Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 04Deltag

: Sony SmartWatch 3

Vil se dig svede

Sony SmartWatch 3 kan holde til lidt af hvert og vil gerne med til træning.

Skrevet af / 12/03/2015 - 00:01
Sony SmartWatch 3
Peter Gotschalk

Dette ur er ikke noget kønt syn. Tværtimod virker det klodset på samme måde som Samsung Gear S, som vi også testede i Lyd & Billede #1 2015, og selv om Sony SmartWatch 3 er baseret på Android Wear – i modsætning til Gear S, som kører på Samsungs egen Tizen-platform – så vil det gerne kunne lidt mere på egen hånd end konkurrenterne. Således er SmartWatch 3 f.eks. udstyret med NFC, hvilket i skrivende stund intet formål tjener, fordi NFC slet ikke understøttes af Android Wear.

Men uret har også GPS, hvilket er godt for folk, der løbetræner meget, fordi der så kan holdes styr på ruten – f.eks. sammen med RunKeeper eller Endomondo – uden at man behøver at have sin smartphone med på turen. Derfor kan man godt undre sig over, at Sony SmartWatch 3 ikke kommer med indbygget pulsmåler, for ellers er det klart mere tænkt som et alternativ til et løbeur end som noget, man vil bære i stedet for et klassisk armbåndsur.

Remmen er fremstillet i et gummiagtigt materiale og passer kun til netop denne Sony-model, men til gengæld er designet robust, og uret er da også både vand- og støvtæt. Det kan med andre ord sagtens klare en løbetur i skoven på regnvejrsdag uden at kny. En solskinsdag klarer det også, for takket være den transflektive skærm kan man bedre se urskiven i sollys, end tilfældet er med Moto 360.

Sammen med Sonys Lifelog-app giver SmartWatch 3 gode muligheder for selvovervågning, så man kan holde øje med sine aktiviteter i løbet af en hel dag. Undervejs får man ikke noget problem med batteriet, for det kan holde et par dage på en opladning. Dét sker til gengæld via Micro USB og en lille port, der sidder på urets underside. Den løsning er praktisk, men bestemt ikke særlig elegant.

Hvis du går meget op i træning, og det praktiske betyder mere end det æstetiske, så er Sony SmartWatch 3 sandsynligvis det rigtige valg for dig. Men husk, at det er baseret på Android Wear, og afstem forventningerne derefter.

 

Sony_SmartWatch-3_front sony-smartwatch-3-cover Sony_SmartWatch_3_Black
<
>

Home mener

Er vand- og støvtæt og ret robust. Kommer med indbygget GPS, og batteriet holder to dage. Den transflektive skærm er god i sollys. Lidt af en øjebæ, som ikke kan bruges med almindelige urremme. Tåbeligt, at det mangler pulsmåler, når det nu mest henvender sig til sportsfolk.

Også i denne test:

Moto 360 vs. Sony SmartWatch 3

Moto 360

Mest af alt et ur

Moto 360 er det pæneste smart-ur, vi har prøvet til dato.

Klassisk urdesign kombineret med ekstra funktioner som pulsmåler og trådløs opladning.
Batteritiden er ikke den bedste, og Android Wear skal blive meget bedre, før vi synes, det er virkelig smart.
Læs hele testen

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi har lyttet til kritikken

Google udfordrer Apple og Samsung på tid

Endelig et hurtigere Apple Watch

Huawei Watch GT 4: Smart-uret der forener stil og funktionalitet

Denne foldbare mobil er OnePlus’ svendestykke

Det bedste iPhone-valg

Grøn mobil for de fingernemme

Pixel Pro fortsætter med at imponere

Vildere tablet får du ikke

Lille og lynhurtig, men designet trænger til en opdatering

Til dig med Samsung-mobil

Farvel Lightning-stik!

Scroll to Top