLTP-standarden, og den leveres med vægboks til hurtigopladning.

Nu har Fiat så frigivet billeder af en tredje version, Fiat 500 3+1, der har en ekstra dør på passagersiden. Som vi kender det fra BMW i3 og Mazda MX-30.

(Foto: Fiat)

Det gør den lille Fiat endnu mere praktisk, især for børnefamilier, der ofte har passagerer på bagsædet, for de to døre i højre side giver bilen en meget større åbning.

Fiat 500 3+1 kan leveres i onyx black eller glacier blue, ligesom coupeen og cabrioleten, men fås også i rosa guld og med et lyst beige interiør.

(Foto: Fiat)

Ellers er betjening og køretilstande de samme som på 500E, og Fiat 500 3+1 kommer med en meget pænere trådløs nøgle, end vi har set andre steder. Den er formet som en sort sten og lavet af et biologisk materiale kaldet Durabio.

Fiat 500 3+1 har Apple CarPlay integreret, som man kan styre med Siri eller fra den store 10,25 tommers skærm, og den understøtter også Android Auto.

(Foto: Fiat)

Den danske pris for Fiat 500 3+1 kendes endnu ikke, men lanceringsmodellen Fiat 500E La Prima er prissat til 289.990 kroner, så der er grund til at forvente, at Fiat 500 3+1 vil koste lidt mere på grund af den mere komplekse dørløsning.

De nærmeste konkurrenter bliver de førnævnte BMW i3 og Mazda MX-30 samt Renault Zoe, men også Peugeot e-208 og PSA-klonerne af denne fra Opel og Citroën.

(Foto: Fiat)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Har du købt et nyt TV til gaming for nylig? Vi viser dig, hvordan du aktiverer de bedste og hurtigste spilindstillinger til PS5 og Xbox!
  I disse dage udrulles den nyeste Android-version til et stort antal smartphones. Check på listen, om din mobil snart får Android 11.
  Qualcomm har i forbindelse med Snapdragon Tech Summit lanceret efterfølgeren til Snapdragon 865. Den nye Snapdragon 888 vil være at finde i adskillige Android-flagskibe i 2021.
  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Honda e

  Vejl.pris 299500 kr Teknologifest på fire hjul

  BMW i8

  Vejl.pris kr Økobil i benzinslugerklæder

  Audi e-tron med Bang & Olufsen Premium Sound System

  Vejl.pris 13126 kr Koncertsal på fire hjul

  Vanmoof S3

  Vejl.pris 14880 kr Til den høje
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.