Search
Generic filters

TIPS : Påskekrimier: 20 film- og serietips

Film- og serietips: Påskekrimier

Det bliver ikke rigtig påskeferie i år uden krimier!

Karakter
Påskekrimier: 20 film- og serietips

Lige så naturligt, som det er med juletræer, julegaver og juleøl til jul, lige så afhængige er vi af påskeæg, påskeliljer og påskeøl til forårets store højtid. Men på grund af omstændighederne er det nok på tide at føje en ny tradition til listen: Påskekrimier.

Fordi en flok kinesere syntes, at det var en god idé at spise skældyr (som uheldigvis var inficeret med virus fra flagermus), er rejseaktiviteterne jo ret begrænsede i år. Der bliver ikke noget med ferie under varmere himmelstrøg, og skulle du finde på at tage en smuttur til et af vores nabolande, risikerer du at havne i karantæne ved hjemkomsten. Måske havde du lejet et sommerhus ved havet eller planlagt en tur til Lalandia? Alt dette kan du godt glemme. Påsken 2020 er INDEFERIE!

Og hvad skal man så tage sig til? Se krimier, selvfølgelig! Lyd & Billede giver dig her en række tips til de bedste krimifilm og -serier, du kan se i påsken, og nej, det er ikke nogle, du finder på de traditionelle TV-kanaler.

 

Vores absolutte yndlings-krimiserie fra nyere tid er The Spy med Sacha Baron Cohen i hovedrollen. I denne Netflix-serie, der er baseret på den israelske Mossad-agent Eli Cohens ekstraordinære liv, tager instruktør/manuskriptforfatter Gideon Raff os med på en rejse tilbage til den klassisk efterretningsspionages tid under den kolde krig. En tid, hvor fjendebilledet var langt mere tydeligt og mindre mangefacetteret, og mænd i marken indsamlede oplysninger om fjenden.

Tom Hiddleston i The Night Manager. (Foto: BBC)

Hvis du er fan af mere “traditionelle” påskekrimier, anbefaler vi på det varmeste et gensyn med den utrolig spændende The Night Manager (2016).

God krimipåske – og husk: Hold afstand!

Her er de krimifilm og -serier, Lyd & Billede anbefaler til årets hjemmepåske:

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Så er Disney+ lanceret i Danmark, men hvad skal du se på tjenesten?
  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.