Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Volkswagen ID.4

ID-serien er Volkswagens store elbilsatsning, og her taler vi teknologisk avancerede sager til populære priser. ID.4 er en familievenlig SUV i topmoderne indpakning.

Standardversionen har adaptiv fartpilot, navigation med 10 tommers touch-skærm samt stemmestyring. Nødbremsning og fodgængerregistrering samt vejbaneassistent er også standard, ligesom parkeringssensorer foran og bagpå samt LED-lys hele vejen rundt.

Max-pakken giver desuden blindzoneassistent, køassistent, proaktiv passagerbeskyttelse og progressiv styring. Det vil sige, at rattet drejer af sig selv ud fra vej- og trafiksituationen og kan lave undvigemanøvrer. Man kan også få adgang til bilen uden nøgle, og bagklappen er sensorstyret.

Hvad med lydanlægget?

Hvad angår lyden, så er det samme anlæg, der sidder i Standard- og Max-versionen. I hvert fald på første batch af bilen under navnet 1st. Det vil sige seks højttaler-enheder og en subwoofer, og det er alt, hvad vi har af information indtil videre.

Der har også været lidt forvirring omkring lillebror ID.3 og fætteren Skoda Enyaq iV angående lydanlægget. Det ser ud til, at senere versioner af ID.3 vil kunne få anlæg fra Beats, mens Skoda’en vil kunne leveres med Canton-anlæg. Vi kan derfor tage en slags kvalificeret gæt på, at også ID.4 med tiden vil kunne få et opgraderet lydanlæg. Lad os håbe!

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top