Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

L&B TechCast – Episode 8

I denne episode taler Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske udfordringer, man kan opleve ved at købe kinesiske produkter.

Skrevet af / 16/12/2022 - 16:00
L&B TechCast – Episode 8

Velkommen til Lyd & Billedes ottende podcast-episode, passende kaldet L&B TechCast. Det handler som altid om passionen for teknologi og god lyd.

UEzhoNn8

I denne episode taler Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske udfordringer, man kan opleve ved at købe kinesiske produkter. Det bliver også diskuteret, om det er nok med kun ét par hørepropper, eller om det er bedre at have ét sæt til træning og ét til virkelig at nyde musikken. Journalisterne snakker også om, hvad de tester for tiden.

Har du ris, ros, spørgsmål eller indspark, så sætter vi pris på en tilbagemelding på Lyd & Billedes Facebook-side. Eller på mail til: redaktionen@lydogbillede.dk.

God lyttelyst!

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Gæt hvad dette er!

Scroll to Top