Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

BMW i3

BMW i3 har fede ting som standard, inklusive trådløs opladning af mobilen og adgang til en del funktioner via en app til både smartphone, smart-ur og Amazon Echo. En digital assistent hjælper dig også med at lære bilens funktioner at kende, og parkeringsassistenten hjælper dig med at finde en ledig plads.

For at få det bedste lydanlæg skal du købe bilen med udstyrspakken Charged Professional, der koster 50.000 kroner ekstra. Så får du et lydsystem fra Harman Kardon – ud over elektrisk glastag, det bedste navigationssystem og metallak. Telefoni med trådløs opladning er også med.

Men det vigtigste for os er jo lydanlægget. Her får du en forstærker med en samlet effekt på 360 watt i bagagerummet. Den driver 12 højttaler-enheder: Fem mellemtone-enheder, fem diskant-enheder og to bas-enheder – en under hvert forsæde. En digital equalizer er specielt tilpasset kabinen for optimal lyd.

Vi ved, at BMW arbejder med selvkørsel og tidligere har demonstreret en i3 med SAE-niveau 5 – dvs. total selvkørsel. Men indtil videre er adaptiv fartpilot det tætteste, man kommer på selvkørsel i den kommercielle udgave.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top