Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 08Deltag

: Lenovo Yoga Tablet 2

Bedre end forgængeren

Lenovo Yoga Tablet 2 retter alle forgængerens fejl og er den ideelle mellemklasse-tablet.

Skrevet af / 04/12/2014 - 07:17
Lenovo Yoga Tablet 2
Peter Gotschalk

For få måneder siden testede vi fem tablets i mellemklassen, og Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ løb af med sejren som testens bedste produkt, ligesom vi også kårede den som Årets Bedste budget-tablet i 2014. Vi roste tabletten for det meste, men var dog kede af, at ydelsen lod noget tilbage at ønske, og at den ikke kom i en version med 4G/LTE.

Men som om Lenovo havde læst vores test og brugt den som opskrift, da efterfølgeren skulle stykkes sammen, så er Yoga Tablet 2 præcis magen til Yoga Tablet 10 HD+ bortset fra, at Lenovo har fikset alle vores kritikpunkter.

Skærmbillede 2014-12-03 kl. 22.13.07

Præcis som forgængeren er Yoga Tablet 2 i den ene side udformet med et slags cylinderformet håndtag, der har flere funktioner. For det første giver håndtaget plads til et kraftigt batteri, og for det andet gør det, at brugeren får et bedre greb om tablet-computeren, når den holdes med kun én hånd. For det tredje virker håndtaget også som en stand, der både lader brugeren stille Yoga Tablet på et bord i en 110 graders vinkel og hæver skærmen en smule, hvis tablet-computeren bliver lagt fladt på en overflade. Det trækker yderligere op i vores vurdering, at Lenovo har fremstillet Yoga Tablet i lys aluminium med en nærmest perfekt byggekvalitet. Her er et produkt, der emmer af kvalitet. Især i forhold til prisen.

Skærmbillede 2014-12-03 kl. 22.13.44

Lyden – med fremadrettede, eksterne stereohøjttalere og Dolby Digital Plus software – overgår det meste af, hvad de efterhånden mange konkurrenter på tablet-markedet kan diske op med. Lydbilledet er detaljeret, også når man lytter via hovedtelefoner, og der er saft og kraft for alle pengene.

Yoga Tablet 2 kommer med samme fremragende 10,1” skærm med 1080p Full HD-opløsning som forgængeren, og billedkvaliteten er rigtig god med en behagelig og varm farvetemperatur.

Skærmbillede 2014-12-03 kl. 22.13.30

Men hvor Yoga Tablet 10 HD+ måtte nøjes med en Snapdragon 400 processor, der i vores benchmark-program (Geekbench 3) blot præsterede en score på 428 (single-core) og 1.439 (multi-core), så sidder der i Yoga Tablet 2 en 1,86 GHz Intel Atom quad-core processor, som klarer sig næsten dobbelt så godt. I Geekbench 3 scorer den nye Lenovo-tablet henholdsvis 771 (single-core) og 2.420 point (multi-core), hvilket – især til prisen – er et ganske hæderligt resultat, som faktisk bringer Yoga Tablet 2 op i samme liga som Samsung Galaxy Tab S og Google Nexus 9 fra HTC, som er blandt de bedste Android-tablets på markedet.

Og så har Lenovo sørme også sørget for, at Yoga Tablet 2 kommer i en version med 4G/LTE, hvilket var vores anden alvorlige anke, da vi testede forgængeren. Vi tøver ikke med at give Lenovo Yoga Tablet 2 vores specielle anbefaling.

Home mener

Den specielle formfaktor samt fremragende byggekvalitet og materialevalg gør Lenovo Yoga Tablet 2 til et luksusprodukt. Lydkvaliteten er uovertruffen, og billedkvaliteten er absolut godkendt. Ydelsen er næsten på samme niveau som langt dyrere produkter. Ikke noget særligt.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Lige så stærk som sin storebror

Xiaomi har lyttet til kritikken

Google udfordrer Apple og Samsung på tid

Endelig et hurtigere Apple Watch

Huawei Watch GT 4: Smart-uret der forener stil og funktionalitet

Denne foldbare mobil er OnePlus’ svendestykke

Det bedste iPhone-valg

Grøn mobil for de fingernemme

Pixel Pro fortsætter med at imponere

Vildere tablet får du ikke

Lille og lynhurtig, men designet trænger til en opdatering

Til dig med Samsung-mobil

Scroll to Top