TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

L&B TechCast – Episode 6

I denne episoden har vi ekspert Bjørn Erik Forberg i studiet for at snakke om rumkorrektion og aktive/passive højttalere.

forfatter
Publiceret 19/10/2022 - 09:00

Velkommen til Lyd & Billedes 6. podcast-episode, meget passende kaldet L&B TechCast. Det handler som altid om passionen for teknologi og god lyd.

UEzhoNn8I 6. episode har vi været så heldige at få ekspert Bjørn Erik Forberg i studieet for at snakke om rumkorrektion. Vi snakker også om aktive vs. passive højttalere.

L&B TechCast er en månedlig podcast om teknologi, hi-fi, tv, smarthome, elbiler, og alt mulig andet som er el-drevet.

Har du ris, ros, spørgsmål eller andre indspark, så hører vi meget gerne fra dig på Lyd & Billedes Facebook-side. Eller på email til: redaksjonen@lydogbilde.no.

God lyttelyst!

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 800 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)

Skriv en kommentar

L&B Techcast episode 7 I denne episode taler vi om TV og soundbars. Hvor stort skal TV'et være? Skal du vælge LED, QLED eller OLED? Hvorfor er lyden på TV'et så dårlig, at du er nødt til at supplere med en soundbar og en subwoofer?
L&B TechCast episode 6 I denne episoden har vi ekspert Bjørn Erik Forberg i studiet for at snakke om rumkorrektion og aktive/passive højttalere.
L&B TechCast episode 5 I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.
L&B TechCast episode 4 I denne episode snakker vi om vintage! Alt fra hvilke pladespillere, du bør satse på, til hvilke ældre højtalermærker du bør holde dig fra for enhver pris.
Lyd & Billede Podcast: Episode 3 Lasse synes, at lyden fra soundbars er elendig. Geir mener, at det afhænger af prisen, og at de dyrere modeller kan være et godt alternativ til konventionelle højttalere.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede