Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Første episode af 2. sæson L&B TechCast

I denne episode handler det meget om de populære soundbars og den nye iPhone 15. Og så rapporterer vi om elektronikmessen IFA, som vi besøgte for nylig.

Skrevet af / 22/09/2023 - 20:38
Første episode af 2. sæson L&B TechCast

Velkommen til den første episode i sæson 2 af Lyd & Billedes podcast, meget passende navngivet L&B TechCast. Som altid handler det om passionen for teknologi og god lyd.

Er verdens vigtigste elektronikmesse på retur? Vi taler om IFA-messen, som vi besøgte for nylig. Dette skal du vide om den nylancerede iPhone 15. Tesla har opgraderet Model 3, er vi begejstrede eller ligeglade? Og sidst, men ikke mindst, den nye soundbar-test gav os nogle aha-oplevelser, gæt hvilke? Til sidst fortæller Geir også lidt om opkøbet af lydformatet MQA. Vil det leve videre med nye ejere?

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag, vil vi sætte pris på din feedback på Lyd & Billedes Facebook-side. Eller via e-mail til: redaktionen@lydogbillede.dk.

God lyttelyst!

 

 

Læs også Soundbar: Sådan får du den bedste TV-lyd Når en soundbar ikke skal være et kompromis, er det vigtigt at holde tungen lige i munden - og pengene lidt løsere i lommen. Det betaler sig.

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hør eksperternes råd! Få bedre lyd uden at blive ruineret

TechCast-interview hos Bang & Olufsen

Vil robotterne tage over?

Interview med Hegel, og hvad du skal tænke på i Black Week.

Sæsonstart L&B TechCast

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Hør vores nyeste podcast-episode!

Lyt til den nyeste podcast

L&B Techcast episode 9

L&B Techcast episode 8

L&B Techcast episode 7

L&B TechCast episode 6

Scroll to Top