SUPERTILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

DUEL : Apple MacBook Air 13″ (2020) vs. Samsung Galaxy Book Ion

Duel: MacBook Air mod Samsung Galaxy Book Ion

Der var engang, hvor Apples MacBook Air var det helt naturlige valg, hvis man skulle have sig en prisbillig og ultraslank bærbar computer. Er det stadig tilfældet?

Leder du efter en fremragende studiecomputer – eller en bærbar, som er lige velegnet til hjemmebrug og rejser? Så har Apples ultralette MacBook Air længe været det oplagte valg.

Men der er kommet en ny dreng i klassen. Samsung er nemlig tilbage på markedet med bærbare computere, der er en del af Galaxy-serien. Den inkluderer som bekendt også smartphones, tablets og smart-ure.

Der er med andre ord tale om ultralette modeller for dem med behov for ekstra mobilitet, og blandt de nye Galaxy-bærbare har vi denne gang valgt at teste Samsung Galaxy Book Ion, som trods sit lette ydre alligevel hævder at være en kraftig PC for dem, der ikke vil gå på kompromis med ydelsen.

Galaxy Book Ion er derfor en oplagt duellant, når modstanderen er den nyeste udgave af førnævnte MacBook Air.

Apples slankeste bærbar var engang den første virkelig tynde laptop på markedet, og selv om den sidenhen er blevet kopieret flittigt af andre producenter, betyder det ikoniske design og den rimelige pris, at MacBook Air stadig er førstevalget for mange, som skal have en bærbar i fluevægtsklassen.

Og så skader det bestemt ikke, at MacBook Air de seneste år er blevet opgraderet flere gange, så den ikke længere kan betragtes som en udpræget budgetmodel.

Så er spørgsmålet bare: Hvem står på sejrsskamlen, når mesterskabet i fluevægt for bærbare er blevet afgjort?

Apple MacBook Air 13" (2020)
Selv om MacBook Air ikke er helt så billig, som den har været, får man stadig overraskende meget for pengene med Apples slankeste bærbare computer.
Samsung Galaxy Book Ion NP930XCJ-K01SE
Samsung Galaxy Book Ion virker lovende på papiret, men skuffer på et par væsentlige punkter. Især i betragtning af prisen.
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  De kompakte JBL L82 Classic giver så meget sjov for pengene, at vi udråber dem til bedst i klassen.
  iPhone 12 Pro Max tørrer gulv med konkurrenterne og har det bedste kamera, vi har set hidtil.
  Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.
  Apple iPad Air og Samsung Galaxy Tab S7+ 5G i drabelig tvekamp.
  Denon har aldrig lavet en bedre surround-forstærker end jubilæumsmodellen AVC-A110.
  Hvis du skifter den gamle strømforsyning ud med en ny, kan det ske, at du bliver lige så overrasket, som vi blev.
  En digital notesblok er en meget bedre idé, end det lyder. Især når den er så god som reMarkable 2.
  For dem, der har råd, får man nok ikke bedre lyd fra den digitale musiksamling eller fra streaming-tjenester. Hvem der bare var rig!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple MacBook Air 13″ (2020)

  Vejl.pris 8999 kr Stadig mest for pengene

  Samsung Galaxy Book Ion NP930XCJ-K01SE

  Vejl.pris 12100 kr Vejet og fundet for let

  Apple MacBook Air 13″ (2020) vs. Samsung Galaxy Book Ion

  Vejl.pris kr Duel: MacBook Air mod Samsung Galaxy Book Ion

  Netgear Nighthawk MK63

  Vejl.pris 3199 kr Wi-Fi 6 vi har råd til
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.