Med deres design i sort og sølv er MM 705 ikke hovedtelefoner, der gør sig bemærket. De er der bare. Ledningen er tynd og rund – den sammenfiltrende type. Men her har Sennheiser tænkt sig om! Som tilbehør findes der ikke bare en lille opbevaringspose a la gammeldags pung, men også en ledningstromle med to forsænkninger til selve hovedtelefonerne og plads til at rulle ledningen op. Her finder du også en adapter, som gjorde, at jeg endda kunne bruge dem til min genstridige Xperia!
Mikrofon/kontrol har svare-, skifte sang- og pause-knap osv. samt en skyder, som man skubber frem og tilbage for at regulere volumen. Det er ikke en helt vellykket løsning, eftersom det er meget let at komme til at regulere volumen ved en fejl, når man skal bruge kontrollen. Det trækker brugervenligheden noget ned.
Lyden
Michael Bublés stemme fylder mine ører, og instrumenterne får den plads, de behøver; derimod savnes der lidt luftighed og plads i de højeste toner. Jeg finder en sang, som er fuld af klaver, violiner og rigtig høje toner. Her, med den stille og rolige musik, viser MM 705, at der faktisk findes noget i toppen. Der kræves en hel del for at presse dem derop, men det går.
I “Den jag kunde va” giver anslaget på guitarstrengene, koret og Wiehes stemme mig ro i kroppen. Bassen i begyndelsen af andet vers er ikke den kraftigste, men fuldt tilstrækkelig. Afslutningsvis kører jeg lidt tung rock, og selv om det klart er værd at lytte til, mangler der en del i både top og bund.
Konklusion
Det her er diskrete hovedtelefoner, og den runde ledning, som let filtrer, opvejes af både ledningstromle og adapter. Hvis du gerne lytter til meditationsmusik, men er følsom over for de høje toner, samtidig med at du ikke værdsætter dyb bas, kan MM 705 fra Sennheiser absolut være noget for dig. Der er et godt øvre mellemregister, selv om det kunne have været mere luftigt, men det kræver så meget at få det frem, at du aldrig behøver at bekymre dig om, at det skal blive for meget af det gode. Lydbilledet afspejler hovedtelefonernes udseende. Diskret og uden vilje til at skille sig ud.
Også i denne test:
Philips Fidelio S1
Barske hovedtelefoner i luksusindpakning
Fidelio-serien fra Philips er udvidet med en ny in-ear model, men hvis du vil være diskret og ikke skille dig ud fra mængden, så er S1 ikke noget for dig.
JBL J33i
Gennemarbejdet øreglæde
Modellen fra JBL er et par pæne hovedtelefoner til dig, der ikke vil skille dig for meget ud fra mængden, men som alligevel sætter pris på stiligt tilbehør.
Audio Technica ATH-CKS55i
Dyrere end de lyder
Fra japanske Audio Technica kommer disse in-ear hovedtelefoner med et lidt særpræget udseende, som findes i sort, rød/sort eller hvid.
UrBeats
Mest bas for pengene
“Tuned by Andre Romelle Young” kunne der have stået på disse hovedtelefoner, men kunstnernavnet Dr. Dre har unægtelig lidt mere attitude.
Ultimate ears 400vi
Anonyme i enhver henseende
400vi ser ved første øjekast ud til at være lavet af poleret metal, men ikke alt, hvad der skinner, er guld. I dette tilfælde er det plastic.
Nocs NS400
Får ørerne til at smile
Svenske Nocs, der blev grundlagt 2008, bidrager til testen med NS400 Aluminium – sofistikerede hovedtelefoner, som nu er opdateret med flad ledning.
Denon AH-C101
Lad dig ikke narre af udseendet
Mere attitude og skønt swingende bas. Det kendetegner Denon-serien Urban Raver, som AH-C101 – efterfølgeren til AH-C560R – tilhører.
Læs videre med LB+
Efterårs tilbud
Fuld adgang til alt indhold i 4 uger for 4 kr
LB+ Total måned
Fuld adgang til alt indhold i en måned
LB+ Total 12 måneder
Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder
- Adgang til mere end 7.500 produkttests!
- Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
- Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
- L&B TechCast – en podcast fra L&B
- Deaktivering af annoncer