Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Opsummering

Vinder – Brugervenlighed
LG DP1 er en overlegen vinder af denne kategori. Jo mere man bruger den, jo tydeligere bliver det, at folkene bag har knoklet for at gøre denne afspiller så brugervenlig som muligt. Det er lykkedes imponerende godt.

Vinder – Ekstra features
Selv om Boxee Box ikke har indbygget lagerplads, har den alligevel vundet vores hjerter, hvad angår ekstra features. Den indbyggede software er måske ikke den mest brugervenlige, men tilbyder så mange tilpasningsmuligheder, at de andre må give fortabt. Indeksering af dine mediefiler, der henter billeder og informationer om skuespiller og lignende, får det hele til at skinne og se lækkert ud, og app-funktionen – selv om det er lidt snørklet at få installeret – er utrolig godt tænk. Eksempelvis er der nem adgang til DR’s videoarkiver, men også lyssky pirattjenester bliver let tilgængelige. Det her er fremtiden inden for medie-afspillere.

Vinder – Fjernbetjening
Det giver næsten sig selv, men vi er meget glade for fjernbetjeningen til Boxee Box. Forsiden er dejlig simpel med sine tre knapper og en firevejstast, og bagsiden er med sit tastatur en lille genistreg. Det eneste, vi håber nu, er at konkurrenterne tager ved lære og begynder at tænke fjernbetjeningen med i designfasen.

Konklusion
Der findes rigtig mange medie-afspillere på markedet i dag. Dem, vi har testet, er alle sammen nye og byder på nogle af producenternes nyeste teknologier.

Hvad er så bedst? 
Medie-afspillerne er meget forskellige. Det eneste, der ikke rigtig var nogen forskel på, var billedkvaliteten. Derfor har det været parametre som brugervenlighed og features, der har afgjort denne test.

Annonce

Vinder
Vinderen af testen bliver Boxee Box. Den er godt nok lidt indviklet at vænne sig til, men når det kører, har man også et væld af muligheder i form af apps, styr på film, billeder og musik, og så vil filmpirater uden tvivl elske denne box med direkte adgang til lyssky streaming-sider.

Bedste køb
LG DP1 er kongen af de lidt billigere og knap så avancerede medie-afspillere. Den har ikke så mange online-muligheder og heller ingen indbygget hukommelse. Til gengæld er det en fornøjelse at bruge den. LG DP1 er simpelthen så brugervenlig og gennemtænk, at vi får lyst til at give den et kram.

Også i denne test:

Western Digital WD TV Live Hub

Western Digital WD TV Live Hub

Nem at bruge Afspiller stort set alt
Softwaren er for langsom Prisen

Boxee Box

Boxee Box

Flot og alsidig software Trådløst internet Lækker fjernbetjening
Alt for bøvlet til begynderen Installation af apps alt for besværligt Ingen adgang til tv- og filmtjenester i DK

Popcorn Hour A-210

Popcorn Hour A-210

Afspiller ALT Pæn metalkasse
Ingen Wi-Fi Alt for dyr Rædsomt bruger-interface

FreeAgent GoFlex TV

FreeAgent GoFlex TV

Plads til ekstern harddisk Fylder ikke ret meget
Langsom respons fra fjernbetjening Besværlig at justere

LG Portable Theater Wi-Fi Multimedia Player DP1

LG Portable Theater Wi-Fi Multimedia Player DP1

Indbygget Wi-Fi
Ingen intern hukommelse

LaCie LaCinema Mini HD Bridge

LaCie LaCinema Mini HD Bridge

forfatter

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.