TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

L&B TechCast – Episode 7

I denne episode taler vi om TV og soundbars. Hvor stort skal TV'et være? Skal du vælge LED, QLED eller OLED? Hvorfor er lyden på TV'et så dårlig, at du er nødt til at supplere med en soundbar og en subwoofer?

forfatter
Publiceret 18/11/2022 - 13:00

Velkommen til Lyd & Billedes sjette podcast-episode, meget passende kaldet L&B TechCast. Det handler som altid om passionen for teknologi og god lyd.

UEzhoNn8

I denne syvende episode er hovedtemaet TV og soundbars. Hvor stort skal TV’et være? Skal du vælge LED, QLED eller OLED? Hvorfor er lyden på TV’et så dårlig, at du også har brug for soundbar og subwoofer?

Alt dette svarer redaktionen på. I slutningen fortæller Geir også om den nye Volkswagen ID. Buzz, han har prøvekørt!

Har du ris, ros, spørgsmål eller kommentarer, vil vi sætte stor pris på en tilbagemelding på Lyd & Billedes Facebook-side. Eller på email til: redaktionen@lydogbillede.dk.

God lyttelyst!

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
L&B Techcast episode 9 I denne episode snakker vi om, hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubilæet for Pink Floyds legendariske album ‘Dark Side of The Moon’, og så har vi testet high-end musikkstreamere. Tesla Model S Plaid bliver også gennemgået af Geir, som har testet den.
lbpluss
L&B Techcast episode 8 I denne episode taler Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske udfordringer, man kan opleve ved at købe kinesiske produkter.
lbpluss
L&B Techcast episode 7 I denne episode taler vi om TV og soundbars. Hvor stort skal TV'et være? Skal du vælge LED, QLED eller OLED? Hvorfor er lyden på TV'et så dårlig, at du er nødt til at supplere med en soundbar og en subwoofer?
lbpluss
L&B TechCast episode 6 I denne episoden har vi ekspert Bjørn Erik Forberg i studiet for at snakke om rumkorrektion og aktive/passive højttalere.
lbpluss
L&B TechCast episode 5 I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.
Følg Lyd & Billede