Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Første episode af 2. sæson L&B TechCast

I denne episode handler det meget om de populære soundbars og den nye iPhone 15. Og så rapporterer vi om elektronikmessen IFA, som vi besøgte for nylig.

L&B TechCast – Episode 12 (Live)

I denne LIVE-episode har vi besøgt Elgiganten Tech Campus, hvor mange leverandører afslører, hvilke produkter de er på vej med.

L&B TechCast – Episode 11

I denne episode diskuterer vi blandt andet, hvorfor Dolby Atmos er det vigtigste, der er sket for lyd i lang tid, og hvorfor retro hi-fi ikke er det samme som vintage hi-fi.

L&B TechCast – Episode 10

I denne episode taler vi både om mobiltelefon-trends, svinedyre højttalere og (som vanligt) lidt om elbiler. Til allersidst har vi en stor overraskelse!

L&B TechCast – Episode 9

I denne episode snakker vi om, hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubilæet for Pink Floyds legendariske album ‘Dark Side of The Moon’, og så har vi testet high-end musikkstreamere. Tesla Model S Plaid bliver også gennemgået af Geir, som har testet den.

L&B TechCast – Episode 8

I denne episode taler Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske udfordringer, man kan opleve ved at købe kinesiske produkter.

L&B TechCast – Episode 7

I denne episode taler vi om TV og soundbars. Hvor stort skal TV'et være? Skal du vælge LED, QLED eller OLED? Hvorfor er lyden på TV'et så dårlig, at du er nødt til at supplere med en soundbar og en subwoofer?

L&B TechCast – Episode 6

I denne episoden har vi ekspert Bjørn Erik Forberg i studiet for at snakke om rumkorrektion og aktive/passive højttalere.

L&B TechCast – Episode 5

I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.

L&B TechCast – Episode 4

I denne episode snakker vi om vintage! Alt fra hvilke pladespillere, du bør satse på, til hvilke ældre højtalermærker du bør holde dig fra for enhver pris.

L&B TechCast: Episode 3

Lasse synes, at lyden fra soundbars er elendig. Geir mener, at det afhænger af prisen, og at de dyrere modeller kan være et godt alternativ til konventionelle højttalere.

L&B TechCast: Episode 2

Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.

L&B TechCast: Episode 1

Hvad er god lyd egentlig? Hvordan ved man, hvornår lyden er god? Og hvorfor synes vi, det er smart at skrive om elbiler?

Lyd & Billede
Scroll to Top