Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

LaCie LaCinema Mini HD Bridge

LaCie LaCinema Mini HD Bridge

Lyd & Billede mener
Specifikationer
  • Vægt: 350 g
  • Mål: 11,8 x 11,8 x 4 cm
  • Netværk: Wi-Fi, Ethernet
  • Udgange: HDMI, AV RCA, Digital Optical Audio
  • Indgange: 2 x USB
  • Videoformater: AVI, MP4, MKV, WMV, DivX, DAT, MOV, MPEG, VOB, ASF, TS, TP, TRP, M2TS, DVR-MS, DVD-Video (ISO, Video_TS)
  • Lydformater: MP3, WMA, WAV/PCM/LPCM, AAC, MP4, WAV, OGG, FLAC, AC3, MKA

Boksen fra LaCie er testens mindste, og der er tale om et ret lækkert produkt. Designet er flot og stilrent, men det eksklusive feel bliver desværre trukket rigtig langt ned af den medfølgende fjernbetjening, der er lillebitte og en pinlig affære i gummi og billig plastic.
Den er heller ikke særlig effektiv at bruge, og det går faktisk ud over hele brugeroplevelsen. Dels reagerer fjernbetjeningen langsomt på tastetryk, og dels skal man nærmest stå direkte foran LaCinema, før den reagerer. Det fører til en masse ekstra trykken og fejltastninger undervejs. Øv!
Så selv om LaCinema fungerer, som den skal, og kan afspille en masse forskellige filformater, så er brugeroplevelsen ikke lækker nok til at gøre den til favorit-maskine.

Temaet i menuerne er sort og hvidt. Det er sikkert pænt rent designmæssigt, men virker en smule trist. Medie-afspilleren er udstyret med Wi-Fi, så man kan komme trådløst på nettet. Den trådløse feature gør det nemt at streame fra netværks-harddiske eller andre computere i hjemmet, og det er et stort plus.

Til gengæld er Flickrs billedsite den eneste online-tjeneste, der er adgang til. Her ville det have været rart med adgang til f.eks. YouTube, men på den anden side er kvaliteten på nettets videosites langtfra god nok, til at man kan holde ud at se dem på en stor fladskærm.
Den lille medie-afspiller med det utroligt lange navn LaCie LaCinema Mini HD Bridge fylder som sagt ikke meget og kan snildt gemmes af vejen i nærheden af fladskærmen. Der medfølger ingen indbygget hukommelse, men producenten har været så venlig at udstyre den med indvendig plads til en 2,5 tommers harddisk. Man kan lynhurtigt skille den ad og selv installere en harddisk. Så har man pludselig en lillebitte medie-afspiller med masser af hukommelse, og det er smart.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Også i denne test:

Opsummering

Western Digital WD TV Live Hub

Western Digital WD TV Live Hub

Nem at bruge Afspiller stort set alt
Softwaren er for langsom Prisen

Boxee Box

Boxee Box

Flot og alsidig software Trådløst internet Lækker fjernbetjening
Alt for bøvlet til begynderen Installation af apps alt for besværligt Ingen adgang til tv- og filmtjenester i DK

Popcorn Hour A-210

Popcorn Hour A-210

Afspiller ALT Pæn metalkasse
Ingen Wi-Fi Alt for dyr Rædsomt bruger-interface

FreeAgent GoFlex TV

FreeAgent GoFlex TV

Plads til ekstern harddisk Fylder ikke ret meget
Langsom respons fra fjernbetjening Besværlig at justere

LG Portable Theater Wi-Fi Multimedia Player DP1

LG Portable Theater Wi-Fi Multimedia Player DP1

Indbygget Wi-Fi
Ingen intern hukommelse
forfatter

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.