Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

3D-scanner og 3D-printer i én enhed

For omkring 3.500 kroner kan du sikre dig markedets simpleste komplette 3D-scanner og 3D-printer i et og samme produkt. Og med lasergravering oven i.

Skrevet af / 14/11/2014 - 14:42
3D-scanner og 3D-printer i én enhed

Produktet, som har fået navnet Flux, kan ved siden af at printe 3D-objekter også både scanne og gravere. Blandt andet. Det folkefinansieres gennem Kickstarter.

Flux benytter højtopløste stepmotorer samt tre blæsere til køling for at undgå overophedning under 3D-printing. Den er opbygget med udskiftelige moduler, herunder en 200 mW laser til gravering af objekter. På progammet er også en dobbelt ekstruder, samt ekstrudere til keramik og spiselige materialer.

flux_extrudere

“Med så stort udvalg af 3D-printere kan det være vanskeligt at finde den rigtige model,” står der på Kickstarter-kampagnen. “Heldigvis gør Flux valget enkelt ved at kombinere printning, scanning, lasergravering og flere modulære funktioner. Det er den eneste 3D-printer, du nogensinde vil få brug for – til arbejde og hjemme.”

Det er 37 dage tilbage af crowdfundingkampagnen på Kickstarter, og allerede nu har projektet hentet over USD 570.000, eller godt 3,2 millioner kroner. Målet var 100.000 dollars, så der er garanti for, at produktet bliver sat i produktion.

Alle de billigste muligheder for at skaffe produktet er forlængst overstået, men det er fortsat mulig at sikre sig standardversionen af Flux for USD 599. For den pris får du hele Flux-sættet, samt 500 gram printfilament. Hvis du vil have deluxe-udgaven, som også kan lasergravere, er prisen USD 679.

De første produkter udsendes i juli 2015.

Se præsentationsvideoen herunder.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AI planlægger vores ferie

Styr computeren med hjernen

Solpaneler i øjnene?

Googles AI fantaserer sig frem til spil

Ny AI udfordrer GPT-4

Google lancerer mini-AI

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

ISS modtager opgraderet computer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top