Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Moto 360

Mest af alt et ur

Moto 360 er det pæneste smart-ur, vi har prøvet til dato.
Lyd & Billede mener
Klassisk urdesign kombineret med ekstra funktioner som pulsmåler og trådløs opladning.
Batteritiden er ikke den bedste, og Android Wear skal blive meget bedre, før vi synes, det er virkelig smart.
Specifikationer
 • Operativsystem: Android Wear
 • Kompatibelt med: Android 4.3
 • Skærm: 1,56" rund IPS LCD, 320 x 290, 205 ppi
 • Processor: Texas Instruments OMAP 3
 • Minde: 512 MB RAM/4 GB lager
 • Trådløst: Bluetooth 4.0 LE
 • Mål: 46 x 11,5 mm
 • Vægt: 49 g
 • Batteri: 320 mAh
 • Urrem: Standard 22 mm
 • Certificering: IP67 (vand, støv)
 • Sensorer: Accelerometer
 • Andet: Kompass, Gyro, Pulsmåler, Skridttæller

Af alle smart-ure på markedet er Moto 360 indtil videre det, der kommer tættest på at ligne et klassisk armbåndsur. Kroppen er helt rund og holdt i rustfrit stål, og uret fås enten med læderrem eller metallænke. Remmene er af den helt almindelige type på 22 mm i bredden.

Selv om uret faktisk er en smule tungere end Sonys SmartWatch 3, så føles det lettere, og det mest positive, der er at sige om Moto 360, er måske i virkeligheden, at man ret hurtigt glemmer, at man har det på!

Moto-360-Dock-Side

Moto 360 Dock Side.jpg: Med denne dock oplader du Moto 360 trådløst. 

Moto 360 er baseret på Android Wear, men ud over de funktioner, det dermed deler med alle andre Android Wear-ure, er der to ting, som får Motorolas smart-ur til at stikke ud. For det første har det trådløs opladning (der medfølger en lille dock til formålet), og for det andet har det indbygget optisk pulsmåler.

Den trådløse opladning gør det nemt og hurtigt at oplade uret, hvilket er heldigt, for batteriet holder maksimalt en dag, så man mærker hurtigt, hvis man glemmer opladningen.

Annonce

Den runde urskive har Moto 360 tilfælles med LG G Watch R, som vi testede i Lyd & Billede #1 2015, men Moto 360 har et mere simpelt design og er mere stilrent. Havde de skåret et par millimeter af tykkelsen, ville det have været helt perfekt.

Uret kommer med et antal digitale urskiver. I bund og grund baggrundsbilleder, der er tilpasset den runde skærm, men selv om skivernes motiver er meget forskellige – alt lige fra en klassisk urskive med visere og klokkeslet over digitalur til en mere kompleks skive, der kan vise tre klokkeslet på samme tid – så bliver der holdt fast i den overordnede design-idé: At ligne et klassisk armbåndsur så meget som muligt.

I modsætning til Sony SmartWatch 3, der vitterlig er lidt af en øjebæ! Derfor er Moto 360 vores favorit blandt de to smart-ure i denne duel, men forvent ikke for meget, så bliver du ikke skuffet.

 

Moto-360-Front-Tilt-Black Moto-360-Front-Black Moto-360-Dynamic-Gray Moto-360-Dynamic-Black Moto-360-Side-View-Black
<
>

 

Annonce

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Også i denne test:

Sony SmartWatch 3

Vil se dig svede

Sony SmartWatch 3 kan holde til lidt af hvert og vil gerne med til træning.

Er vand- og støvtæt og ret robust. Kommer med indbygget GPS, og batteriet holder to dage. Den transflektive skærm er god i sollys.
Lidt af en øjebæ, som ikke kan bruges med almindelige urremme. Tåbeligt, at det mangler pulsmåler, når det nu mest henvender sig til sportsfolk.
forfatter

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.