Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

TEST 5 helt trådløse hørepropper

Premium-hørepropper til en spiselig pris

Hvis du skal have nye hørepropper, bør de være helt trådløse. Her vil vi finde de bedste af de billigste premium-hørepropper.
Ørepropper true wireless Earbuds September 2021 SPREAD GeirNordby-L&B scaled

Det er ikke mange år siden, vi så de første helt trådløse hørepropper – også kendt som true wireless. Nu er de overalt. Markedet er oversvømmet af de små plasticdimser, og netop som man troede, at udvalget måtte være stort nok, dukker der nye op.

Det er klart, at man ikke vil have en larmende ledning, hvis man kan blive fri, og samtidig fylder et par små hørepropper meget mindre end et par hovedtelefoner (ikke at markedet er mindre oversvømmet på den front).

Bedre batterilevetid

I forhold til semitrådløse hørepropper, der er forbundet med et kabel bag nakken, har de helt trådløse hørepropper tidligere haft meget dårligere batterilevetid. Det er blevet væsentlig bedre nu med spilletider på op til ni timer i propperne alene og flere genopladninger fra det bærbare etui.

Med andre ord er de helt trådløse hørepropper blevet meget mere funktionelle på det seneste, da man ikke behøver at tage dem ud af ørerne hele tiden for at lade dem op.

Støjreduktion og lydgennemslip

På det seneste har flere og flere hørepropper fået aktiv støjreduktion – og det modsatte, altså at de lukker lyd fra omgivelserne ind. Sidstnævnte er selvfølgelig godt at have, når man kører på el-løbehjul i trafikken, og andre gange vil man gerne dæmpe lavfrekvent støj, som propperne ikke kan håndtere på egen hånd, f.eks. larmen fra en flykabine.

Annonce

True wireless hørepropper i premium-klassen

I denne test ser vi på hørepropper til ca. 1.000-1.500 kroner. Det er et lidt lavere niveau end topmodellerne fra f.eks. Bang & Olufsen, Sony og Sennheiser, men samtidig et godt stykke over de billigste modeller, der koster fra 750 kroner og ned. Det er et rimeligt prisniveau, hvis man er kræsen med hensyn til lyd og funktionalitet.

I testen sammenligner vi Supra Nero-TX Pro, JBL Tour Pro+, Sennheiser CX True Wireless, Beats Studio Buds og OnePlus Buds Pro.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Produkter i denne test

OnePlus Buds Pro

Glimrende AirPods-kopi

Det er tydeligt, at OnePlus har brugt AirPods Pro som skabelon, men Buds Pro er så vellykkede, at de alligevel fortjener at blive betragtet som noget for sig.

Meget naturtro lyd på musik, god snert i klaver og flot klang på stemmer. Velfungerende støjreduktion og lydgennemslip. Okay betjening direkte på propperne og godt kvalitetsindtryk.
App’en har ingen EQ-funktion. Ingen multipunktstilslutning endnu.

Beats Studio Buds

Skuffende Beats

Vi har sjældent været så spændt på et par hørepropper til under 1.500 kroner. Og er sjældent blevet så skuffet.

Uproblematisk tilslutning. Støjreduktion og lydgennemslip, og de understøtter Spatial Audio. Bortkomne hørepropper kan findes ved hjælp af mobilen.
Spids lyd, ingen app med EQ-justering.

Sennheiser CX True Wireless

Flot lyd, men …

Forudsat at man kan finde nogle dutter, der passer ordentligt i ens ører, giver Sennheiser CX True Wireless herlig lyd.

Fabelagtig lyd, hvis man kan få optimal pasform.
Ikke aktiv støjreduktion eller lydgennemslip. Det maksimale lydniveau kunne godt være højere. Silikonedutterne gled ofte ud af vores ører, så vi måtte ty til alternative dutter.

JBL Tour Pro+

Mulighed for lyd i top

Hvis man er lidt fiks på fingrene og stoler på sine egne ører, kan man skrue sig frem til gylden lyd med JBL Tour Pro+.

Den fine EQ giver mulighed for topsej lyd. Støjreduktion og lydgennemslip er gode tilføjelser. Trådløs opladning.
Ukorrigeret er lyden lidt fesen i mellemtonen, og klangen generelt lidt hård og kras. Ikke den bedste talekvalitet.

Supra Nero-TX Pro

Kongen af bas

Supra har taget deres glimrende billige hørepropper og givet dem aktiv støjreduktion – og endnu længere batterilevetid. Prisen er så også højere.

Heftig bas, lang samlet batterilevetid plus velfungerende støjreduktion og lydgennemslip. Ultra kompakte!
Kan opleves som lidt hårde i øvre mellemtone, især på visse kvindestemmer. Låget sidder ikke fast på lade-etuiet.
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.