Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

TechCast – Hvorfor er der så meget dårlig musik på hi-fi-messer?

Denne gang er det en god gammeldags hi-fi-snak rundt om bordet. Og dernæst High End-messen i München, hvor vi kaster os ud i det med spørgsmålet: "Hvorfor er der så meget dårlig musik på hi-fi-messer?

Skrevet af / 03/05/2024 - 18:52
TechCast – Hvorfor er der så meget dårlig musik på hi-fi-messer?

Velkommen til episode 5 i sæson 2 af Lyd & Billedes podcast, der meget passende hedder L&B TechCast. Som altid handler det om passionen for teknologi og god lyd.

I denne femte episode er det en god gammeldags hi-fi-snak. Til lejligheden har vi været så heldige at få besøg af forfatter, musikjournalist og hi-fi-entusiast Jan Omdahl. Ud over at være musik- og hi-fi-journalist for Dagbladet i Norge har han været teknologijournalist for den norske avis Dagens Næringsliv, hvor han var blandt de første til at dække selve internettets opståen! Jan har også skrevet flere bøger, senest om Jan Garbarek-klassikeren “Afric Pepperbird” i bogserien “Norske Albumklassikere”.

Hvis du har kritik, ros, spørgsmål eller forslag, sætter vi pris på din feedback på Lyd & Billedes Facebook-side. Eller via e-mail til: redaktionen@lydogbillede.dk

God fornøjelse med lytningen!

Læs også Interview med Hegel, og hvad du skal tænke på i Black Week. I denne episode har vi besøg af Anders Ertzeid fra Hegel, som har et helt nyt produkt at dele med os. Vi diskuterer årets bedste produkter, og hvad vi skal tænke på til Black Week. Vi taler også om en ny Lotus, som Lasse har testet.
Christian Ranke
Christian (født 1975) er Lyd & Bildes Art Director. Han arbejder også som oversætter og er en stor hjemmebiografentusiast og Star Wars-fan. Christian praler ofte med at han både har et Dolby Atmos 5.1.2-system i stuen og et 7.1.4-system i soveværelset i en 50 kvadratmeter stor lejlighed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hør eksperternes råd! Få bedre lyd uden at blive ruineret

TechCast-interview hos Bang & Olufsen

Vil robotterne tage over?

Interview med Hegel, og hvad du skal tænke på i Black Week.

Sæsonstart L&B TechCast

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Hør vores nyeste podcast-episode!

Lyt til den nyeste podcast

L&B Techcast episode 9

L&B Techcast episode 8

L&B Techcast episode 7

L&B TechCast episode 6

Lyd & Billede
Scroll to Top