Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

TRACE Urban HD kommer til Danmark

Den 1. november får Canal Digital Danmarks kunder adgang til den internationale musikkanal Trace Urban HD - verdens mest populære musikkanal indenfor R&B, hiphop og dance musik.

Skrevet af / 31/10/2013 - 13:21
TRACE Urban HD kommer til Danmark

TRACE Urban HD er en rendyrket musikkanal i HD med 90 procent musikvideoer med det sidste nye indenfor R&B, hiphop og dance musik.

Kanalen, som allerede findes i 166 lange, bliver en del af Canal Digitals kanaludbud fra november samtidig, hvor også den velkendte musikkanal VH1 vender tilbage, sidstnævnte dog først fra den 15. november.

”Det er spændende at være først i Skandinavien med en af verdens mest populære og markante musikkanaler. Vi oplever, at der er stor efterspørgsel på helt rendyrkede musikkanaler blandt vores kunder, og derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde en så fremgangsrig kanal som TRACE Urban HD,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital Danmark.

Musikkanalen TRACE Urban HD har opnået stor fremgang på sine eksisterende markeder siden kanalen lanceredes tilbage i 2003. Den rangerer som den største musikkanal i verden indenfor R&B og hiphop og er endda den største musikkanal på tværs af alle genrer i over 60 lande.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top