: UrBeats

Mest bas for pengene

“Tuned by Andre Romelle Young” kunne der have stået på disse hovedtelefoner, men kunstnernavnet Dr. Dre har unægtelig lidt mere attitude.
Lyd & Billede mener
Flad ledning Opbevaringsetui Kvalitet
Lyden Prisen Ingen skumpropper
Specifikationer
  • Type: Lukkede
Annonce
Annonce
forfatter

Kan du lide den dér lille smule ekstra, så vil du formentlig smile tilfreds, når du åbner dine urBeats. Stilige, gennemtænkte og pæne. Her er en lille plasticpose indeholdende tre ekstra ørepropper i forskellige størrelser samt en lille opbevaringspose, der ser ud som en pung fra gamle dage. Ledningen er naturligvis flad, en Guds gave til alle, der er trætte af ledningsrod. Da jeg testede PowerBeats i Lyd & Billede #5 2012, klagede jeg over den plasticagtige og raslende mikrofon/kontrol, og det samme gør jeg nu. Minuspoint.

En pæn hvid med rødt logo og lige så rød ledning gør, at disse hovedtelefoner måske ikke passer helt til det pæne tøj på arbejde, hvis du ikke vil skille dig ud. Selv om S1 fra Philips var en tand skarpere, føles kvaliteten gedigen. Ledningen sidder med et fast greb i 3,5 mm stikket, og jeg er ikke det mindste urolig for, at den skal gå i stykker lige med det samme. Det samme gælder dér, hvor ledningen sidder fast i selve hovedtelefonerne.

Lyden
Vivaldis “Foråret” føles dæmpet, og jeg savner nuancer i det øvre mellemregister. De dybere toner er der intet galt med, og de kan mærkes helt ned i maven, men hvor er rummet, luftigheden og lyttefladen med stemmer og instrumenter? Der er nok ikke nogen visesanger eller klassisk komponist, som får sit navn på disse hovedtelefoner. Jeg prøver “Skynyrd Nation”, et nummer, som jeg mindes, at Power Beats elskede, og her leveres tung, kraftig og dyb bas, men stadig med lidt mere at ønske i mellemregisteret og op. Desværre.

Konklusion
urBeats er testens dyreste hovedtelefoner og iøjnefaldende uden at være for meget. De oser af kvalitet, og det eneste, der stadig generer mig, er den skramlende mikrofon/kontrol. Andre Romelle Young – undskyld, Dr. Dre – er rapper, ikke visesanger, og det afspejler sig ikke uventet i lyden. Mellemregister og diskant står tilbage for en tung, kraftig og dyb bas, så hvis det er det, du vil have, skal du købe dig et par urBeats – ellers vil jeg anbefale dig at afstå. Den høje pris i forhold til lydkvaliteten trækker den samlede karakter ned.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her

Også i denne test:

Philips Fidelio S1

Barske hovedtelefoner i luksusindpakning

Fidelio-serien fra Philips er udvidet med en ny in-ear model, men hvis du vil være diskret og ikke skille dig ud fra mængden, så er S1 ikke noget for dig.

Skumpropper Opbevaringsetui Kvalitet Flad ledning
Noget spinkel bas

JBL J33i

Gennemarbejdet øreglæde

Modellen fra JBL er et par pæne hovedtelefoner til dig, der ikke vil skille dig for meget ud fra mængden, men som alligevel sætter pris på stiligt tilbehør.

Prisen Skumpropper Opbevaringsetui
Lidt lille bas

Audio Technica ATH-CKS55i

Dyrere end de lyder

Fra japanske Audio Technica kommer disse in-ear hovedtelefoner med et lidt særpræget udseende, som findes i sort, rød/sort eller hvid.

Lyden
Materialevalg Ingen skum-propper

Sennheiser MM705

Forsigtige og diskrete

I første kvartal af 2013 lanceres MM 705 fra Sennheiser. Af udseende er det diskrete hovedtelefoner, men hvordan står det til med lyden?

Adapter Ledningstromle Opbevaringsetui
Volumenkontrollen Savner skumpropper

Ultimate ears 400vi

Anonyme i enhver henseende

400vi ser ved første øjekast ud til at være lavet af poleret metal, men ikke alt, hvad der skinner, er guld. I dette tilfælde er det plastic.

Skumpropper Opbevaringsetui
Kvaliteten Uengageret lyd

Nocs NS400

Får ørerne til at smile

Svenske Nocs, der blev grundlagt 2008, bidrager til testen med NS400 Aluminium – sofistikerede hovedtelefoner, som nu er opdateret med flad ledning.

Lyden Flad ledning
Ingen skumpropper Plastic-mikrofon/kontrol Mangler opbevaringsetui

Denon AH-C101

Lad dig ikke narre af udseendet

Mere attitude og skønt swingende bas. Det kendetegner Denon-serien Urban Raver, som AH-C101 – efterfølgeren til AH-C560R – tilhører.

Skumpropper Opbevaringsetui
Farvevalget
Har du dette produkt?
Giv din karakter.

0 / 5. Antal stemmer: 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Åsa Warme

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Nyeste artikler:

Annonce
Annonce

Læs også

JBL Live Pro+ er komplette med aktiv støjreduktion, og selv om de lyder middelmådigt lige ud af æsken, reddes de af en fabelagtig EQ i app’en. Dermed kan de alligevel få klasseledende lyd.
Aktiv støjreduktion i trådløse hovedtelefoner plejer at koste mere end dette.
Det er Marshall Mode II, man skal have, hvis man elsker, at det trykker lidt i ørerne, når man spiller musik. Højt, selvfølgelig.
HEDDphone er virkelig unikke og baner vejen for noget helt nyt inden for hovedtelefoner. Sådan nogle har du garanteret ikke hørt før!
Klipschorn fylder 70 i år. Det fejrer vi ved at forvandle vores lytterum til et inferno.
Asus ROG Flow X13 er lige til at proppe i tasken, og den kan også bruges som tablet. Men den har grafikkræfter i sværvægtsklassen.
Tangents lille trådløse forstærker er perfekt til det lille begynderanlæg i hobbyrummet eller på børneværelset.
Det bedste kamera, vi har testet, er kommet i en mere kompakt udgave til en meget lavere pris.
Den nye 2021 Mercedes S-Klasse er fyldt med innovative og kræsne løsninger for både øjne og ører. Vi har brugt nogle dage bag rattet for at se og høre, hvad den nye bil har at byde på!
Med Celestee har Focal overgået, hvad vi troede var muligt for lukkede hovedtelefoner i denne prisklasse.
Skal du have hi-fi på kollegieværelset eller et par fine højttalere til skrivebordet, kommer du langt for små midler her.
JBL Live Pro+ er komplette med aktiv støjreduktion, og selv om de lyder middelmådigt lige ud af æsken, reddes de af en fabelagtig EQ i app’en. Dermed kan de alligevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 er den første smartphone med Qualcomms nye Snapdragon 888-processor. Det er den mobil, du skal købe, hvis du vil have mest for pengene.
Uanset om du har mulighed for at rejse i påsken eller må nøjes med en tur ud i lokalområdet, bliver oplevelsen bedre med en af disse bærbare højttalere i tasken.
Citroën har formået at elektrificere C4 uden at falde i fælden og har skabt en helt anderledes oplevelse.
Electrocompaniet har opdateret deres phono-trin, men ændringerne er subtile.