Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

L&B TechCast – Episode 10

I denne episode taler vi både om mobiltelefon-trends, svinedyre højttalere og (som vanligt) lidt om elbiler. Til allersidst har vi en stor overraskelse!

Skrevet af / 20/03/2023 - 09:00
L&B TechCast – Episode 10

Velkommen til Lyd & Billedes 10. podcast-episode, passende kaldet L&B TechCast. Det handler som alltid om passionen for teknologi og god lyd.

I denne episode diskuterer vi de hotteste trends inden for mobiltelefoner. Hvem ville have troet, at vi ville falde for sammenrullelige skærme? Kinesiske biler er på vej for fuld kraft, men er der noget, du bør vide, før du køber en kinesisk elbil? Vi diskuterer også trådløs high-end, en selvmodsigelse eller en realitet? Og mens vi taler om high-end, kan vi røbe, at vi har Dali Kore i testrummet. Højttalere til over en halv million parret. Helt til sidst har vi en overraskelse, så hæng med hele vejen til slutningen.

Har du ris, ros, spørgsmål eller indspark, så sætter vi pris på en tilbagemelding på Lyd & Billedes Facebook-side. Eller på mail til: redaktionen@lydogbillede.dk.

God lyttelyst!

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hør eksperternes råd! Få bedre lyd uden at blive ruineret

TechCast-interview hos Bang & Olufsen

Vil robotterne tage over?

Interview med Hegel, og hvad du skal tænke på i Black Week.

Sæsonstart L&B TechCast

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Hør vores nyeste podcast-episode!

Lyt til den nyeste podcast

L&B Techcast episode 9

L&B Techcast episode 8

L&B Techcast episode 7

L&B TechCast episode 6

Scroll to Top