Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Vi diskuterer kunstig intelligens i TechCast

I denne episode diskuterer vi det meget omdiskuterede og kontroversielle emne kunstig intelligens, eller AI, som det også kaldes. Vil robotterne tage over, eller vil robotstøvsugere være nok?

Skrevet af / 15/12/2023 - 09:00
Vi diskuterer kunstig intelligens i TechCast

Velkommen til den tredje episode i sæson 2 af Lyd & Billede-podcasten med det passende navn L&B TechCast. Som altid handler det om passionen for teknologi og god lyd.

I denne episode tager vi fat på det meget omdiskuterede og kontroversielle emne kunstig intelligens, eller AI, som det også kaldes. Vil robotterne tage over, eller vil robotstøvsugere være nok? Åsa har testet dem en del på det seneste. Geir har lavet stortest af soundbars af den mere prisvenlige slags. Hvor stor er forskellen imellem dem, og dem der hører til i high-end-kategorien?

Hvis du har kritik, ros, spørgsmål eller forslag, vil vi sætte pris på din feedback på Lyd & Billedes Facebook-side. Eller via e-mail til: redaktionen@lydogbillede.dk.

God lyttelyst!

 

 

Læs også Ens og alligevel så forskellige Hvor stor forskel kan der egentlig være på robotstøvsugere, der støvsuger og vasker dine gulve? De fire deltagere i efterårets gruppetest er overraskende nok ret forskellige.

 

Christian Ranke
Christian (født 1975) er Lyd & Bildes Art Director. Han arbejder også som oversætter og er en stor hjemmebiografentusiast og Star Wars-fan. Christian praler ofte med at han både har et Dolby Atmos 5.1.2-system i stuen og et 7.1.4-system i soveværelset i en 50 kvadratmeter stor lejlighed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hør eksperternes råd! Få bedre lyd uden at blive ruineret

TechCast-interview hos Bang & Olufsen

Vil robotterne tage over?

Interview med Hegel, og hvad du skal tænke på i Black Week.

Sæsonstart L&B TechCast

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Hør vores nyeste podcast-episode!

Lyt til den nyeste podcast

L&B Techcast episode 9

L&B Techcast episode 8

L&B Techcast episode 7

L&B TechCast episode 6

Scroll to Top